Ухвала
від 20.01.2010 по справі 2а-571/10/1370
ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Справа № 2а-571/10/1370

ЛЬВІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМ ІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

20 січня 2010 року м. Львів

Суддя Львівського окружн ого адміністративного суду Т ертичний В.Г., перевіривши мат еріали адміністративного по зову Державної податкової ін спекції у Галицькому районі м.Львова до БО БФ Відродження Підгорецького Палацу пр о припинення юридичної особи - суб' єкта підприємницько ї діяльності,-

в с т а н о в и в :

Позивач Державна под аткова інспекція у Галицьком у районі м.Львова звернулася з адміністративним позовом до БО БФ Відродження Підгор ецького Палацу про припине ння юридичної особи - суб' єкта підприємницької діяльн ості.

Адміністративний позов по дано з додержанням вимог ста тей 104 - 106 Кодексу адміністрати вного судочинства України.

Керуючись ст. ст. 107, 160, 165 Кодекс у адміністративного судочин ства України, суддя, -

у х в а л и в :

1. Відкрити провадження в адміністративній справі.

2. Призначити справу до судо вого розгляду на 01 лютого 2010 ро ку о 10 год. 30 хв., яке буде проводи тися суддею Тертичним В.Г. одн оособово, в приміщенні Львів ського окружного адміністра тивного суду (м. Львів, вул. Чол овського, 2, поверх 5, зал судов их засідань № 7 ).

3. Сторонам надіслати копії ухвали Львівського окружног о адміністративного суду про відкриття провадження та ін формацію про їхні процесуаль ні права та обов' язки.

4. Направити копію позовної заяви з копіями доданих до не ї документів відповідачу.

5. Відповідачу запропонува ти надати письмове заперечен ня проти позову з посиланням на докази, якими вони обґрунт овуються.

6. Ухвала набирає зак онної сили після її проголош ення та оскарженню не підляг ає.

Повноваження предста вників сторін повинні бути п ідтверджені довіреністю вст ановленої форми. У разі предс тавництва інтересів сторони безпосередньо її керівником або засновником - наказ, ріш ення, розпорядження, протоко л тощо, які підтверджують слу жбовий статус представника.

Учасникам процесу разом з оригіналами письмових док азів, представити їх належно засвідчені копії.

Суддя В.Г.Те ртичний

З оригіналом згідно

Суддя В.Г.Терт ичний

Інформація про права т а обов'язки, встановлені КАС У країни

Стаття 49. Права та обов' язк и осіб, які беруть участь у спр аві

1. Особи, які беруть участь у с праві, мають рівні процесуал ьні права і обов' язки.

2. Особи, які беруть участь у с праві, зобов' язані добросов існо користуватися належним и їм процесуальними правами і неухильно виконувати проце суальні обов' язки.

3. Особи, які беруть участь у с праві, мають право:

1) знати про дату, час і місце судового розгляду справи, пр о всі судові рішення, які ухва люються у справі та стосують ся їхніх інтересів;

2) знайомитися з матеріалами справи;

3) заявляти клопотання і від води;

4) давати усні та письмові по яснення, доводи та заперечен ня;

5) подавати докази, брати уча сть у дослідженні доказів;

6) висловлювати свою думку з питань, які виникають під час розгляду справи, задавати пи тання іншим особам, які берут ь участь у справі, свідкам, екс пертам, спеціалістам, перекл адачам;

7) подавати заперечення прот и клопотань, доводів і міркув ань інших осіб;

8) знайомитися з технічним з аписом та журналом судового засідання і подавати письмов і зауваження до них;

9) робити із матеріалів спра ви виписки, знімати копії з ма теріалів справи, одержувати копії судових рішень;

10) оскаржувати судові рішен ня у частині, що стосується їх ніх інтересів;

11) користуватися іншими про цесуальними правами, наданим и їм цим Кодексом.

4. Особи, які беруть участь у с праві, можуть за власний раху нок додатково замовити та от римати в суді засвідчені коп ії документів і витяги з них.

Стаття 51. Права та обов' язк и сторін

1. Крім прав та обов' язків, в изначених у статті 49 цього Код ексу, позивач має право зміни ти підставу або предмет адмі ністративного позову, збільш ити або зменшити розмір позо вних вимог або відмовитися в ід адміністративного позову в будь-який час до закінчення судового розгляду. Позивач м ає право відмовитися від адм іністративного позову й у су ді апеляційної чи касаційної інстанції до закінчення від повідно апеляційного чи каса ційного розгляду.

2. Крім прав та обов' язків, в изначених у статті 49 цього Код ексу, відповідач має право ви знати адміністративний позо в повністю або частково, пода ти заперечення проти адмініс тративного позову.

3. Сторони можуть досягнути примирення на будь-якій стад ії адміністративного процес у, що є підставою для закриття провадження в адміністратив ній справі.

4. Суд не приймає відмови поз ивача від адміністративного позову, визнання адміністра тивного позову відповідачем і не визнає умов примирення с торін, якщо ці дії суперечать закону або порушують чиї-неб удь права, свободи чи інтерес и.

Стаття 54. Права та обов' язк и третіх осіб

1. Крім прав та обов' язків, в изначених у статті 49 цього Код ексу, треті особи, які заявляю ть самостійні вимоги на пред мет спору, мають права позива ча.

2. Треті особи, які не заявляю ть самостійних вимог на пред мет спору, мають права та обов ' язки, визначені у статті 49 ц ього Кодексу.

Стаття 59. Повноваження пред ставника в суді

1. Повноваження на ведення с прави в суді дає представник ові право на вчинення від іме ні особи, яку він представляє , усіх процесуальних дій, які м оже вчинити ця особа. Розпоря дження довірителя представн икові, який бере участь в адмі ністративному процесі на осн ові договору, щодо ведення сп рави є обов'язковими для ньог о.

2. Представник, який бере уча сть в адміністративному проц есі на основі договору, має пр аво повністю або частково ві дмовитися від адміністратив ного позову, визнати адмініс тративний позов, змінити адм іністративний позов, досягну ти примирення, передати повн оваження представника іншій особі (передоручення), оскарж ити судове рішення, якщо прав о на вчинення кожної із цих ді й спеціально обумовлене у ви даній йому довіреності.

3. Повноваження представник а чинні протягом часу провад ження у справі, якщо інший стр ок не зазначено у довіреност і.

4. Представник може відмовит ися від наданих йому повнова жень, про що повідомляє особу , яка його ними наділила, та су д. При цьому він не може брати участь у цій справі як предст авник іншої сторони.

5. Підстави і порядок припин ення представництва за довір еністю, скасування довіренос ті та відмови представника в ід наданих йому повноважень визначаються статтями 248 - 250 Ци вільного кодексу України.

6. Законний представник само стійно здійснює процесуальн і права та обов'язки сторони ч и третьої особи, яку він предс тавляє, діючи в її інтересах.

7. Якщо дії законного предст авника суперечать інтересам особи, яку він представляє, су д може залучити до участі у сп раві відповідний орган чи ос обу, яким законом надано прав о захищати права, свободи та і нтереси інших осіб.

Дата ухвалення рішення20.01.2010
Оприлюднено21.04.2010
Номер документу7912380
СудочинствоАдміністративне
Сутьвідкриття провадження у справі 20 січня 2010 року м. Львів

Судовий реєстр по справі —2а-571/10/1370

Постанова від 15.02.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Тертичний Віталій Григорович

Ухвала від 01.02.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Тертичний Віталій Григорович

Постанова від 15.02.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Тертичний Віталій Григорович

Ухвала від 20.01.2010

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Тертичний Віталій Григорович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні