Ухвала
від 28.11.2018 по справі 748/2570/18
ЧЕРНІГІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження №2/748/1107/18

Єдиний унікальний № 748/2570/18

У Х В А Л А

28 листопада 2018 рокум. Чернігів

Чернігівський районний суд Чернігівської області у складі:

головуючого судді Кухта В.О.,

при секретарі Медвідь Т.Д.,

провівши підготовче засідання в залі суду в м. Чернігові по цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: Служба у справах дітей Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, про позбавлення батьківських прав та збільшення розміру аліментів,-

В С Т А Н О В И В:

Представник позивача звернувся до суду з позовом до відповідачів, в якому просить: позбавити ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, батьківських прав по відношенню до неповнолітньої дитини - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, який народився в м. Дніпропетровськ Дніпропетровської області; збільшити розмір аліментів, стягнувши з ОСОБА_2 на користь ОСОБА_1 кошти на утримання дитини - ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2, в розмірі 1/3 частки, але не менше 50 % від прожиткового мінімуму на дитини відповідного віку, від заробітку відповідача щомісячно до досягнення дитиною повноліття.

Позивач та її представник в підготовче судове засідання не з'явились, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Відповідач в підготовче судове засідання не з'явився, про час та місце розгляду справи повідомлявся належним чином.

Третя особа - Служба у справах дітей Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, в підготовче судове засідання не забезпечила явку свого представника, надала заяву про розгляд справи без участі її представника.

Відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи чи в разі якщо відповідно до положень цього Кодексу розгляд справи здійснюється судом за відсутності учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

У ході підготовчого провадження та під час проведення підготовчого засідання у даній справі проведено підготовчі дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України . При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому засіданні не встановлено.

Суд вважає необхідним закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 197, 200, 211, 258-261 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, третя особа: Служба у справах дітей Іванівської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області, про позбавлення батьківських прав та збільшення розміру аліментів.

Призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 13 грудня 2018 року на 09:30 годину в приміщенні Чернігівського районного суду Чернігівської області за адресою: м. Чернігів, вул. Хлібопекарська, буд. 4.

Про місце, дату і час судового засідання повідомити учасників справи.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя В.О. Кухта

СудЧернігівський районний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення28.11.2018
Оприлюднено29.11.2018
Номер документу78178197
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —748/2570/18

Рішення від 13.12.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

Ухвала від 28.11.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

Ухвала від 28.09.2018

Цивільне

Чернігівський районний суд Чернігівської області

Кухта В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні