Ухвала
від 22.11.2018 по справі 211/4562/17
ДОВГИНЦІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.КРИВОГО РОГУ

Справа № 211/4562/17

Провадження № 1-кс/211/1809/18

У Х В А Л А

іменем України

22 листопада 2018 року слідчий суддя Довгинцівського районного суду м.Кривого Рогу Дніпропетровської області ОСОБА_1 , секретар ОСОБА_2 , розглянувши клопотання слідчого СВ Довгинцівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до документів, -

встановив:

Слідчий СВ Довгинцівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 в межах кримінального провадження №12016040720002604 звернулась до слідчого судді Довгинцівського районного суду міста Кривого Рогу Дніпропетровської області із клопотанням, погодженим з прокурором Криворізької місцевої прокуратури №1, про надання тимчасового доступу до документів.

В судове засідання слідчий ОСОБА_3 не з`явилася, надала клопотання про розгляд справи за її відсутності, просить задовольнити клопотання.

Дослідивши надані суду матеріали клопотання, приймаючи до уваги неможливість отримати відомості в інший спосіб, враховуючи, що у матеріалах кримінального провадження вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, слідчий суддя вважає можливим задовольнити клопотання слідчого.

На підставі вищенаведеного, керуючись вимогами ст. ст. 107,131,159-165 КПК України,

ухвалив:

Клопотання слідчого СВ Довгинцівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до документів - задовольнити.

Зобов`язати голову об`єднання співвласників багатоквартирного будинку « ІНФОРМАЦІЯ_1 », адреса: АДРЕСА_1 , надати слідчому Довгинцівського ВП КВП ГУНП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 , оперуповноваженим СКП Довгинцівського ВП КВП ГУНП вДніпропетровській області ОСОБА_4 , оперуповноваженим СКП Довгинцівського ВП КВП ГУНП вДніпропетровській області ОСОБА_5 , тимчасовий доступ до документів, а саме до: протоколів створених та складених за час існування кооперативу багатоквартирного будинку за адресою: АДРЕСА_1 з усіма додатками, бухгалтерські документи, де зазначені підписи гр. ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , інші документи, складеними за час існування кооперативу із підписами зазначеними особами, з можливістю вилучення оригіналів цих документів.

Роз`яснити, що відповідно до вимог ст. 165 КПК України, особа, яка зазначена в ухвалі слідчого судді про тимчасовий доступ речей і документів як володілець речей або документів, зобов`язана надати тимчасовий доступ до зазначених в ухвалі речей і документів особі, зазначеній у відповідній ухвалі слідчого судді. Зазначена в ухвалі слідчого судді, особа зобов`язана пред`явити особі, яка зазначена в ухвалі як володілець речей і документів, оригінал ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів та вручити її копію. Особа, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, зобов`язана залишити володільцю речей і документів опис речей і документів, які були вилучені на виконання ухвали слідчого судді. На вимогу володільця особою, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів, має бути залишено копію вилучених документів. Копії вилучених документів виготовляються з використанням копіювальної техніки, електронних засобів володільця (за його згодою) або копіювальної техніки, електронних засобів особи, яка пред`являє ухвалу про тимчасовий доступ до речей і документів.

Повідомити, що згідно зі ст. 166 КПК України, у разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей і документів на підставі ухвали, має право постановити ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями цього Кодексу з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів. У разі, якщо дозвіл на проведення обшуку надано за клопотанням сторони захисту, слідчий суддя, доручає забезпечення його проведення слідчому, прокурору або органу внутрішніх справ за місцем проведення цих дій. Проведення обшуку здійснюється за участю особи, за клопотанням якої надано дозвіл на його проведення, згідно з положеннями цього Кодексу.

Строк дії даної ухвали один місяць з дня її ухвалення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення22.11.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78050961
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —211/4562/17

Ухвала від 24.09.2021

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 20.09.2021

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 27.08.2021

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 16.08.2021

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Сарат Н. О.

Ухвала від 22.11.2018

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ніколенко Д. М.

Ухвала від 20.08.2018

Кримінальне

Довгинцівський районний суд м.Кривого Рогу

Ніколенко Д. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні