Ухвала
від 19.12.2018 по справі 670/395/17
ВІНЬКОВЕЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Єдиний унікальний номер № 670/395/17

Провадження № 1-в/670/40/18

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19 грудня 2018 року смт. Віньківці

Віньковецький районний суд Хмельницької області у складі головуючого судді ОСОБА_1

з участю секретаря ОСОБА_2

прокурора прокуратури Віньковецького відділу Городоцької місцевої прокуратури ОСОБА_3 ,

представника органу з питань пробації ОСОБА_4 ,

засудженого ОСОБА_5 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду смт. Віньківці клопотання старшого інспектора Віньковецького РС філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області про звільнення від призначеного судом покарання по закінченню іспитового строку

ОСОБА_5 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженець м. Могилів-Подільський Могилів-Подільського району Вінницької області, громадянин України, не одружений, перебуває в цивільному шлюбі, не судимий, з середньою освітою, військовозобов`язаний, працює водієм, проживає в АДРЕСА_1 , утримує малолітню дитину, зареєстрований по АДРЕСА_2 ,

ВСТАНОВИВ:

До суду з клопотанням звернувся інспектор Віньковецького РС філії ДУ «Центр пробації» у Хмельницькій області, у якому просив звільнити від призначеного судом покарання по закінченню іспитового строку ОСОБА_5 , мотивуючи подання тим, що ОСОБА_5 , при відбуванні покарання повторного злочину не скоїв, до адміністративної відповідальності не притягувався, за місцем проживання характеризується позитивно.

Представник органу з питань пробації ОСОБА_4 в судовому засіданні підтримав клопотання та просив його задовольнити з підстав викладених у ньому.

Засуджений ОСОБА_5 в судовому засіданні підтримав клопотання та просив звільнити його від покарання у зв`язку із закінченням іспитового строку.

Прокурор в судовому засіданні проти звільнення ОСОБА_5 від призначеного судом покарання не заперечував.

Заслухавши засудженого ОСОБА_5 , дослідивши письмові матеріали справи та вислухавши думку прокурора та представника органу з питань пробації, слід вважати клопотання таким, що підлягає задовольнити.

Судом встановлено, що вироком Віньковецького районного суду Хмельницької області від 02.08.2017 року ОСОБА_5 засуджено за ч. 1 ст. 185 КК України та призначено покарання у виді штрафу 50 неоподатковуваних мінімумів доходу громадян, що становить 850 (вісмсот пятдесят) грн., за ч. 2 ст. 185 КК України у виді одного року трьох місяців обмеження волі, на підставі ст.70КК Українич.1за сукупністюзлочинів шляхомпоглинання меншсуворого покараннябільш суворимостаточно ОСОБА_5 призначено покаранняу видіодного рокутрьох місяцівобмеження волі.Та напідставі ст.75КК Українизвільнено від відбування призначеного покарання, якщо він протягом річного іспитового строку не вчинить нового злочину і виконає покладені на нього обов`язки: не виїжджати за межі України без погодження з уповноваженим органом з питань пробації, повідомляти цей орган про зміну місця проживання, роботи, навчання, періодично з`являтись на реєстрацію в цей орган.

ОСОБА_5 протягом іспитового строку повторного злочину не скоїв, до адміністративної відповідальності не притягувався.

Відповідно до ч. 1ст. 78 КК Українипісля закінчення іспитового строку засуджений, який виконав покладені на нього обов`язки та не вчинив нового злочину, звільняється судом від призначеного йому покарання.

Враховуючи вищевикладене, а також те, що іспитовий строк, встановлений судом ОСОБА_5 фактично закінчився 03.08.2018 року, суд доходить висновку, що засуджений виконав покладені на нього обов`язки і вважає за можливе задовольнити клопотання та звільнити його від відбування призначеного покарання за вироком Віньковецького районного суду Хмельницької області від 02.08.2017 року.

Керуючисьст. 78 ч. 1 КК України, п. 9 ч. 1 ст.537, ст.539 КПК України,ст. 165 КВК України, суд,

УХВАЛИВ:

Клопотання задовольнити.

Звільнити ОСОБА_5 від покарання, призначеного вироком Віньковецького районного суду Хмельницької області від 02.08.2017 року, у зв`язку з закінченням іспитового строку.

Ухвала може бути оскаржена протягом семи днів з дня її оголошення до Хмельницького апеляційного суду через Віньковецький районний суд.

Суддя ОСОБА_1

СудВіньковецький районний суд Хмельницької області
Дата ухвалення рішення19.12.2018
Оприлюднено02.03.2023
Номер документу78658360
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —670/395/17

Ухвала від 19.12.2018

Кримінальне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Ухвала від 20.11.2018

Кримінальне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Вирок від 02.08.2017

Кримінальне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Ухвала від 13.06.2017

Кримінальне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

Ухвала від 12.06.2017

Кримінальне

Віньковецький районний суд Хмельницької області

Потапов О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні