Ухвала
від 15.01.2019 по справі 580/2793/18
ЛЕБЕДИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 580/2793/18

Номер провадження 1-кп/580/62/19

У Х В А Л А

про проведення судового засідання в режимі відеоконференції

15 січня 2019 року Лебединський районний суд Сумської області

в складі: головуючого - судді ОСОБА_1 ,

при секретарі ОСОБА_2 ,

з участю прокурора ОСОБА_3 ,

обвинуваченого ОСОБА_4

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Лебедині кримінальне провадження № 12018200090000407 від 09.10.2018 року про обвинувачення

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , і/н НОМЕР_1 , уродженця м. Лебедина Сумської області, мешканця АДРЕСА_1 , українця, громадянина України, освіта середня, неодруженого, раніше не судимого;

за ч. 1 ст. 246 КК України;

В С Т А Н О В И В:

В Лебединському районному суді перебуває на розгляді кримінальне провадження по обвинуваченню ОСОБА_4 в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України.

В судове засідання захисник обвинуваченого адвокат ОСОБА_5 подав письмову заяву про забезпечення його участі в розгляді справи шляхом проведення відеоконференції внаслідок неможливості прибуття в судове засідання в м. Лебедин.

Інші особи, які беруть участь в справі проти задоволення клопотання захисника не заперечили.

Відповідно до п. 4 ч. 1ст.336КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.

Приписами ч. 5 ст.336КПК України встановлено, що якщо особа, яка братиме участь у судовому провадженні дистанційно, знаходиться у приміщенні, розташованому поза територією юрисдикції суду та поза територією міста, у якому розташований суд, суд своєю ухвалою може доручити суду, на території юрисдикції якого перебуває така особа, здійснити дії, передбаченічастиною четвертою цієї статті: судовий розпорядник або секретар судового засідання цього суду зобов`язаний вручити такій особі пам`ятку про її процесуальні права, перевірити її документи, що посвідчують особу, та перебувати поряд з нею до закінчення судового засідання.

Враховуючи, що захисник на час розгляду справи перебуває в м. Суми, що перешкоджає його прибуттю в судове засідання, яке відбудеться у Лебединському районному суді Сумської області, суд вважає за необхідне задовольнити його клопотання та здійснивши дистанційне судове провадження відеоконферкнції з Ковпаківським районним судом м. Суми.

На підставі викладеного та керуючись ст. 336 КПК України;

У Х В А Л И В :

Проведення судовогозасідання покримінальному провадженню пообвинуваченню ОСОБА_4 в скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 246 КК України, яке призначенена 11год.15січня 2019року здійснювати урежимі відеоконференціїміж Лебединськимрайонним судомСумської області,розташованим повул.Петропавлівська 2м.Лебедина Сумськоїобл.та Ковпаківськимрайонним судом м.Суми,який розташованийпо вул.Першотравнева - 12, м. Суми.

Зобов`язати уповноважену службову особу Ковпаківського районного суду м. Суми встановити особу захисника - адвоката ОСОБА_5 , вручити йому пам`ятку про його права та обов`язки в кримінальному провадженні та перебувати до закінчення судового засідання поряд з ним.

Копію ухвали негайно надіслати до Ковпаківського районного суду м. Суми для організаціїпроведення відеоконференції, відповідно до вимог ст. 366 КПК України.

Хід і результати процесуальних дій, проведених у режимі відеоконференції, фіксувати за допомогою технічних засобів відеозапису.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення15.01.2019
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу79185599
СудочинствоКримінальне
Сутьобвинувачення ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , і/н НОМЕР_1 , уродженця м. Лебедина Сумської області, мешканця АДРЕСА_1 , українця, громадянина України, освіта середня, неодруженого, раніше не судимого; за ч. 1 ст. 246 КК України

Судовий реєстр по справі —580/2793/18

Ухвала від 15.01.2019

Кримінальне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

Ухвала від 15.01.2019

Кримінальне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

Ухвала від 04.12.2018

Кримінальне

Лебединський районний суд Сумської області

Стеценко В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні