Ухвала
від 04.01.2019 по справі 1.380.2019.000036
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

справа № 1.380.2019.000036

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

04 січня 2019 року

Суддя Львівського окружного адміністративного суду Гулкевич Ірена Зіновіївна перевіривши матеріали адміністративного позову Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер Бір Трейд» до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС у Львівській області про визнання протиправним а скасування рішення, зобов'язання вчинити дії,-

в с т а н о в и в:

Товариство з обмеженою відповідальністю «Інтер Бір Трейд» звернулось до суду з позовною заявою до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС у Львівській області про визнання протиправним а скасування рішення, зобов'язання вчинити дії.

Предметом позову є рішення про відмову у реєстрації податкової накладної.

Спір виник з публічно-правових відносин, належить до компетенції адміністративних судів, предметної та територіальної підсудності Львівського окружного адміністративного суду.

Відповідно до ст. 12 КАС України суд дійшов висновку, що дана справа може бути розглянута за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

          Керуючись ст.ст. 12, 19, 22, 171, 257, 260, 263 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, –

постановив:

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю «Інтер Бір Трейд» до Державної фіскальної служби України, Головного управління ДФС у Львівській області про визнання протиправним а скасування рішення, зобов'язання вчинити дії.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Встановити відповідачам п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідачі мають право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 162 КАС України. Відповідно до вимог ч. 3 ст. 162 КАС України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 6 ст. 162 КАС України).

Встановити позивачу п'ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачам п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Призначити судове засідання на 21 січня 2019 року року о 09:30 год., у приміщенні Львівського окружного адміністративного суду за адресою: м. Львів, вул Чоловського,2.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою http://adm.lv.court.gov.ua/.

Копію ухвали направити учасникам справи, копію позову з додатками для відповідача.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності. Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині порушення правил підсудності подається безпосередньо до суду апеляційної інстанції протягом п'ятнадцяти днів з дня її постановлення.

Суддя                                                                       Гулкевич І.З.

Дата ухвалення рішення04.01.2019
Оприлюднено08.01.2019
Номер документу79013099
СудочинствоАдміністративне
Сутьвизнання протиправним а скасування рішення, зобов'язання вчинити дії

Судовий реєстр по справі —1.380.2019.000036

Ухвала від 14.06.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Попко Ярослав Степанович

Ухвала від 29.05.2019

Адміністративне

Восьмий апеляційний адміністративний суд

Попко Ярослав Степанович

Рішення від 17.04.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулкевич Ірена Зіновіївна

Ухвала від 04.01.2019

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Гулкевич Ірена Зіновіївна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні