Ухвала
від 20.11.2018 по справі 200/10041/18-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням

20 листопада 2018 р. Справа №200/10041/18-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Шинкарьова І.В., розглянувши у письмовому провадженні матеріали адміністративного позову Головне управління Державної фіскальної служби у Львівській області (79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, код ЄДРПОУ 39462700) до Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов-Пласт" (87534, Донецька обл., місто Маріуполь, ВУЛИЦЯ ГРОМОВОЇ, будинок 69, код ЄДРПОУ: 33572694) про стягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках,-

В С Т А Н О В И В:

Головне управління Державної фіскальної служби у Львівській області звернулось до суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов-Пласт" про:

Стягнення до бюджету кошти з ТзОВ "Азов-Пласт" (код ЄДРПОУ 33572694) з рахунків у банках , обслуговуючих такого платника та з рахунків платників податків у системі електронного адміністрування податку на додану вартість , відкритих в органі, що здійснює казначейське обслуговування бюджетних коштів в розмірі 17498, 43 грн.

Ухвалою суду від 09 жовтня 2018 року відкрито провадження у справі № 200/10041/18-а та призначено до розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Ухвалою встановлено відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення відповідачу даної ухвали про відкриття провадження у справі для подання відзиву на позовну заяву, який повинен бути складений та поданий за правилами, встановленими статтею 162 КАС України, або заяви про визнання позову.

Відповідно до ч.4 ст.9 Кодексу адміністративного судочинства України (далі - КАС України), суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з'ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

Враховуючи характер спірних правовідносин, склад учасників та предмет доказування, а також відсутність відзиву на адміністративний позов, належним чином засвідченої копії пенсійної справи позивача, встановлений строк розгляду даної категорії адміністративних справ, суд приходить до висновку про розгляд справи за правилами загального позовного провадження та заміну засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Відповідно до ч. 1 ст. 12 КАС України, адміністративне судочинство здійснюється за правилами, передбаченими цим Кодексом, у порядку позовного провадження (загального або спрощеного).

Згідно з ч. 3 ст. 257 КАС України, при вирішенні питання про розгляд справи за правилами спрощеного або загального позовного провадження суд враховує: 1) значення справи для сторін; 2) обраний позивачем спосіб захисту; 3) категорію та складність справи; 4) обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначати експертизу, викликати свідків тощо; 5) кількість сторін та інших учасників справи; 6) чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес; 7) думку сторін щодо необхідності розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Згідно ч. 6 ст. 260 КАС України, якщо суд вирішив розглянути справу в порядку спрощеного позовного провадження, але в подальшому постановив ухвалу про розгляд справи за правилами загального позовного провадження, розгляд справи починається зі стадії відкриття провадження у справі.

За таких обставин, суд доходить висновку про необхідність здійснювати подальший розгляд даної справи в порядку загального позовного провадження та замінити засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Керуючись ст.ст. 12, 77, 80, 256, 260, 262 КАС України суд, -

У Х В А Л И В :

Розгляд справи за позовом Головне управління Державної фіскальної служби у Львівській області (79003, м. Львів, вул. Стрийська, 35, код ЄДРПОУ 39462700) до Товариства з обмеженою відповідальністю "Азов-Пласт" (87534, Донецька обл., місто Маріуполь, ВУЛИЦЯ ГРОМОВОЇ, будинок 69, код ЄДРПОУ: 33572694) про стягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках, здійснювати в порядку загального позовного провадження.

Замінити засідання для розгляду справи по суті підготовчим засіданням.

Призначити підготовче засідання на 11 грудня 2018 року о 15 год. 30 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

Зобов'язати позивача надати у строк у п'ять днів з дня отримання даної ухвали пояснення щодо невірно вказаного місцезнаходження відповідача та переведення його у відповідність даним Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, або надати пояснення, щодо вказаного адресу у первісній позовній заяві від 17 вересня 2018 року.

Відповідачу встановити строк для подання відзиву на позовну заяву протягом 10 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. До відзиву додаються: 1) докази, які підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем; 2) документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи (ч.3, 4 ст. 162 КАС України).

Позивачу в строк п'яти днів з дня отримання відзиву на позовну заяву надіслати копію відповіді на відзив та доданих до них документів усім учасникам справи одночасно з надісланням відповіді на відзив до суду з відповідними доказами.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://adm.dn.court.gov.ua/sud0570.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Шинкарьова І.В.

Дата ухвалення рішення20.11.2018
Оприлюднено27.11.2018
Номер документу78086690
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення коштів за податковим боргом з рахунків у банках

Судовий реєстр по справі —200/10041/18-а

Рішення від 10.01.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шинкарьова І.В.

Ухвала від 11.12.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шинкарьова І.В.

Ухвала від 20.11.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шинкарьова І.В.

Ухвала від 09.10.2018

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Шинкарьова І.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні