Ухвала
від 11.12.2018 по справі 457/1020/18
ТРУСКАВЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 457/1020/18

провадження №2/457/342/18

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

11 грудня 2018 року м. Трускавець

Суддя Трускавецького міського суду Львівської області Марчук В.І., розглянувши позовну заяву Товариства з обмеженою відповідальністю Дослідницько-Виробничий центр Еконива до ОСОБА_1, треті особи які не заявляють самостійних вимогна предмет спору: Державний реєстратор речових прав на нерухоме майно Виконавчого комітету Броварської міської ради Київської області ОСОБА_2, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в особі Уповноваженої особи на ліквідацію АТ Дельта Банк та Державне підприємство Прозорро про зобов'язання дотриматися умов договору та скасування запису про державну реєстрацію права власності, -

в с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю Дослідницько-Виробничий центр Еконива звернулось до Трускавецького міського суду Львівської області з позовом до ОСОБА_1, треті особи які не заявляють самостійних вимогна предмет спору: Державний реєстратор речових прав на нерухоме майно Виконавчого комітету Броварської міської ради Київської області ОСОБА_2, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в особі Уповноваженої особи на ліквідацію АТ Дельта Банк та Державне підприємство Прозорро про зобов'язання дотриматися умов договору та скасування запису про державну реєстрацію права власності .

Заява подана з додержанням вимог ст.175-177, 293 ЦПК України, віднесена до предметної, суб'єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції Трускавецького міського суду Львівської області, підлягає розгляду в судах загальної юрисдикції в порядку цивільного судочинства позовного провадження. Підстав для її повернення, відмови у відкритті провадження, встановлених ЦПК України, немає, а тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Дослідивши матеріали позовної заяви, долучених до неї матеріалів, суддя приходить до переконання, що справу слід розглядати у загальному позовному провадженні.

На підставі наведеного, керуючись ст. 19 , 187 , 293 ЦПК України , -

у х в а л и в:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Дослідницько-Виробничий центр Еконива до ОСОБА_1, треті особи які не заявляють самостійних вимогна предмет спору: Державний реєстратор речових прав на нерухоме майно Виконавчого комітету Броварської міської ради Київської області ОСОБА_2, Фонд гарантування вкладів фізичних осіб в особі Уповноваженої особи на ліквідацію АТ Дельта Банк та Державне підприємство Прозорро про зобов'язання дотриматися умов договору та скасування запису про державну реєстрацію права власності .

Підготовче судове засідання призначити на 31 січня 2018 року на 16:00 годину в приміщенні Трускавецького міського суду Львівської у м. Трускавець по вул. І.Мазепи, 21/1, під головуванням судді Марчука В.І.

Особам, які беруть участь у справі, невідкладно надіслати копії ухвали про прийняття заяви до розгляду та відкриття провадження у справі.

В підготовче судове засідання викликати учасників справи.

Роз'яснити відповідачу право подати у строк не пізніше першого підготовчого засідання у справі (ст. 178 ЦПК України):

- суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

- позивачу, іншим відповідачам, - копію відзиву та доданих до нього документів.

Роз'яснити, що у разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

У разі подачі позивачем відповіді на відзив, відповідач має право подати заперечення до початку розгляду справи по суті (ст. 180 ЦПК України).

Інформацію щодо справи учасники справи можуть отримати на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки Судова влада України : https://trm.lv.court.gov.ua/sud1324/.

Копії ухвали надіслати учасникам справи.

Одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі учасникам справи надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Ухвала може бути оскаржена в частині недотримання правил підсудності протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення, а у разі разі розгляду справи(вирішення питання) без повідомлення(виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через Трускавецький міський суд Львівської області до Апеляційного суду Львівської області.

Суддя: ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення11.12.2018
Оприлюднено29.12.2018
Номер документу78878282
СудочинствоЦивільне
Сутьдержавну реєстрацію права власності

Судовий реєстр по справі —457/1020/18

Постанова від 16.12.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 16.12.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 12.09.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 26.06.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 17.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 10.05.2019

Цивільне

Львівський апеляційний суд

Приколота Т. І.

Ухвала від 09.04.2019

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Марчук В. І.

Ухвала від 11.03.2019

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Марчук В. І.

Рішення від 11.03.2019

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Марчук В. І.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Трускавецький міський суд Львівської області

Марчук В. І.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні