Ухвала
від 18.01.2019 по справі 414/3088/18
КРЕМІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

про залишення позову без руху

Справа № 414/3088/18

Провадження № 2/414/48/2019

18 січня 2019 р.

Кремінський районний суд Луганської області у складі:

головуючого судді: Ковальова В.М.

секретаря: Пугачової О.А.

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в м. Кремінна цивільну справу за позовом Приватного підприємства Агро Дар 2010 до ОСОБА_1, Приватного підприємства Владар , третя особа Приватний нотаріус Кремінського районного нотаріального округу Луганської області ОСОБА_2, про визнання недійсним договору оренди земельної ділянки, скасування державної реєстрації договору оренди землі,-

В С Т А Н О В И В:

Під час проведення підготовчого засідання представник відповідачів ОСОБА_3 заявив письмове клопотання про залишення позовної заяви без руху у зв'язку з її не відповідністю вимогам п.п.2, 8 ч. 3 ст. 175 ЦПК України. Вказане клопотання підтримав ОСОБА_1

Вислухавши думку учасників процесу, суд приходить до наступних висновків.

Відповідно до п.п. 2, 8 ч. 3 ст. 175 ЦПК України позовна заява повинна містити: 1) ідентифікаційний код юридичних осіб, а також реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізичної особи за його наявності або номер і серія паспорта для фізичної особи, відомі номери засобів зв'язку, офіційної електронної адреси та адреса електронної пошти; 2) зазначення щодо наявності у позивача або іншої особи оригіналів письмових або електронних доказів, копії яких додано до заяви.

Відповідно до ч.ч. 2, 5 ст. 95 ЦПК України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії. Учасник справи, який подає письмові докази в копіях, повинен зазначити про наявність у нього або іншої особи оригіналів письмових доказів. Учасник справи підтверджує відповідність копії письмового доказу оригіналу, який знаходиться у нього, своїм підписом із зазначенням дати такого засвідчення. Зазначені вимоги Закону позивачем також не виконані. (в додатках до позовної заяви вказано оригінал договору оренди землі, який надано у тому числі для інших учасників процесу, тому не зрозуміло який оригінал договору оренди землі надано до суду).

Крім того, відповідно до вимог ст.ст. 52,53 цього Кодексу треті особи можуть бути такими, які не заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору і такі, які заявляють самостійні вимоги щодо предмету спору.

Але подана позовна заява ці відомості не містить.

За таких обставин суд вважає за необхідне залишити позовну заяву без руху, надавши позивачу строк для усунення вказаних недоліків.

Керуючись ч.ч.1,2 ст. 185 ЦПК України суд, -

У Х В А Л И В:

Позовну заяву Пиватного підприємства Агро Дар 2010 до ОСОБА_4, Приватного підприємства Владар , третя особа Приватний нотаріус Кремінського районного округу Луганської області ОСОБА_2, про визнання недійсним договору оренди землі, скасування державної реєстрації договору оренди землі залишити без руху, зобов'язавши позивача не пізніше десяти днів з дня вручення копії ухвали усунути вказані недоліки, в іншому випадку позов буде залишено без розгляду.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В.М.Ковальов

Дата ухвалення рішення18.01.2019
Оприлюднено20.01.2019
Номер документу79263633
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —414/3088/18

Ухвала від 26.09.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 12.02.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 18.01.2019

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

Ухвала від 28.11.2018

Цивільне

Кремінський районний суд Луганської області

Ковальов В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні