Ухвала
від 28.01.2019 по справі 826/9035/18
ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ШОСТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД Справа № 826/9035/18

УХВАЛА

28 січня 2019 року м. Київ

Колегія суддів Шостого апеляційного адміністративного суду у складі судді-доповідача Костюк Л.О. та суддів Мельничука В.П., Файдюка В.В. перевіривши матеріали апеляційної скарги Державної фіскальної служби України на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 13 серпня 2018 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Український бізнес груп" до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Підвисоцький завод будівельних матеріалів" про визнання протиправним та скасування рішення, зобов"язання вчинити дії,-

В С Т А Н О В И ЛА:

Рішенням Рішенням Окружного адміністративного суду м. Києва від 13 серпня 2018 року адміністративний позов Товариства з обмеженою відповідальністю "Український бізнес груп" до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Підвисоцький завод будівельних матеріалів" про визнання протиправним та скасування рішення, зобов"язання вчинити дії - задоволено повністю.

Не погоджуючись із прийнятим рішенням, Державною фіскальною службою України подано апеляційну скаргу, в якій останній просив скасувати рішення суду першої інстанції від 13 серпня 2018 року та прийняти нове, яким відмовити у задоволенні позовних вимог в повному обсязі.

Ухвалою судді Шостого апеляційного адміністративного суду від 26 грудня 2018 року апеляційну скаргу Державної фіскальної служби України залишено без руху з наданням строку протягом 10 днів з моменту отримання зазначеної ухвали для усунення недоліків, зазначених в ухвалі, шляхом надання оформленого належним чином документу про повноваження представника, який звертається з апеляційною скаргою від імені ДФС України.

Станом на 28 січня 2019 року недоліки, зазначені в ухвалі, апелянтом не усунуті, а саме: не надано оформленого належним чином документу про повноваження представника, який звертається з апеляційною скаргою від імені ДФС України.

Згідно ч.2 ст.298 КАС України до апеляційної скарги, яка не оформлена відповідно до вимог встановлених ст.296 цього кодексу, застосовуються положення ст.169 КАС України, а тому апеляційна скарга повертається апелянту, оскільки апелянт не усунув недоліки апеляційної скарги, яка залишена без руху, у встановлений судом строк.

В силу ч.5 ст. 298 КАС України питання про повернення апеляційної скарги суд апеляційної інстанції вирішує протягом п"яти днів з дня надходження апеляційної скарги або з дня закінчення строку на усунення недоліків.

Враховуючи, що апелянтом не усунуто недоліки апеляційної скарги, зазначені в ухвалі судді Шостого апеляційного адміністративного суду від 26 грудня 2018 року, а тому апеляційна скарга у відповідності до ч.ч.5, 6 ст.298 КАС України повертається апелянту. При цьому, повернення апеляційної скарги не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Керуючись ст.ст.298, 321, 325 КАС України, колегія суддів,-

У Х В А Л И ЛА:

Апеляційну скаргу Державної фіскальної служби України на рішення Окружного адміністративного суду м. Києва від 13 серпня 2018 року у справі за адміністративним позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "Український бізнес груп" до Державної фіскальної служби України, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету спору: Товариство з обмеженою відповідальністю "Підвисоцький завод будівельних матеріалів" про визнання протиправним та скасування рішення, зобов"язання вчинити дії - повернути апелянту.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддями та може бути оскаржена в касаційному порядку відповідно до ст.ст. 328-331 КАС України.

Головуючий суддя Л.О. Костюк

судді

В.П. Мельничук

В.В. Файдюк

СудШостий апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення28.01.2019
Оприлюднено29.01.2019
Номер документу79436558
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —826/9035/18

Ухвала від 28.01.2019

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Костюк Любов Олександрівна

Ухвала від 26.12.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Костюк Любов Олександрівна

Ухвала від 18.10.2018

Адміністративне

Шостий апеляційний адміністративний суд

Василенко Ярослав Миколайович

Ухвала від 25.09.2018

Адміністративне

Київський апеляційний адміністративний суд

Мельничук В.П.

Рішення від 13.08.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

Ухвала від 21.06.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

Ухвала від 18.06.2018

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Вовк П.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні