Ухвала
від 25.01.2019 по справі 587/138/19
СУМСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 587/138/19

Провадження № 2-о/587/22/19

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

25 січня 2019 року суддя Сумського районного суду Сумської області Степаненко О.А., розглянувши матеріали за заявою ОСОБА_1 (АДРЕСА_1, РНОКПП НОМЕР_1), заінтересовані особи: Кровненська сільська рада Сумського району (с. Кровне, вул. Центральна, 92 Сумського району, ідентифікаційний код 04391411), приватний нотаріус Сумського районного нотаріального округу Сумської області Висєканцева Т.С. про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,

ВСТАНОВИВ :

Заява за формою та змістом відповідає вимогам статей 175 і 177 ЦПК України. Визначені статтями 185-186 ЦПК України підстави для залишення заяви без руху, повернення заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Судовий збір сплачено згідно закону.

Справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження.

Частиною 7 ст. 19 ЦПК України передбачено, що окреме провадження призначене для розгляду справ про підтвердження наявності або відсутності юридичних фактів, що мають значення для охорони прав та інтересів особи або створення умов для здійснення нею особистих немайнових чи майнових прав або підтвердження наявності чи відсутності неоспорюваних прав.

Відповідно до ч.3, 4 ст. 294 ЦПК України справи окремого провадження розглядаються судом з додержанням загальних правил, встановлених цим Кодексом, за винятком положень щодо змагальності та меж судового розгляду. Справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

На підставі наведеного вище та керуючись статтями 19, 187, 258-260,294, 315, 316, 318 ЦПК України,

УХВАЛИВ :

Відкрити окреме провадження у даній справі і призначити судове засідання на 2 6 лютого 201 9 року на 11 - 00 годин, яке відбудеться в приміщенні Сумського районного суду Сумської області (м. Суми вул. Академічна, 13, каб. 105, про що повідомити сторони.

Встановити заінтересованій(им) особі(ам) строк п'ятнадцять днів з дня вручення йому(їм) цієї ухвали, протягом якого він має право подати суду відзив на заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду заінтересована(ні)особи зобов'язані надіслати іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз'яснити також, що в разі ненадання ним відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Встановити заявнику строк три дні з дня отримання копії відзиву, протягом якого він має право подати суду відповідь на відзив, передбачену ст. 179 ЦПК України, до якої застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п'ятою ст. 178 ЦПК України. Одночасно з поданням суду відповіді на відзив заявник зобов'язаний її копію надіслати іншим учасникам справи .

Встановити заінтересованій(ним)особі(ам) строк три дні з дня отримання відповіді на відзив, протягом якого він має право подати суду заперечення, передбачене статтею 180 ЦПК України, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п'ятою ст. 178 ЦПК України. Копію заперечення і доданих до нього одночасно з поданням його суду він повинен надіслати іншим учасникам справи.

Направити копію ухвали особам які беруть участь у розгляді справи, заінтересованій особі також направити копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Витребувати від приватного нотаріуса Висєканцевої Т.С. копію спадкової справи після померлого ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3.

Учасники справи можуть отримати інформацію по справі за номером справи на офіційному веб-порталі судової влади в Україні за адресою http://su.su.court.gov.ua/sud1817/.

Ухвала суду може бути оскаржена у разі відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності безпосередньо до Судової палати у цивільних справах Сумського апеляційного суду, шляхом подачі апеляційної скарги протягом 15 днів з дня проголошення.

До початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга подається учасниками справи через Сумський районний суд Сумської області.

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Суддя О.А.Степаненко

Дата ухвалення рішення25.01.2019
Оприлюднено27.01.2019
Номер документу79418453
СудочинствоЦивільне
Сутьвстановлення факту належності правовстановлюючого документу

Судовий реєстр по справі —587/138/19

Рішення від 11.03.2019

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Степаненко О. А.

Ухвала від 25.01.2019

Цивільне

Сумський районний суд Сумської області

Степаненко О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні