Ухвала
від 22.10.2018 по справі 200/15912/18
БАБУШКІНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОПЕТРОВСЬКА

Справа № 200/15912/18

Провадження №1-кс/200/10190/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 жовтня 2018 року м.Дніпро

Слідчий суддя Бабушкінського районного суду м. Дніпропетровська ОСОБА_1 розглянувши клопотання прокурора військової прокуратури Дніпропетрорвського гарнізону Південного регіону України ОСОБА_2 по кримінальному провадженню внесеному до ЄРДР під №12018040030001576 від 07.07.2018 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого п.6 ч.2 ст. 115 КК України, про арешт майна, -

В С Т А Н О В И В:

16.10.2018 року до Бабушкінського районного суду м.Дніпропетровська надійшло вищевказане клопотання, з якого вбачається наступне.

Військовою прокуратурою Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України здійснюється нагляд за додержанням законів під час проведення досудового розслідування у формі процесуального керівництва досудовим розслідуванням кримінального провадження №42018040010000251 від 6 червня 2018 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 358, ст. 366-1 КК України.

Підставою внесення відомостей про злочин до Єдиного реєстру досудових розслідувань стало інформування № 55/3-5374 від 4 червня 2018 року, яке надійшло з ГВ БКОЗ УСБУ у Дніпропетровській області.

Відповідно до зазначеного інформування встановлено наступне, а саме. що громадянин ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець с. Сурсько-Литовське Дніпропетровської області, зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , працює на посаді заступника начальника АРЧ на ВО АРЗ СП ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, що знаходиться за адресою: місто Дніпро, Монастирський острів, 25, тобто останній є службовою особою уповноваженою на виконання функцій держави.

Окрім того встановлено, що заступник начальника АРЧ на ВО АРЗ СП ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області ОСОБА_3 обіймає посаду керівника Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту» (ЄДРПОУ 36367950, юридична адреса: Дніпропетровська область, місто Дніпро, вулиця Енергетична, будинок 18) на якій останній отримує заробітну плату за виконання керівних функцій.

Відповідно до п. д ст. З Закону України «Про запобігання корупції» суб`єктами, на яких поширюється дія цього Закону, є особи рядового і начальницького складу державної крнмінально-виконавчої служби, податкової міліції, особи начальницького складу органів та підрозділів цивільного захисту, Державного бюро розслідувань, Національного антикорупційного бюро України.

Згідно ст. 45 Закону України «Про запобігання корупції» особи, зазначені у пункті 1, підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, зобов`язані щорічно до 1 квітня подавати шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування (далі - декларація), за минулий рік за формою, що визначається Національним агентством. Особи, які припинили діяльність, пов`язану з виконанням функцій держави або місцевого самоврядування, або іншу діяльність, зазначену у підпунктах "а" і "в" пункту 2, пункті 5 частини першої статті 3, зобов`язані наступного року після припинення діяльності подавати в установленому частиною першою цієї статті порядку декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за минулий рік.

Відповідно до ст. 46 Закону України «Про запобігання корупції» у декларації зазначаються відомості про назву конкурсної комісії, до складу якої вони входять(входили), або інформацію про те, чи входять (входили) вони до складу Громадської ради доброчесності, громадських рад. рад громадського контролю, утворених при органах державної влади, а особи, зазначені у пункті 5 частини першої статті 3 цього Закону, - також відомості про назву програми (проекту) технічної або іншої допомоги у сфері запобігання та протидії корупції, назву громадського об`єднання або іншого непідприємницького товариства та його органу управління, отримані (нараховані) доходи, у тому числі доходи у вигляді заробітної плати (грошового забезпечення), отримані як за основним місцем роботи, так і за сумісництвом, гонорари, дивіденди, проценти, роялті, страхові виплати, благодійна допомога, пенсія, доходи від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, подарунки та інші доходи, такі відомості включають дані про вид доходу, джерело доходу та його розмір. Відомості щодо подарунка зазначаються лише у разі, якщо його вартість перевищує п`ять прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня звітного року. а для подарунків у вигляді грошових коштів - якщо розмір таких подарунків, отриманих від однієї особи (групи осіб) протягом року, перевищує п`ять прожиткових мінімумів, встановлених для працездатних осіб на 1 січня звітного року; Згідно пункту 11 посаду чи роботу, що виконується або виконувалася за сумісництвом: дані про займану посаду чи роботу (оплачувану чи ні), що виконується за договором (контрактом), найменування юридичної чи фізичної особи, в якій (яких) особа працює або працювала за сумісництвом, із зазначенням коду Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, або прізвище, ім`я, по батькові фізичної особи із зазначенням її реєстраційного номера облікової картки платника податків;

Разом із тим, в ході досудового розслідування встановлено. що ОСОБА_3 в пункті 16 декларації Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» вказує членство в Дніпропетровській обласній громадській організації «Федерація пожежно-прикладного спорту» але в той же час в пункті 11 декларації в якому декларант, тобто ОСОБА_3 , повинен зазначити отриманий (нарахований) дохід впродовж звітного періоду, вказує лише заробітну плату отриману за місцем роботи в АРЧ на ВО АРЗ СП ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Тим самим ОСОБА_3 будучи особою, уповноваженою на виконання функцій держави діючи в порушення Закону України «Про запобігання корупції» подав недостовірні відомості до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, передбаченої Законом України «Про запобігання корупції» за 2017 року.

Відповідно до Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування станом на теперішній час ОСОБА_3 зміни в майновому стані не подав, виправлення щодо отриманого доходу за 2017 рік відсутній.

Окрім того було встановлено, що один із членів організації Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту», є громадянка ОСОБА_4 , яка здійснює фінансово-бухгалтерський облік даної організації та відповідає за звітність перед органами ДФС. При цьому під час допиту ОСОБА_3 підтвердив, щодо здійснення ОСОБА_4 фінансової допомоги йому у фінансовій звітності.

Окрім того відповідно до інформування № 55/3-9571 від 9 жовтня 2018 року, яке надійшло на адресу військової прокуратури Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України з ГВ БКОЗ УСБУ у Дніпропетровській області встановлено, що Управлінням СБУ у Дніпропетровській області отримано інформацію щодо вчинення кримінального правопорушення керівником Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту» ОСОБА_3 та громадянкою ОСОБА_4 , які займаються підробленням документів, бланків та використанням підроблених документів, для отримання та присвоєння грошових коштів, які знаходяться на розрахунковому рахунку Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту».

Згідно даного повідомлення встановлено, що ОСОБА_3 діючи за попередньою домовленістю з ОСОБА_4 займаються підробленням фінансових документів, які використовуються для отримання благодійної допомоги членами Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту».

Використовуючи документи з ознаками підробки ОСОБА_3 знімає з рахунків Дніпропетровської обласної громадської організації «Федерація пожежно-прикладного спорту» грошові кошти при цьому використовуючи банківські картки, які знаходяться в його користуванні для власного збагачення та для збагачення третіх осіб.

Так, 12 жовтня 2018 року під час прокурором групи прокурорів за провадженням з метою відшукання документів, які б свідчили про обставини вчинення злочину та відносно інших осіб вчинення зазначених злочинів, провів обшук на підстанві ухвали слідчого судді у службовому кабінеті, що знаходиться за адресою: місто Дніпро, вулиця Костомарівська, будинок 4.

Так, в ході обшуку за вищезазначеною адресою були виявлені та вилучені вказані у клопотаннці документи.

Оскільки існує можливість приховування чи знищення, вказаних у клопотанні речей і документів, прокурорзвернувся до суду із клопотанням про накладення арешту на майно.

Прокурор у судовому засіданні клопотання підтримав.

Власник майна, у судове засідання не зьявився/,/ будучи повідомленим про дату та час слухання справи належним чином.

Розглянувши клопотання, дослідивши надані до нього додатки, вислухавши прокурора, приходжу до висновку що клопотання підлягає задоволенню з наведених у ньому підстав, а саме: вказане майно може бути приховано, знищено, та є таким що відповідає критеріям ст.98 КПК України тобто є підстави передбачені п.1ч.2ст.170 КПК України, для накладення арешту.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 170-173, 369, 371, 372 КПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання задовольнити.

Накласти арешт шляхом заборони відчуження користування та розпорядження на майно, а саме:

яке було вилучено у ході проведення обшуку 12 жовтня 2018 року у службових приміщень ГУ ДСНС у Дніпропетровської області, що знаходиться за адресою: місто Дніпро, вулиця Короленко, будинок 4, а саме:

1.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Квитанція № 18996139»;

2.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Квитанція № 18996158»;

3.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Рахунок-фактура № Ф-00000127»;

4.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Рахунок до сплати № 1206 від 13 серпня 2018 року»

5.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Рахуконок №47»;

6.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Рахукок № 49 із сумою 6000 гривень»;

7.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Рахунок № 49 із сумою 4900 гривень».

8. Аркуш паперу формату А4 із рукописним текстом «Заява прошу Вас прийняти мене до ДОГО ФППС» від 02.10.2017 року та прикріпленої до них копії ІПН № НОМЕР_1 та копія паспорту на ім`я ОСОБА_5 , на чотирьох аркушах;

9.Аркуш паперу формату А4 із рукописним текстом «Заява ОСОБА_4 щодо прийняття до ДОГО ФППС» від 15.10.2015 року та копія ІПН № НОМЕР_2 ;

10.Аркуш паперу формату А; «Свідоцтво № НОМЕР_3 від 11.02.2009 р.»;

11.Аркуш паперу формату А4 «Виписка з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців»;

12.Аркуш паперу формату А4 «Рішення № 5»;

13.Аркуш паперу формату А4 «Відомості про склад ревізійної комісії ДОГО ФППС»;

14.Аркуш паперу формату А4 «Відомості про чисельність працівників»;

15.Аркуш паперу формату А4 «Страхове свідоцтв № 0414003625»;

16.Аркуш паперу формату А4 Повідомлення про взяття на облік №12946»;

17.Аркуш паперу формату А4 «Повідомлення про реєстрацію платника податків»;

18.Аркуш паперу формату А4 «Повідомлення про взяття на облік страхувальника»;

19.Аркуш паперу формату А4 «Повідомлення № 157/02-07»;

20.Статут ДОГО ФППС прошитий на 7 аркушах;

21.Аркуш паперу формату А4 «Заява ОСОБА_6 » від 10.10.2018 р. та копія його паспорту та ІПН;

22.Аркуш паперу формату А4 «Заява ОСОБА_7 » від 10.10.2018 р. та його копія паспорту та ІПН;

23.Аркуш паперу формату А4 «Заява ОСОБА_8 » віл 10.10.2018 р. та її копія паспорту та ІПН;

24.Аркуш паперу формату А4 «Рахунок № Ф-00000127»;

25.Аркуш паперу формату А4 «Рахунок № Ф-00000099» два аркуші;

26.Аркуш паперу формату А4 «Договір між керівником ДОГО ФППС та директором ФОП ОСОБА_9 , на 8 аркушах із додатками;

27.Аркуш паперу формату А4 «№7725/10-18 від 10.10.2018», на 2 аркушах;

28.Аркуш паперу формату А; «Звіт ДОГО ФППС про виконану роботу за 2017 рік», на 3 аркушах;

29.Аркуш паперу формату А4 «№ 662/02-18 від 03.04.2018», на 2 аркушах;

30.Аркуш паперу формату А4 «Звіт ДОГО ФППС за І-ІІ квартал 2016 року»;

31.Аркуш паперу формату А4 «Безповоротня матеріальна допомога виплачена за 2016 рік»;

32.Аркуш паперу формату А4 «Звіт ДОГО ФППС за ІІ квартал 2016 троку»;

33.Копія паспорта « ОСОБА_10 , ІНФОРМАЦІЯ_2 »;

34.Копія паспорта « ОСОБА_11 , ІНФОРМАЦІЯ_3 »;

35.Папка чорного кольору із аркушами паперу в середині, а саме:

36.Лист № 5012/10.12-09/34530 від 29.09.2015, на 2 аркушах;

37.Виписка по ДОГО ФППС з Державного Єдиного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців, 12 аркушах;

38.Положення про ревізійну комісію ДОГО ФППС», на 3 аркушах;

39.Реєстраційна картка форми 4 на 7 аркушах;

40.Протокол № 11;

41.Протокол № 12;

42.Протокол № 13;

43.Протокол № 14, на 2 аркушах;

44.Відомості про склад президії ДОГО ФППС;

45.Протокол № 10;

46.Протокол № 9;

47.Протокол № 8;

48.Протокол № 7;

49.Протокол № 6;

50.Протокол № 5;

51.Протокол № 4;

52.Протокол № 3;

53.Протокол № 1;

54.Протокол № 2 на 2 аркушах;

55.21 аркуш паперу пов`язаний із звітністю ДОГО ФППС за 2016 рік;

56.32 аркуші паперу формату А4 «Отчет о дебетовых и кредитовых операциях по счету № 26001060366203 «ФППС ДОГО»;

57.Статут ДОГО ФППС на 11 аркушах;

58.Рішення № 5 від 18.03.2009 року, на 2 аркушах;

59.Свідоцтво № НОМЕР_3 , на 2 аркушах;

60.Свідоцтво № НОМЕР_4 ;

61.Виписка серія НОМЕР_5 ;

62.10 аркушів формату А4 з надрукованим текстом «Про надання благодійної допомоги» з низу мається підпис ОСОБА_3 та печатка;

63.9 аркушів формату А4 з надрукованим з верху текстом «ФППС ДОГО» - Лист № 6957/12-18 від 12.09.2018 ;

64.29 аркушів формату А4, які містяться в папці синього кольору з написом із низу «ECONOMIX»;

65.51 аркуш формату А4, які містяться в папці синього кольору з написом по середині «Всеукраїнська громадська організація Федерація пожежно-прикладного спорту України»;

66. 209 аркушів формату А4, які містяться в папці чорного кольору з написом «Керівні та нормативні документи ДОГО ФППС»;

67.печатка із написом «Федерація пожежно-прикладного спорту Ідентифікаційний код НОМЕР_6 ;

68.аркуш паперу формату А 4, з верху мається напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», з низу друкований напис «Керівник ДОГО «Федерація пожежно-прикладного спорту» ОСОБА_3 ;

69.Блокнот синього кольору із рукописними записами, на другому аркуші мається рукописний текст «Рост» «спорт» « НОМЕР_7 »;

70.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_8 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

71.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_9 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

72.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_10 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

73.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_11 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

74.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_12 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

75.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_13 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

76. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_14 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

77. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_14 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

78. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_15 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

79. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_15 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

80. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_16 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

81. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_17 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

82.Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», № НОМЕР_18 , з низу печатка та підпис на в проти посади «президент» « ОСОБА_3 »;

83. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», щодо надання допомоги;

84. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», без тексту;

85. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом, з верху друкований напис «Федерація пожежно-прикладного спорту», без тексту;

86. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис «Макарова 1б»;

87. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис «2993608234»;

88. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис «ПП ОСОБА_12 »;

89. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис ОСОБА_13 НОМЕР_19 ;

90. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис « ОСОБА_14 не дозвонился»;

91. аркуш паперу із рукописним текстом з верху напис «спецзащита 0676319678»;

92. аркуш паперу із рукописним текстом та друкованим текстом в таблиці з верху напис «80676318473-мелютін»;

93. аркуш паперу із рукописним текстом та друкованим текстом в таблиці з верху напис «на 06.09.2006 р.»;

94. аркуш паперу із рукописним текстом та друкованим текстом в таблиці з верху напис «Директор предприятия ОСОБА_15 »;

95. аркуш паперу із друкованим текстом з верху напис «Перелік суб`єктів господарювання надавши благодійну допомогу при проведенні обласних змагань з пожежно-прикладного спорту»;

96. аркуш паперу формату А4 «у зв`язку з проведенням межрегіональних особисто-комерційних занять, ОСОБА_16 »;

97. аркуш паперу формату А4 з рукописним записом « ОСОБА_17 » Згідно календарного плану спортивних заходів ДСНС на 2018 рік затверджений наказом ДСНС від 17.01.2018 № 33»;

98. П`ять аркушів скріплених на яких мається табличка щодо списку посадових осіб начальників «заступників», співробітників апарату та структурних підрозділів ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, дна народження яких відзначається»;

99. Аркуш паперу формату А4 із друкованим текстом «Керівнику Громадської організації «Луганська спортивна федерація пожежних та рятівників» ОСОБА_18 ;

100.Аркуш паперу формату А4 із друкованим та рукописним текстом «Керівнику Громадської організації «Луганська спортивна федерація пожежних та рятівників ОСОБА_18 »;

101.Аркуш паперу формату А4 із рукописним текстом «Керівнику ДОГО ППС ОСОБА_16 »;

102. Аркуш паперу формату А4 із друкованим та рукописним текстом «Зразок заповнення»;

103.Три аркуша паперу формату А4 скріплені між собою «Про реалізацію права фінансуватися та формувати майно за рахунок добровільних пожертвувань»;

104.Вісім аркушів паперу формату А4 скріплених між собою «Про додаткові заходи із запобігання корупційним правопорушенням»;

105.Дванадцять аркушів формату А4 скріплених між собою «Наказ № 383 від 27.12.2013 року»;

106.Аркуш паперу формату А4 з низу рукописний текст «097757 36 48»;

107.Аркуш паперу формату А4 по середині друкований напис «заява прошу вас розглянути питання надання нецільової матеріальної допомоги»;

108.Аркуш паперу із розрахунковими рахунками ДОГО ФППС»;

109.Аркуш паперу формату А4 «Стату ДОГО ФППС»;

110.Аркуш паперу формату А4 «Зразок заповнення»;

111.Аркуш паперу формату А4 «Рішення № 5»;

112.Аркуш паперу формату А4 «Свідоцтво від 11 лютого 2009 року»;

113.Аркуш паперу формату А4 «Виписка з Єдиного державного реєстру»;

114.Один аркуш паперу формату А4 «Відомість»;

115.Аркуш паперу на якому здійснено фотокопія посвідчення № НОМЕР_20 ,

які самі по собі так і в сукупності із іншими доказами можуть мати відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження.

Ухвала підлягає негайному виконанню.

Строк дії ухвали до її скасування у встановленому порядку.

Ухвалу може бути оскаржено до апеляційного суду Дніпропетровської області шляхом подачі апеляційного скарги протягом п`яти днів з дня її проголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудБабушкінський районний суд м.Дніпропетровська
Дата ухвалення рішення22.10.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78446813
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —200/15912/18

Ухвала від 19.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 22.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 22.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 10.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

Ухвала від 03.10.2018

Кримінальне

Бабушкінський районний суд м.Дніпропетровська

Сліщенко Ю. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні