Ухвала
від 26.11.2018 по справі 208/7427/18
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА 

справа № 208/7427/18

№ провадження 1-кс/208/2776/18

УХВАЛА

Іменем України

26 листопада 2018 р. м. Кам`янське

Слідчий суддя Заводського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області ОСОБА_1 , за участю: секретаря судового засідання ОСОБА_2 , слідчого СВ Кам`янського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області капітан поліції ОСОБА_3 , розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду клопотання слідчого про тимчасовий доступ до документів в рамках кримінального провадження № 12018040160001712 від 17.10.2018р., за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 272 КК України, -

встановив:

Слідчий звернувся до суду із клопотанням про тимчасовий доступ до документів, що перебувають у володінні службових осіб ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 , яке розташовується за адресою: АДРЕСА_1 та можливість вилучення у зазначеному підприємстві належним чином завірених копій документів.

В судовому засіданні слідчий підтримав клопотання з підстав, зазначених у мотивувальній частині клопотання.

Слідчий суддя, вислухавши слідчого, вивчивши надані матеріали клопотання, приходить до наступного висновку.

Як вбачається з матеріалів клопотання, під час досудового розслідування стало достовірно відомо про розташування та фактичне функціонування на території м. Кам`янське Дніпропетровської області авто газозаправних пунктів і автозаправних станцій, при цьому здійснюється реалізація зріджених вуглеводневих газів пропан-бутан, бензину, дизельного палива суб`єктом господарювання (економіки) ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 , про що отримано оперативну інформацію.

За місцем провадження такої фінансово-господарської діяльності будь-яких реєстраційних і дозвільних документів надано не було, на адресу органу досудового розслідування на відповідний запит такі документи не спрямовувались.

Існують підстави вважати, що така діяльність здійснюється незаконно, без наявних на те дозвільних документів, під час якої порушуються правила вимог безпеки при виконанні робіт з підвищеною небезпекою, що створює загрозу загибелі людей чи інших тяжких наслідків.

Слідчий вважає, що для проведення повного, об`єктивного та неупередженого досудового розслідування, встановлення об`єктивної істини, виникає необхідність в отриманні дозволу від слідчого судді на тимчасовий доступ до належним чином завірених копій документів, що знаходяться у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 , та стосуються об`єктів підвищеної небезпеки (АГЗП, АЗС) на території м. Кам`янське Дніпропетровської області.

На думку слідчого,враховуючи вищевикладене,зважаючи,що неможливоіншими способамидовести обставини,які передбачаєтьсядовести,виникає необхідністьв здійсненнітимчасового доступудо документів,які перебувають уволодінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 .

Відповідно до положень ст. 163 КПК України, слідчий суддя, суд постановляє ухвалу про надання тимчасового доступу до речей і документів, якщо сторона кримінального провадження у своєму клопотанні доведе наявність достатніх підстав вважати, що ці речі або документи: 1) перебувають або можуть перебувати у володінні відповідальної фізичної особи або юридичної особи, 2) самі по собі або в сукупності з іншими речами і документами кримінального провадження у зв`язку з яким подається клопотання мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, 3) не становлять собою або не включають речей і документів, містять охоронювану законом таємницю.

Оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення документів, доступ до яких слідчий просить надати, суд згідно ч.2 ст.163 КПК України, розглянув клопотання без виклику особи у володінні якої вони знаходяться.

Встановивши, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення, а також те, що в клопотанні та матеріалах, доданих до нього, вбачається наявність достатніх підстав вважати, що вказані документи мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні та те, що іншим способом довести обставини, які передбачається довести за допомогою цих документів, неможливо, слідчий суддя, керуючись ст. 159-164 КПК України, -

ухвалив:

Клопотання слідчого СВ Кам`янського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 задовольнити.

Надати дозвіл слідчому СВ Кам`янського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_3 , прокурору Дніпродзержинської місцевої прокуратури Дніпропетровської області ОСОБА_4 , членам слідчо-оперативної групи у кримінальному провадженні: оперуповноваженому ВКП Кам`янського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_5 , оперуповноваженому ВКП Кам`янського ВП ГУ НП в Дніпропетровській області ОСОБА_6 на здійснення тимчасового доступу до речей і документів, що перебувають у володінні службових осіб ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 , яке розташовується за адресою: АДРЕСА_1 та можливість вилучення у зазначеному підприємстві належним чином завірених копій документів (з одночасним ознайомленням з їх оригіналами), що стосуються об`єктів підвищеної небезпеки (АГЗП, АЗС), які функціонують на території м. Кам`янське Дніпропетровської області:

- Відомості про адреси провадження на території м. Кам`янське Дніпропетровської області суб`єктом господарювання - ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 діяльності, пов`язаної з реалізацією зріджених вуглеводневих газів (пропан-бутан), бензину, дизельного палива.

- Дозволи на виконання робіт з підвищеною небезпекою.

- Дозволи на експлуатацію об`єктів з підвищеною небезпекою.

- Перелік робіт з підвищеною небезпекою на підприємстві ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », код ЄДРПОУ: НОМЕР_1 щодо експлуатації АГЗП, АЗС розташованими на території м. Кам`янське Дніпропетровської області.

- План локалізації і ліквідації аварій на об`єктах з підвищеною небезпекою.

- Журнали проведення інструктажів з питань безпеки життєдіяльності і пожежної безпеки.

- Документи про проходження спеціального навчання керівників підприємства та обслуговуючого персоналу.

- Документи щодо проведення навчання з питань охорони праці посадових осіб та працівників підприємства (відповідні протоколи перевірки знань).

- Відповідні посвідчення працівників АГЗП, які задіяні на роботах з підвищеною небезпекою.

- Журнали омилювання газопроводів.

- Журнали або акти технічних оглядів і відповідної повірки манометрів АГЗП, АЗС.

- Журнал видачі нарядів-допусків.

- Журнали перевірки запірної арматури.

- Експлуатаційні паспорти на газове господарство.

- Технічне опосвідчення посудин АГЗП, що працюють під тиском.

- Проектна документація на АГЗП, АЗС.

- Експертні висновки ЕТЦ Держгірпромнагляду України (Держпраці) з охорони праці і реєстрації проектів в Теруправлінні Держгірпомнагляду (Держпраці) з охорони праці.

- Акти про прийняття в експлуатацію автомобільного газозаправного пункту.

- Журнали проведення технічного обслуговування газозаправок.

- Виробничі інструкції щодо відпуску газу.

- Інструкції щодо наповнення балонів.

- Інструкції щодо заходів пожежної небезпеки на АГЗП.

- Інструкції з охорони праці на АГЗП.

- Інструкції по обслуговуванню резервуарів для зберігання газів.

- Інструкції з охорони праці щодо наповнення автобалонів.

- Інструкції щодо заправлення балонів газобалонного автотранспорту.

- Інструкції по обслуговуванню запірно регулюючої арматури.

- Графіки періодичного огляду і ремонту технічного газового обладнання.

Ухвала залишається в силі протягом одного місяця з дня її постановлення та оскарженню не підлягає.

Суддя ОСОБА_1

СудЗаводський районний суд м.Дніпродзержинська 
Дата ухвалення рішення26.11.2018
Оприлюднено01.03.2023
Номер документу78251133
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —208/7427/18

Ухвала від 26.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 26.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 26.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 26.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 13.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 02.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

Ухвала від 07.11.2018

Кримінальне

Заводський районний суд м.Дніпродзержинська

Ізотов В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні