Ухвала
від 29.01.2019 по справі 304/158/19
ПЕРЕЧИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАКАРПАТСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 304/158/19

Провадження № 2/304/158/2019

У х в а л а

про прийняття позовної заяви до розгляду та

відкриття провадження у цивільній справі

29 січня 2019 року м. Перечин

Суддя Перечинського районного суду Закарпатської області Чепурнов В.О., розглянув позовну заяву ОСОБА_1 (89200 Закарпатська область м. Перечин, пл. Народна, № 21/3), ОСОБА_2 (89200 Закарпатська область м. Перечин, пл.Народна, № 21/3) та ОСОБА_3 (89200 Закарпатська область м.Перечин, пл. Народна, № 21/3), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - ОСОБА_4 (89200 Закарпатська область м.Перечин, пл. Народна, № 21/3), до Товариства з додатковою відповідальністю Перечинський лісохімічний комбінат (89200 Закарпатська область м.Перечин, вул. Ужанська, № 25), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - Перечинська міська рада Закарпатської області (89200 Закарпатська область м. Перечин, пл. Народна, № 16), про визнання права власності на квартиру за набувальною давністю, -

В С Т А Н О В И В :

форма і зміст поданої позовної заяви відповідає вимогам ст. ст. 175, 177 ЦПК України, копія заяви з копіями доданих до неї документів відповідно до кількості відповідачів та третіх осіб приєднано, судовий збір сплачено у повному обсязі.

Позов згідно ч. ч. 1, 2 ст. 274 ЦПК України підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження. Позов територіально підсудний даному суду. Підготовче засідання при розгляді справи у порядку спрощеного провадження не проводиться.

Керуючись ст. ст. 184, 187, 274, 275, 277, 279 ч. 5 ЦПК України, суддя, -

П О С Т А Н О В И В :

прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 та ОСОБА_3, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивачів - ОСОБА_4, до Товариства з додатковою відповідальністю Перечинський лісохімічний комбінат , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні відповідачів - Перечинська міська рада Закарпатської області, про визнання права власності на квартиру за набувальною давністю.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Судове засідання призначити на 19 лютого 2019 року на 11 год. 10 хв., яке відбудеться за адресою м. Перечин, пл. Народна, 15.

Встановити відповідачу строк для подання відзиву на позов - протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом п'яти днів з дня отримання відзиву на позов. Копія відповіді на відзив повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) такої до суду.

Відповідач має право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів і мотиви їх визнання або відхилення протягом п'яти днів з дня отримання відповіді на відзив. Копія заперечень повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) такої до суду.

Позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу.

Позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до початку першого судового засідання.

Зміна предмета або підстав позову допускається не пізніше ніж за п'ять днів до початку першого судового засідання у справі.

У разі подання будь-якої заяви, передбаченої п. 2 ч. 2 та ч. ч. 3, 4 ст. 49 ЦПК України, до суду подаються докази направлення копії такої заяви та доданих до неї документів іншим учасникам справи. У разі неподання таких доказів суд не приймає до розгляду та повертає заявнику відповідну заяву, про що зазначає у рішенні суду.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки: http://court.gov.ua/fair/.

Ухвала в частині порушення правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку до Закарпатського апеляційного суду шляхом подачі апеляційної скарги в п'ятнадцятиденний строк з дня проголошення ухвали. У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Суддя: ОСОБА_5

Дата ухвалення рішення29.01.2019
Оприлюднено30.01.2019
Номер документу79479688
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання права власності на квартиру за набувальною давністю

Судовий реєстр по справі —304/158/19

Рішення від 19.02.2019

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Чепурнов В. О.

Ухвала від 29.01.2019

Цивільне

Перечинський районний суд Закарпатської області

Чепурнов В. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні