Ухвала
від 28.11.2018 по справі 414/3088/18
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

Справа № 414/3088/18

Провадження № 2/414/723/2018

28 листопада 2018 р.

Суддя Кремінського районного суду Луганської області Ковальов В.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Приватного підприємства Агро Дар 2010 до ОСОБА_1, Приватного підприємства Владар , третя особа приватний нотаріус Кремінського районного нотаріального округу Луганської області ОСОБА_2, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації,-

В С Т А Н О В И В:

Позовна заява ПП Агро Дар 2010 , яка надійшла до суду 13 листопада 2018 року, відповідає вимогам ст. ст. 175-177 ЦПК України та підсудна Кремінському районному суду Луганської області. Підстав для залишення позову без руху, його повернення чи відмови у відкритті провадження немає, тому суддя вважає за необхідне прийняти його до розгляду.

Враховуючи характер спору та відсутність клопотання про розгляд справи в спрощеному провадженні, справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст. ст. 187, 191, 212, 260, п. 8 ч. 1 ст. 353 ЦПК України суддя, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження в цивільній справі за позовом Приватного підприємства Агро Дар 2010 до ОСОБА_1, Приватного підприємства Владар , третя особа приватний нотаріус Кремінського районного нотаріального округу Луганської області ОСОБА_2, про визнання недійсним договору оренди землі та скасування його державної реєстрації.

Призначити підготовче засідання у зазначеній цивільній справі на 18 грудня 2018 року об 11-00 годині в приміщенні Кремінського районного суду Луганської області за адресою: пл. Красна, 5 в м. Кремінна Луганської області, про що повідомити учасників справи .

Запропонувати відповідачам не пізніше 15 днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, подати до суду письмовий відзив на позовну заяву або зустрічний позов і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позови, а позивачу та іншим відповідачам, а також третім особам, - копію відзиву та доданих до нього документів.

Одночасно роз'яснити відповідачам, що у разі ненадання відзиву у встановлений судом строк без поважної причини суд має право вирішити спір за наявними у справі доказами.

Запропонувати третій особі не пізніше 15 днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі надати суду поясненнях щодо позову з викладенням своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти позову.

Зобов'язати сторони до або під час підготовчого засідання повідомити суд про всі відомі їм рішення судів, що стосуються предмету спору, а також про всі відомі їм незавершені судові провадження, що стосуються предмету спору.

Учасникам справи повідомляється про наявність у Кремінському районному суді Луганської області технічної можливості для учасників справи брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду. Відповідно заява має бути подана не пізніше ніж за п'ять днів до судового засідання.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо розгляду зазначеної цивільної справи на офіційному веб-порталі Судова влада України на веб-сторінці Кремінського районного суду Луганської області за посиланням: http://km.lg.court.gov.ua/sud1212/ .

На підставі п. 15.5 перехідних положень до ЦПК України на ухвалу в частині недотримання правил підсудності може бути подана апеляційна скарга до Апеляційного суду Луганської області через Кремінський районний суд Луганської області протягом п'ятнадцяти днів з дня її складення. В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: В.М.Ковальов

Дата ухвалення рішення28.11.2018
Оприлюднено30.11.2018
Номер документу78199683
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —414/3088/18

Ухвала від 26.09.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 12.02.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 18.01.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 28.11.2018

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні