Ухвала
від 14.07.2011 по справі 2-а-3425/11
ШАРГОРОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-а-3425/11

У Х В А Л А

14 липня 2011 року Шаргородський районний суд Вінницької області

Суддя Шаргородського районного суду Вінницької області Соколовська Т. О., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України у Шаргородському районі про зобов'язання суб'єкта владних повноважень вчинити дії по перерахунку пенсії,

В С Т А Н О В И В :

11.07.2011 року ОСОБА_1 звернувся до Шаргородського районного суду Вінницької області з адміністративним позовом до Управління пенсійного фонду у Шаргородському районі Вінницької області, в якому просить визнати дії неправомірними та зобов'язати УПФУ в Шаргородському районі вчинити певні дії.

В обгрунтування своїх вимог позивач зазначив, що він є пенсіонером за віком, перебуває на обліку в УПФУ у Шаргородському районі та отримує пенсію. 01.06.2010 року УПФУ у Шаргородському районі йому було проведено перерахунок пенсії в зв'язку з тим, що після призначення пенсії він продовжує працювати. У проведенні перерахунку належної йому пенсії у відповідності до норм законодавства з урахуванням набутого стажу та заробітку за 2009 рік УПФУ у Шаргородському районі йому було відмовлено.

Просить визнати дії відповідача неправомірними та зобов'язати Управління пенсійного фонду України у Шаргородському районі Вінницької області здійснити перерахунок належної йому пенсії із застосуванням показника середньої заробітної плати за 2009 рік; зобов'язати Управління пенсійного фонду України у Шаргородському районі Вінницької області провести доплату не донарахованої пенсії з 10.12.2010 року.

Справа підлягає розгляду в суді у порядку адміністративного судочинства за правилами скороченого провадження. Підстав для відмови у відкриті провадження у справі, передбачених ст. 109 ч.1 КАС України не вбачається.

Спір підвідомчий Шаргородському районному суду.

Керуючись ч.5 ст.107, ст.23 КАС України,

У Х В А Л И В:

Відкрити скорочене провадження у справі 2-а-3425/11 за позовом ОСОБА_1 до Управління Пенсійного фонду України у Шаргородському районі про зобов'язання суб'єкта владних повноважень вчинити дії по перерахунку пенсії.

Запропонувати відповідачу -Управлінню Пенсійного фонду України у Шаргородському районі Вінницької області подати в строк до 25 липня 2011 року письмові заперечення проти позову та докази, якими вони обґрунтовуються або заяву про визнання позову. Заперечення проти позову чи заява про визнання позову мають бути подані безпосередньо до канцелярії суду. У разі неподання заперечення чи заяви про визнання позову, у встановлений цією ухвалою термін, справа протягом трьох днів буде розглянута на підставі наявних у ній доказів.

Разом із запереченнями направити до суду пенсійну справу позивача.

Копію ухвали невідкладно надіслати особам, які беруть участь у справі.

Відповідачу надіслати також копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Відповідно до вимог ст.107 КАСУ сторонам роз'яснити їх процесуальні та обов'язки, встановлені ст. ст.49,51 КАСУ, зокрема: робити із матеріалів справи виписки, знімати копії із матеріалів справи, одержувати копії судових рішень, оскаржувати судові рішення у частині, що стосується їхніх інтересів, додатково за власний рахунок замовляти і отримувати в суді засвідчені копії документів і витяги з них; позивач має право до розгляду справи збільшити або зменшити розмір позовних вимог або відмовитись від адміністративного позову; відповідач має право визнати адміністративний позов повністю або частково, подати заперечення проти адміністративного позову.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя :

СудШаргородський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення14.07.2011
Оприлюднено19.01.2019
Номер документу79251941
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2-а-3425/11

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Поровський В.А.

Ухвала від 04.10.2019

Адміністративне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Поровський В.А.

Ухвала від 23.09.2019

Адміністративне

Володимирецький районний суд Рівненської області

Поровський В.А.

Ухвала від 14.07.2011

Адміністративне

Шаргородський районний суд Вінницької області

Соколовська Т. О.

Ухвала від 29.11.2010

Адміністративне

Кіровський районний суд м.Кіровограда

Галаган О. В.

Ухвала від 08.11.2011

Адміністративне

Глобинський районний суд Полтавської області

Марущак Р. М.

Ухвала від 13.06.2018

Адміністративне

Очаківський міськрайонний суд Миколаївської області

Чаус Л. В.

Постанова від 12.07.2011

Адміністративне

Немирівський районний суд Вінницької області

Алєксєєнко В. М.

Ухвала від 26.09.2011

Адміністративне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Сидоренко З.С.

Ухвала від 26.07.2011

Адміністративне

Буринський районний суд Сумської області

Куцан В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні