Ухвала
від 18.01.2019 по справі 461/6614/18
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/6614/18

Провадження № 1-кс/461/478/19

УХВАЛА

18.01.2019 року. м.Львів

Слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

розглянувши клопотання слідчого в ОВС 1 відділення слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області майор юстиції ОСОБА_3 про дозвіл на тимчасовий доступ до речей і документів у кримінальному провадженні № 22018140000000065 від 03.09.2018 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 258 та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 258 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

слідчий в ОВС 1 відділення слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області ОСОБА_3 звернулася до суду з клопотанням, погодженим з прокурором ОСОБА_4 , у кримінальному провадженні № 22018140000000065 від 03.09.2018 року, за ознаками вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 4 ст. 296, ч. 2 ст. 258 та ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 258 КК України, про дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що містить охоронювану законом таємницю, з можливістю їх копіювання (роздруку) у приміщенні ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , МФО НОМЕР_2 ), головний офіс якого розташований за адресою: АДРЕСА_1 , чи у приміщенні філії Західного ГРУ ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , щодо здійснення банківських операцій по банківських рахунках за банківськими платіжними картками № НОМЕР_3 та № НОМЕР_4 , та по всіх банківських рахунках, зареєстрованих на певних осіб.

У зв`язку із реальною загрозою зміни або знищення таких речей і документів, слідчий просить розгляд клопотання, з урахуванням ч.2ст.163 КПК України, провести без виклику представників особи, у володінні якої вони знаходяться, та в його відсутності та прокурора.

На підставі ч.2 ст.163 КПК України, слідчий суддя вважає за можливе розглянути клопотання без виклику представників особи, у володінні якої знаходяться речі та документи, та у відсутності слідчого та прокурора.

Судом встановлено, що відповідно до ст. 161 КПК України, зазначені у клопотанні документи не є речами, до яких заборонено доступ: листуванням або іншою формою обміну інформацією між захисником та його клієнтом або будь-якою особою, яка представляє його клієнта, у зв`язку з наданням правової допомоги, або об`єктами, які додані до такого листування чи інших форм обміну інформацією.

Згідно п.5 ч.1 ст.162 КПК України, до охоронюваної законом таємниці, яка міститься в речах і документах, належать: відомості, які можуть становити банківську таємницю.

Згідно ст.62 ч.1 п.2 Закону України «Про банки та банківську діяльність», інформацію щодо фізичних осіб, що містять банківську таємницю розкривається банками, зокрема за рішенням суду.

Згідно ч.7 ст.163 КПК України, слідчий суддя, суд в ухвалі про надання тимчасового доступу до речей і документів може дати розпорядження про надання можливості вилучення речей і документів, якщо сторона кримінального провадження доведе наявність достатніх підстав вважати, що без такого вилучення існує реальна загроза зміни або знищення речей чи документів, або таке вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до речей і документів.

Враховуючи наявність достатніх підстав вважати, що вилучення зазначених у клопотанні речей та документів має суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, можуть бути використані як доказ у кримінальному провадженні, без вилучення існує реальна загроза зміни або знищення, вилучення необхідне для досягнення мети отримання доступу до інформації, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання.

Керуючись ст.ст. 159-164 КПК України, слідчий суддя -

УХВАЛИВ:

клопотання задовольнити.

Надати старшому слідчому в ОВС 1 відділення слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області майору юстиції ОСОБА_3 або за його дорученням:

слідчим слідчого відділу Управління СБ України у Львівській області ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 , ОСОБА_14 ,

дозвіл на тимчасовий доступ до документів, що становлять банківську таємницю, з можливістю їх копіювання (роздруку) у приміщенні ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 , МФО НОМЕР_2 ),головний офіс якого розташований за адресою: АДРЕСА_1 , чи у приміщенні філії Західного ГРУ ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », що знаходиться за адресою: АДРЕСА_2 , щодо здійснення банківських операцій по банківських рахунках за банківськими платіжними картками № НОМЕР_3 та № НОМЕР_4 , та по всіх банківських рахунках, зареєстрованих на наступних осіб:

?громадянин України ОСОБА_15 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , уродженець села Лавриків Жовківського району Львівської області, реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_5 , паспорт громадянина України серія та номер НОМЕР_6 , виданий 23.09.2002 року Шевченківським РВ ЛМУ УМВС України у Львівській області;

?громадянка України ОСОБА_16 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_3 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_7 ;

?громадянин України ОСОБА_17 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_8 ;

?громадянка України ОСОБА_18 , реєстраційний номер облікової картки платника податків НОМЕР_9 , паспорт громадянина України, серія та номер НОМЕР_10 , виданий 21.04.1997 Єнакіївський МВ УМВС України в Донецькій області, зареєстрована за адресою: АДРЕСА_4 , а саме:

-роздруківок руху коштів по вищевказаних рахунках (гривневому та валютному) та усіх рахунках вказаних осіб, із обов`язковим зазначенням номерів рахунків, дат, сум, валюти, даних про банківські установи та їх рахунки, на які перераховувались грошові кошти, призначення платежів, назв контрагентів, їх кодів, місцезнаходження, номерів рахунків, на які перераховані грошові кошти, за період з моменту відкриття рахунку по день виконання ухвали (у разі використання транзитних або інших рахунків для здійснення переказів грошових коштів, обов`язково вказати повний шлях проходження грошових коштів) з наданням інформації в електронному та паперовому вигляді;

-документів щодо ідентифікації власників рахунків, на які здійснювалися перерахування коштів з вищевказаних рахунків, та які здійснювали перерахування на вищевказані рахунки банківських платіжних карток, та на банківські рахунки вищевказаних осіб;

-фото та відео матеріалів з камер відео спостереження розташованих у банкоматах, терміналах та відділеннях, які стосуються відкриття (закриття) вищевказаних банківських рахунків, зняття готівкових коштів з рахунків та з карткових рахунків, що становлять банківську таємницю, а також стосовно рахунків клієнтів банку вищевказаних осіб з дня відкриття рахунків та по дату винесення ухвали.

-документів, щодо користування послугами веб-банкінгу вищевказаними особами, а також за банківськими платіжними картками № НОМЕР_3 та № НОМЕР_4 , в тому числі до інформації щодо IP-адрес та MAC-адрес, які використовувалися для авторизації та користування вказаним сервісом, номерів сім-карток, які прив`язувалися до вказаних карткових рахунків з дня відкриття рахунків та по дату винесення ухвали.

-документів, що свідчать про видачу готівкових коштів (заяви, чеки, доручення на отримання готівки та акти перевірки цільового використання готівки) по банківським рахункам, обслуговування яких здійснюється за допомогою вищевказаних банківських карток ПАТ КБ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » № НОМЕР_3 та № НОМЕР_4 та стосовно банківських рахунків клієнтів банку вищевказаних осіб.

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей і документів слідчий суддя, за клопотанням сторони кримінального провадження, якій надано право на доступ до речей та документів, має право постановити ухвалу про проведення обшуку з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала дійсна один місяць з дня її постановлення, оскарженню в апеляційному порядку не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1 .

СудГалицький районний суд м.Львова
Дата ухвалення рішення18.01.2019
Оприлюднено14.02.2023
Номер документу79292599
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про тимчасовий доступ до речей і документів

Судовий реєстр по справі —461/6614/18

Ухвала від 07.10.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 07.10.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 18.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 14.01.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

Ухвала від 01.10.2018

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Юрків О. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні