Ухвала
від 04.01.2019 по справі 465/7961/18
ФРАНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 465/7961/18

У х в а л а

про залишення без руху

"04" січня 2019 р. Суддя Франківського районного суду м. Львова Кузь В. Я., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю " Феліз Косметікс", за участю третьої особи: засновника Товариства з обмеженою відповідальністю " Феліз Косметікс" про припинення трудових відносин та виплату заборгованості по заробітній платі,-

В С Т А Н О В И В :

Позивач звернувся в суд із позовом про припинення трудових відносин та виплату заборгованості по заробітній платі.

Вивчивши матеріали позовної заяви, приходжу до висновку про необхідність залишення позовної заяви без руху за наступних підстав.

Відповідно до ч. 1 ст. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом пяти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Відповідно до п. 4 ст. 177 ЦПК України, до позовної заяви додаються документи, що підтверджують сплату судового збору у встановленому порядку і розмірі, або документи, що підтверджують підстави звільнення від сплати судового збору відповідно до закону.

Відповідно дост. 4 Закону України Про судовий збір , за подання позовної заяви, яку подано фізичною особою немайнового характеру складає 0,4 розміру прожиткового мінімуму для працездатних осіб, що становить 704,80 гривні.

Позивач звернувся до суду із двома позовними вимогами: про виплату заборгованості по заробітній платі, за яку згідно вимог законодавства судовий збір не сплачується та про припинення трудових відносин, звільнення від сплати судового збору за яку , не передбачено.

Окрім цього, при поданні позовної заяви до суду, позивачем не дотримано вимоги ст. ст. 175, 177 ЦПК України, а саме: відсутнє підтвердження про те, що позивачем не подано іншого позову /позовів/ до цього ж відповідача з тим самим предметом та з тих самих підстав, а також не здійснено ліцензований переклад для третьої особи, що проживає у ОСОБА_2.

У відповідності дост. 185 ЦПК України, суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, викладених у статтях 175 і 177 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня надходження до суду позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Виходячи з наведеного, вважаю, що позовну заяву слід залишити без руху, надавши позивачу строк, який не може перевищувати десяти днів з дня вручення даної ухвали, для усунення недоліків такої.

На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 175, 177, 185 ЦПК України,-

П О С ТА Н О В И В :

Матеріали позовної заяви ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю " Феліз Косметікс", за участю третьої особи: засновника Товариства з обмеженою відповідальністю " Феліз Косметікс" про припинення трудових відносин та виплату заборгованості по заробітній платі - залишити без руху.

Надати позивачу строк для усунення недоліків позовної заяви протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення позовної заяви без руху.

У разі невиконання ухвали суду у зазначений строк, позовну заяву вважати неподаною та повернути позивачеві зі всіма доданими до неї документами.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя В. Кузь

Дата ухвалення рішення04.01.2019
Оприлюднено10.01.2019
Номер документу79080303
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення трудових відносин та виплату заборгованості по заробітній платі

Судовий реєстр по справі —465/7961/18

Рішення від 02.06.2020

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 14.11.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Ванівський Ю. М.

Ухвала від 12.11.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 12.02.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

Ухвала від 04.01.2019

Цивільне

Франківський районний суд м.Львова

Кузь В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні