Ухвала
від 02.01.2019 по справі 826/6064/18
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 826/6064/18

УХВАЛА

про залишення апеляційної скарги без руху

02 січня 2019 року м. Київ

Суддя-доповідач Шостого апеляційного адміністративного суду Карпушова О.В., розглянувши апеляційну скаргу Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на рішення Окружного адміністративного суду від 26 вересня 2018 року у справі № 826/6064/18 за позовом підприємства "Пробудження" при релігійній християнській благодійній місії "Єднання" до Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про визнання протиправними дій та скасування доручення, -

В С Т А Н О В И В :

До Шостого апеляційного адміністративного суду надійшла справа № 826/6064/18 за позовом підприємства "Пробудження" при релігійній християнській благодійній місії "Єднання" до Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про визнання протиправними дій та скасування доручення разом з апеляційною скаргою Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на рішення Окружного адміністративного суду від 26 вересня 2018 року.

Зазначена апеляційна скарга підлягає залишенню без руху, оскільки подана з порушенням вимог статті 296 Кодексу адміністративного судочинства України у редакції Закону №2147-VІІІ від 03.10.2017 (далі - КАС) України.

Відповідно до вимог ст. 59 КАС повноваження представників сторін та інших учасників справи мають бути підтверджені довіреністю фізичної або юридичної особи.

Згідно частини 3 ст. 59 КАС України, довіреність від імені юридичної особи видається за підписом (електронним цифровим підписом) посадової особи, уповноваженої на це законом, установчими документами.

Щодо можливості підпису апеляційної скарги представником на підставі копії довіреності, положення КАС не містять.

Апеляційна скарга подана представником Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) за довіреністю.

Проте надана до апеляційної скарги довіреність з повноваженнями ОСОБА_2 на підписання апеляційної скарги є ксерокопія, засвідчена директором Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) ОСОБА_3

Однак, до апеляційної скарги не надано документів щодо повноважень директора ОСОБА_3

Відповідно до вищевказаного, в матеріалах справи відсутній належний документ, що підтверджує повноваження ОСОБА_2 на підписання апеляційної скарги, оскільки відсутній документ щодо повноважень директора ОСОБА_3

Крім того, в даній апеляційній скарзі апелянтом заявлено клопотання про поновлення строку на апеляційне оскарження, яке буде розглянуто після підтвердження повноважень ОСОБА_2 на подання такого клопотання.

З урахуванням вищевикладеного, відповідно до ст.ст. 169, 296 КАС зазначені обставини тягнуть за собою залишення апеляційної скарги без руху з наданням строку для усунення зазначених недоліків шляхом подання оригіналу довіреності, що підтверджує повноваження ОСОБА_2 на підписання апеляційної скарги та документу щодо повноважень директора ОСОБА_3

Керуючись статтями 169, 295, 296 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В :

Апеляційну скаргу Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) на рішення Окружного адміністративного суду від 26 вересня 2018 року у справі № 826/6064/18 за позовом підприємства "Пробудження" при релігійній християнській благодійній місії "Єднання" до Департаменту міського благоустрою виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), комунального підприємства "Київблагоустрій" виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) про визнання протиправними дій та скасування доручення - залишити без руху.

Надати апелянту строк протягом десяти днів з моменту отримання ухвали про залишення апеляційної скарги без руху для надання оригіналу довіреності, що підтверджує повноваження ОСОБА_2 на підписання апеляційної скарги, та документу щодо повноважень директора ОСОБА_3

Роз'яснити учаснику справи, який подав апеляційну скаргу, що при невиконанні вимог даної ухвали, апеляційна скарга буде повернута.

Ухвала може бути оскаржена в касаційному порядку протягом тридцяти днів з дня її постановлення.

Суддя О.В.Карпушова

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення02.01.2019
Оприлюднено04.01.2019
Номер документу78984710
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/6064/18

Постанова від 12.04.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бучик А.Ю.

Ухвала від 11.04.2022

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бучик А.Ю.

Ухвала від 02.04.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Бучик А.Ю.

Ухвала від 11.03.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гімон М.М.

Постанова від 28.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Постанова від 28.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 02.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Карпушова Олена Віталіївна

Ухвала від 26.12.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Безименна Наталія Вікторівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні