Ухвала
від 19.12.2018 по справі 330/2641/18
ЯКИМІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

УХВАЛА

iменем України

Справа № 330/2641/18

2/330/794/2018

"19" грудня 2018 р. Якимівський районний суд Запорізької області у складі:

головуючого судді: Федорець С.В.,

при секретарі: Шеліповій Ю.О.,

за участю позивача: ОСОБА_1,

представника позивача: ОСОБА_2,

представника відповідача: ОСОБА_3,

розглянувши в підготовчому засіданні матеріали справи за позовом ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1, ІПН: НОМЕР_1) до Якимівської районної державної адміністрації (адреса знаходження: Україна, Запорізька область, Якимівський район, смт. Якимівка, вул. І.Щербини, буд.6, код ЄДРПОУ: 35375913), третя особа: комунальний заклад Гуляйпільська спеціальна загальноосвітня школа-інтернат Запорізької обласної ради (адреса знаходження: Україна, Запорізька область, Гуляйпільський район, с. Залізничне, вул. Школа-інтернат, б.2, код ЄДРПОУ: 20515410) про відновлення батьківських прав,

в с т а н о в и в :

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про відновлення батьківських прав.

В підготовчому судовому засіданні позивач та його представник проти проведення підготовчого судового засідання не заперечували. Крім того позивач зазначив, що позовні вимоги підтримує в повному обсязі і на їх задоволенні наполягає.

Представник відповідача в підготовчому судовому засіданні проти проведення підготовчого судового засідання не заперечував.

Представник третьої особи в підготовче судове засідання не з`явився, надав на адресу суду заяву, зазначивши, що проти проведення підготовчого судового засідання та слухання справи по суті не заперечує. Крім того представник третьої особи зазначив, що позовні вимоги визнає в повному обсязі і проти їх задоволення не заперечує.

Сторони не заявляли про намір укласти мирову угоду, передати справу на розгляд третейського суду чи проводити врегулювання спору за участю судді.

Питання про вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача, залучення співвідповідача, об'єднання чи роз'єднання позовних вимог у підготовчому судовому засіданні не поставало.

Клопотань щодо забезпечення позову чи зустрічного забезпечення від сторін не надходило.

В зв'язку з тим, що спір не врегульовано, виконані завдання підготовчого провадження, суд вважає, що наявні підстави для призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 197-200 ЦПК України, суд,

у х в а л и в :

Закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті на 22 січня 2019 року на 09-00 годин у приміщенні Якимівського районного суду Запорізької області з викликом сторін.

Встановити наступний порядок з`ясування обставин, на які сторони посилаються як на підставу своїх вимог і заперечень, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, а саме: заслухати пояснення сторін, дослідити наявні в матеріалах справи письмові докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

СудЯкимівський районний суд Запорізької області
Дата ухвалення рішення19.12.2018
Оприлюднено21.12.2018
Номер документу78657525
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —330/2641/18

Рішення від 05.02.2019

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Федорець С. В.

Рішення від 05.02.2019

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Федорець С. В.

Ухвала від 19.12.2018

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Федорець С. В.

Ухвала від 04.12.2018

Цивільне

Якимівський районний суд Запорізької області

Федорець С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні