Рішення
від 10.01.2019 по справі 820/11570/14
ХАРКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Харківський окружний адміністративний суд 61022, м. Харків, майдан Свободи, 6, inbox@adm.hr.court.gov.ua, ЄДРПОУ: 34390710, код 34390710

Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

(додаткове)

10 січня 2019 р. № 820/11570/14

Харківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого судді - Спірідонова М.О.,

суддів Зінченка А.В., Мороко А.С.,

розглянувши у порядку письмового провадження заяву Головного територіального управління юстиції у Харківській області про ухвалення додаткового судового рішення по справі №820/11570/14 за позовом Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області (61002, м. Харків, вул. Сумська, 76) в інтересах держави в особі Головного територіального управління юстиції у Харківській області (61002, м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 16) до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" (61000, м. Харків, вул. Дружби Народів, 203, кв. 110) про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання, -

В С Т А Н О В И В :

Позивач, звернувся до Харківського окружного адміністративного суду з позовною заявою, в якій просив суд: заборонити діяльність Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" код ЄДРПОУ 37660988, шляхом примусового розпуску.

Рішенням Харківського окружного адміністративного суду від 21.03.2018 року адміністративний позов Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області (61002, м. Харків, вул. Сумська, 76) в інтересах держави в особі Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції Харківської області (61001, м. Харків, вул. Короленка, 16) до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" (61000, м. Харків, вул. Дружби Народів, 203, кв. 110) про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання було задоволено в повному обсязі. Заборонено діяльність Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" код ЄДРПОУ 37660988, шляхом примусового розпуску.

Ухвалою Харківського окружного адміністративного суду від 30.11.2018 року було задоволено заяву Харківської місцевої прокуратури № 2 про заміну сторони виконавчого провадження. Замінено сторону виконавчого провадження - з Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції Харківської області на Головне територіальне управління юстиції у Харківській області.

03.01.2019 року Головне територіальне управління юстиції у Харківській області звернулось до Харківського окружного адміністративного суду із заявою, в якій просить суд винести додаткове судове рішення по справі №820/11570/14, яким:

- призначити комісію з припинення юридичної особи Всеукраїнської федерація боїв без правил Оплот ; (ліквідаційну комісію), голову комісії або ліквідатора;

- зобов'язати комісію з припинення юридичної особи Всеукраїнської федерація боїв без правил Оплот (ліквідаційну комісію) провести припинення (ліквідацію) вказаної юридичної особи у порядку та строки, визначені Цивільним кодексом України;

- вирішити питання про відокремлені підрозділи вказаної організації, діяльність яких не припинено.

В обґрунтування поданої заяви заявником зазначено, що рішенням від 21.03.2018 року судом було задоволено адміністративний позов Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області в інтересах держави в особі Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції Харківської області до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання та заборонено діяльність Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" код ЄДРПОУ 37660988, шляхом примусового розпуску. При цьому, заявником вказано на необхідності винесення додаткового судового рішення та визначення порядку дій органу реєстрації при виконанні рішення.

На підставі вищезазначеного, заявник Головне територіальне управління юстиції у Харківській області просить прийняти додаткове судове рішення.

Сторони в судове засідання не з'явилися, про дату, час та місце розгляду справи були повідомлені належним чином. Заявник в своїй заяві просив суд здійснити її розгляд за його відсутності.

Відповідно до положень ч.3 ст. 252 КАС України суд, що ухвалив рішення, ухвалює додаткове судове рішення в тому самому складі протягом десяти днів з дня надходження відповідної заяви. Додаткове судове рішення ухвалюється в тому самому порядку, що й судове рішення. У разі необхідності суд може розглянути питання ухвалення додаткового судового рішення в судовому засіданні з повідомленням учасників справи. Неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час та місце судового засідання, не перешкоджає розгляду заяви.

Фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється відповідно до положень частини 4 статті 229 КАС України.

За правилами ч. 1 ст. 252 КАС України суд, що ухвалив судове рішення, може за заявою учасника справи чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо:

1) щодо однієї із позовних вимог, з приводу якої досліджувалися докази, чи одного з клопотань не ухвалено рішення;

2) суд, вирішивши питання про право, не визначив способу виконання судового рішення;

3) судом не вирішено питання про судові витрати.

Заяву про ухвалення додаткового судового рішення може бути подано до закінчення строку на виконання судового рішення.

Суд, дослідивши матеріали справи, дійшов до висновку про обґрунтованість поданої заяви з наступних підстав.

Судом встановлено, що рішенням Харківського окружного адміністративного суду від 21.03.2018 року адміністративний позов Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області (61002, м. Харків, вул. Сумська, 76) в інтересах держави в особі Реєстраційної служби Харківського міського управління юстиції Харківської області (61001, м. Харків, вул. Короленка, 16) до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" (61000, м. Харків, вул. Дружби Народів, 203, кв. 110) про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання було задоволено в повному обсязі. Заборонено діяльність Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" код ЄДРПОУ 37660988, шляхом примусового розпуску.

Рішення набрала законної сили.

Суд зазначає, що статтею 25 Закону України "Про громадські об'єднання" визначені способи припинення діяльності громадського об'єднання.

Припинення діяльності громадського об'єднання здійснюється: 1) за рішенням громадського об'єднання, прийнятим вищим органом управління громадського об'єднання, шляхом саморозпуску або реорганізації шляхом приєднання до іншого громадського об'єднання такого самого статусу; 2) за рішенням суду про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання.

Відповідно до частини 1 статті 28 Закону України "Про громадські об'єднання" громадське об'єднання може бути заборонено судом за позовом уповноваженого органу з питань реєстрації в разі виявлення ознак порушення громадським об'єднанням вимог статей 36, 37 Конституції України, статті 4 цього Закону. Заборона громадського об'єднання має наслідком припинення його діяльності у порядку, встановленому Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань".

Водночас, як визначено частиною другою статті 104 Цивільного кодексу України, юридична особа є такою, що припинилася, з дня внесення до єдиного державного реєстру запису про її припинення.

Пунктом 7 частини 1 статті 15 Закону України "Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань" передбачено, що документи, які подаються для державної реєстрації, повинні відповідати таким вимогам: рішення про припинення юридичної особи має містити відомості про персональний склад комісії з припинення (комісії з реорганізації, ліквідаційної комісії), її голову або ліквідатора, реєстраційні номери облікових карток платників податків або серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку в паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта), про порядок та строк заявлення кредиторами своїх вимог.

Норми, визначені у частині 3 статті 105 Цивільного кодексу України передбачають, що суд або орган, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, відповідно до цього Кодексу призначають комісію з припинення юридичної особи (комісію з реорганізації, ліквідаційну комісію), голову комісії або ліквідатора та встановлюють порядок і строк заявлення кредиторами своїх вимог до юридичної особи, що припиняється.

Виконання функцій комісії з припинення юридичної особи (комісії з реорганізації, ліквідаційної комісії) може бути покладено на орган управління юридичної особи.

Відповідно до частини 2 статті 6 Кодексу адміністративного судочинства України, суд застосовує принцип верховенства права з урахуванням судової практики Європейського суду з прав людини.

Враховуючи судову практику розгляду справ Європейським Судом з прав людини, суд зазначає, що стаття 6 §1 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод, учасницею якої є Україна, захищає право кожного на подання позову або скарги, які пов'язані з його громадянськими правами та обов'язками, до суду, таким чином, це означає "право на суд". Однак, вказане право є ілюзорним, якщо правова система Високих Договірних Сторін допускає, щоб кінцеве обов'язкове до виконання рішення суду залишалось не виконаним та не усувало наслідків нанесеної одній із сторін шкоди.

Так, Європейський Суд з прав людини у своєму рішенні у справі "Іммобільяре Саффі проти Італії" наголошував, що право на звернення до суду, гарантоване статтею 6, також передбачає практичне виконання остаточних, обов'язкових для виконання судових рішень, які в державах, що поважають принцип верховенства права, не можуть залишатися невиконаними на шкоду стороні у провадженні.

За таких обставин, враховуючи, що у рішенні Харківського окружного адміністративного суду від 21.03.2018 у справі № 820/11570/14 не було зазначено способу виконання судового рішення, що унеможливило його виконання, суд приходить до висновку про обґрунтованість заяви позивача.

Так, згідно з абзацом другим частини третьої статті 105 Цивільного кодексу України виконання функцій комісії з припинення юридичної особи (комісії з реорганізації, ліквідаційної комісії) може бути покладено на орган управління юридичної особи.

Відповідно до статуту Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" органом управління є правління, до складу якого відповідно до реєстраційної справи входять - ОСОБА_3, ОСОБА_4 та ОСОБА_5.

Як вбачається із постанови прокуратури Харківської області від 28.12.2016 ОСОБА_5 помер.

Таким чином, колегія суддів приходить до висновку про необхідність покладення виконання функцій комісії з припинення юридичної особи (ліквідаційної комісії) на правління Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" у складі: ОСОБА_3, ОСОБА_4.

Головою комісії з припинення юридичної особи (ліквідаційної комісії) Громадської організації "Оплот" призначити ОСОБА_3.

Також колегією суддів встановлено, що згідно відомостей Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань у ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ містяться відомості про наявність відокремлених підрозділів, діяльність яких не припинено, а саме:

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЛУГАНСЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Луганська обл., місто Луганськ, Ленінський район, КВАРТАЛ ШЕВЧЕНКА, БУДИНОК 29, KB. 44.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ТЕРНОПОЛІ,

Місцезнаходження ВП: 40024, Тернопільська обл., місто Тернопіль, ВУЛИЦЯ КРИВОНОСА, БУДИНОК 6, KB. 43.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ КИЄВІ,

Місцезнаходження ВП: 03062, м. Київ, Святошинський район, ВУЛИЦЯ КУЛІБША, БУДИНОК 14, KB. 13.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ МИКОЛАЄВІ,

Місцезнаходження ВП: 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, Центральний район, ВУЛИЦЯ ЛЯГІНА, БУДИНОК 1, KB. 7.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЛЬВОВІ,

Місцезнаходження ВП: 79007, Львівська обл., місто Львів, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ КЛЕПАРІВСЬКА, БУДИНОК 11-А, KB. 6.,

-ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ХАРКОВІ,

Місцезнаходження ВП: 61000, Харківська обл., місто Харків, Фрунзенський район, ВУЛИЦЯ КОРЧАГІНЦПВ, БУДИНОК 23, KB. 230., г

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Чернівецька обл., Глибоцький район, село Червона Діброва, ВУЛИЦЯ ЦЕНТРАЛЬНА, БУДИНОК 1.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ПОЛТАВІ,

Місцезнаходження ВП: 36040, Полтавська обл., місто Полтава, Октябрський район, ВУЛИЦЯ ВЕЛИКОТЕРНІВСЬКА, БУДИНОК 10/61, KB. 39.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЧЕРНІГОВІ,

Місцезнаходження ВП: 14030, Чернігівська обл., місто Чернігів, Деснянський район, ВУЛИЦЯ ОДИНЦОВА, БУДИНОК 12, KB. 63.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Жовтневий район, ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ, БУДИНОК 12, KB. 991.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ДОНЕЦЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 83001, Донецька обл., місто Донецьк, Ворошиловський район, ВУЛИЦЯ РОЗИ ЛЮКСЕМБУРГ, БУДИНОК 2-Б, KB. 101.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ХЕРСОНІ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Херсонська обл., місто Херсон, Дніпровський район, ВУЛИЦЯ 14 СХІДНА, БУДИНОК 10.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ,

Місцезнаходження ВП: 36040, Запорізька обл., місто Запоріжжя, Олександрівський район, ВУЛИЦЯ ЗАПОРІЗЬКА, БУДИНОК 5, KB. 169.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ СУМАХ,

Місцезнаходження ВП: 40024, Сумська обл., місто Суми, Зарічний район, ВУЛИЦЯ СУМСЬКО-КИЇВСЬКИХ ДИВІЗІЙ, БУДИНОК 20, KB. 37.

З урахуванням вищевикладеного колегія суддів дійшла висновку про зобов'язання комісії з припинення юридичної особи (ліквідаційної комісії) Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" провести припинення (ліквідацію) вищевказаних відокремлених підрозділів вказаної організації, діяльність яких не припинено.

На підставі викладеного, керуючись статтями 229, 241, 250, 252 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

В И Р І Ш И В :

Заяву Головного територіального управління юстиції у Харківській області про ухвалення додаткового судового рішення по адміністративній справі за позовом Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області (61002, м. Харків, вул. Сумська, 76) в інтересах держави в особі Головного територіального управління юстиції у Харківській області (61002, м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 16) до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" (61000, м. Харків, вул. Дружби Народів, 203, кв. 110) про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання - задовольнити.

Прийняти додаткове рішення в адміністративній справі № 820/11570/14 за позовом Керівника Харківської місцевої прокуратури № 2 Харківської області (61002, м. Харків, вул. Сумська, 76) в інтересах держави в особі Головного територіального управління юстиції у Харківській області (61002, м. Харків, вул. Ярослава Мудрого, 16) до Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" (61000, м. Харків, вул. Дружби Народів, 203, кв. 110) про заборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання.

Призначити комісію з припинення юридичної особи громадської організації "Всеукраїнської федерації боїв без правил "Оплот" у складі: ОСОБА_3, ОСОБА_4.

Головою комісії з припинення юридичної особи (ліквідаційної комісії) громадської організації "Всеукраїнської федерації боїв без правил "Оплот" призначити ОСОБА_3.

Зобов'язати комісію з припинення юридичної особи "Всеукраїнської федерації боїв без правил "Оплот" (ліквідаційну комісію) провести припинення (ліквідацію) "Всеукраїнської федерації боїв без правил "Оплот" у порядку та строки, визначені Цивільним кодексом України.

Зобов'язати комісію з припинення юридичної особи (ліквідаційної комісії) Громадської організації "Всеукраїнська федерація боїв без правил "Оплот" провести припинення (ліквідацію) відокремлених підрозділів, діяльність яких не припинено, а саме:

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЛУГАНСЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Луганська обл., місто Луганськ, Ленінський район, КВАРТАЛ ШЕВЧЕНКА, БУДИНОК 29, KB. 44.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ТЕРНОПОЛІ,

Місцезнаходження ВП: 40024, Тернопільська обл., місто Тернопіль, ВУЛИЦЯ КРИВОНОСА, БУДИНОК 6, KB. 43.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ КИЄВІ,

Місцезнаходження ВП: 03062, м. Київ, Святошинський район, ВУЛИЦЯ КУЛІБША, БУДИНОК 14, KB. 13.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ МИКОЛАЄВІ,

Місцезнаходження ВП: 54001, Миколаївська обл., місто Миколаїв, Центральний район, ВУЛИЦЯ ЛЯГІНА, БУДИНОК 1, KB. 7.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЛЬВОВІ,

Місцезнаходження ВП: 79007, Львівська обл., місто Львів, Шевченківський район, ВУЛИЦЯ КЛЕПАРІВСЬКА, БУДИНОК 11-А, KB. 6.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ХАРКОВІ,

Місцезнаходження ВП: 61000, Харківська обл., місто Харків, Фрунзенський район, ВУЛИЦЯ КОРЧАГІНЦПВ, БУДИНОК 23, KB. 230.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У ЧЕРНІВЕЦЬКІЙ ОБЛАСТІ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Чернівецька обл., Глибоцький район, село Червона Діброва, ВУЛИЦЯ ЦЕНТРАЛЬНА, БУДИНОК 1.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ПОЛТАВІ,

Місцезнаходження ВП: 36040, Полтавська обл., місто Полтава, Октябрський район, ВУЛИЦЯ ВЕЛИКОТЕРНІВСЬКА, БУДИНОК 10/61, KB. 39.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЧЕРНІГОВІ,

Місцезнаходження ВП: 14030, Чернігівська обл., місто Чернігів, Деснянський район, ВУЛИЦЯ ОДИНЦОВА, БУДИНОК 12, KB. 63.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Жовтневий район, ПРОСПЕКТ ГЕРОЇВ, БУДИНОК 12, KB. 991.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ДОНЕЦЬКУ,

Місцезнаходження ВП: 83001, Донецька обл., місто Донецьк, Ворошиловський район, ВУЛИЦЯ РОЗИ ЛЮКСЕМБУРГ, БУДИНОК 2-Б, KB. 101.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ХЕРСОНІ,

Місцезнаходження ВП: 73035, Херсонська обл., місто Херсон, Дніпровський район, ВУЛИЦЯ 14 СХІДНА, БУДИНОК 10.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ ЗАПОРІЖЖІ,

Місцезнаходження ВП: 36040, Запорізька обл., місто Запоріжжя, Олександрівський район, ВУЛИЦЯ ЗАПОРІЗЬКА, БУДИНОК 5, KB. 169.,

ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ВСЕУКРАЇНСЬКА ФЕДЕРАЦІЯ БОЇВ БЕЗ ПРАВИЛ ОПЛОТ У МІСТІ СУМАХ,

Місцезнаходження ВП: 40024, Сумська обл., місто Суми, Зарічний район, ВУЛИЦЯ СУМСЬКО-КИЇВСЬКИХ ДИВІЗІЙ, БУДИНОК 20, KB. 37.

у порядку та строки, визначені Цивільним кодексом України.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів з дня його проголошення. Якщо справа розглядалась в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано.

У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

Головуючий суддя Спірідонов М.О.

Судді Зінченко А.В.

Мороко А.С.

Дата ухвалення рішення10.01.2019
Оприлюднено12.01.2019
Номер документу79121713
СудочинствоАдміністративне
Сутьзаборону (примусовий розпуск) громадського об'єднання

Судовий реєстр по справі —820/11570/14

Рішення від 10.01.2019

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 26.06.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мельников Р.В.

Ухвала від 19.06.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Мельников Р.В.

Ухвала від 15.02.2018

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 25.09.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 14.04.2015

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 25.09.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 15.08.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 01.08.2014

Адміністративне

Харківський окружний адміністративний суд

Спірідонов М.О.

Ухвала від 22.07.2014

Адміністративне

Харківський апеляційний адміністративний суд

Катунов В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні