Ухвала
від 10.12.2018 по справі 826/17347/18
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

10 грудня 2018 року справа №826/17347/18

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі судді Кузьменка В.А., розглянувши за власною ініціативою питання про розгляд адміністративної справи в судовому засіданні з повідомленням сторін в адміністративній справі

за позовомПриватного акціонерного товариства "Аудиторська фірма "Аналітик" до третя особаВиконуючого обов'язки Комітету з контролю якості аудиторських послуг Аудиторської палати України Кондратьєва Михайла Михайловича Товариство з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма "Інсайт" провизнання дій протиправними В С Т А Н О В И В:

Приватне акціонерне товариство "Аудиторська фірма "Аналітик" (далі по тексту - позивач) звернулося до Окружного адміністративного суду міста Києва з адміністративним позовом до Виконуючого обов'язки Комітету з контролю якості аудиторських послуг Аудиторської палати України Кондратьєва Михайла Михайловича (далі по тексту - відповідач), в якому просить: визнати протиправними дії відповідача щодо прийняття до свого провадження в якості скарги звернення Товариства з обмеженою відповідальністю Аудиторська фірма "Інсайт" №130 від 22 березня 2018 року.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 31 жовтня 2018 року прийнято позовну заяву до розгляду та відкрито провадження в адміністративній справі №826/17347/18 в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання.

Розглядаючи справу у спрощеному провадженні проваджені, суд дійшов висновку про неможливість ухвалення законного і обґрунтованого судового рішення без проведення судового засідання та виклику осіб, які беруть участь у справі, а тому вважає за необхідне здійснювати розгляд адміністративної справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Частиною п'ятою статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З урахуванням викладеного, Окружний адміністративний суд міста Києва вважає за необхідне здійснювати розгляд адміністративної справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін..

Керуючись статтями 241, 248, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,-

У Х В А Л И В:

1. Призначити адміністративну справу №826/17347/18 до розгляду на 11 березня 2019 року о 15 год. 20 хв.

2. Судове засідання відбудеться в приміщенні Окружного адміністративного суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана, 8, корпус 1, зал судових засідань №35.

3. Залучити до участі у справі Аудиторську палату України, в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідача.

4. Зобов'язати позивача завчасно направити залученій особі копію позовної заяви та доданих до неї документів, докази чого надати суду.

5. Запропонувати Аудиторській палаті України у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі подати до Окружного адміністративного суду міста Києва пояснення щодо позовної заяви, відповідні докази, на які вона посилається при його обґрунтуванні проти наведених позивачем обставин та правових підстав позову, оформлені відповідно до положень частин другої-четвертої статті 162 Кодексу адміністративного судочинства України та докази надіслання (надання) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

6. Копію ухвали направити особам, які беруть участь у справі.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню.

Суддя В.А. Кузьменко

Дата ухвалення рішення10.12.2018
Оприлюднено26.12.2018
Номер документу78819019
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/17347/18

Рішення від 20.07.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 11.03.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 10.12.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

Ухвала від 31.10.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Кузьменко В.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні