Ухвала
від 07.12.2018 по справі 674/2087/18
ДУНАЄВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Справа № 674/2087/18

Провадження № 2-о/674/166/18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

07 грудня 2018 р.

Суддя Дунаєвецького районного суду Хмельницької області Артемчук В. М., розглянувши заяву ОСОБА_1 (с.Ставище вул.Миколи Рогожі,10 Дунаєвецького району Хмельницької області), заінтересовані особи: Дунаєвецька селищна рада Дунаєвецького району Хмельницької області (смт.Дунаївці вул.Чорновола, 19 Дунаєвецького району Хмельницької області), Дунаєвецький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (м.Дунаївці вул.Шевченка,71) про встановлення факту смерті, -

в с т а н о в и в :

ОСОБА_1 звернувся до суду із заявою про встановлення факту смерті.

Разом з вищезазначеною заявою до суду заявником подані клопотання про витребування доказів та виклик свідків, явку яких забезпечить.

Відповідно до ч. 3 ст. 294 ЦПК України, справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду.

Заява подана з додержанням предметної, суб'єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції, підсудна Дунаєвецькому районному суду Хмельницької області, відповідає вимогам ст. ст. 175-177, 318 ЦПК України.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

З метою з'ясування обставин клопотання заявника про виклик свідків та витребування доказів слід задовольнити.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 260, 293, 294, 315-316, 318 ЦПК України, -

п о с т а н о в и в :

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 (с.Ставище вул.Миколи Рогожі,10 Дунаєвецького району Хмельницької області), заінтересовані особи: Дунаєвецька селищна рада Дунаєвецького району Хмельницької області (смт.Дунаївці вул.Чорновола, 19 Дунаєвецького району Хмельницької області), Дунаєвецький районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (м.Дунаївці вул.Шевченка,71) про встановлення факту смерті у порядку окремого провадження.

Призначити судове засідання в приміщенні Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (м. Дунаївці, вул. Красінських, 11) на 21 грудня 2018 рокуо 11:30год.

В судове засідання викликати свідків: ОСОБА_2 (с.Ставище Дунаєвецького району Хмельницької області), ОСОБА_3 (с.Ставище Дунаєвецького району Хмельницької області), явку яких забезпечити заявнику.

Попередити свідків про кримінальну відповідальність за відмову від дачі показань (ст.385 КК України) та за завідомо неправдиві показання (ст. 384 КК України).

Витребувати від Дунаєвецького районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Хмельницькій області (м.Дунаївці вул.Шевченка,71) витяг щодо реєстрації актового запису про смерть ОСОБА_4, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, який помер 14 червня 1990 року в с.Ставище Дунаєвецького району.

Направити заінтересованій особі копію заяви з копіями доданих до неї документів та запропонувати їй подати у строк до 07.12.2018 року письмові пояснення щодо заяви.

Копію ухвали направити сторонам у справі, а також до приватного нотаріуса Дунаєвецького районного нотаріального округу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua/fair/.

Учасники справи мають право брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення Дунаєвецького районного суду Хмельницької області (в суді наявна технічна можливість).

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності до Хмельницького апеляційного суду через Дунаєвецький районний суд Хмельницької області шляхом подання апеляційної скарги в 15-денний строк з дня отримання копії ухвали, в іншій частині - оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: /підпис/

Згідно з оригіналом.

Суддя Дунаєвецького районного суду В. М. Артемчук

Дата ухвалення рішення07.12.2018
Оприлюднено11.12.2018
Номер документу78425426
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту смерті

Судовий реєстр по справі —674/2087/18

Рішення від 21.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Рішення від 21.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

Ухвала від 07.12.2018

Цивільне

Дунаєвецький районний суд Хмельницької області

Артемчук В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні