Постанова
від 22.03.2011 по справі 4-10/11
ЯМПІЛЬСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №4-10/2011 року

П О С Т А Н О В А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

22 березня 2011 року

Ямпільський районний суд Вінницької області

у складі головуючого судді ДЗЕРИНА М.М.

при секретарі ГУЛКОВСЬКІЙ Т.Т.

прокурора НАГІРНЯКА Б.М.

адвоката ОСОБА_1

неповнолітнього ОСОБА_2

законного представника неповнолітнього ОСОБА_2

розглянувши у відкритому судовому засіданні у місті Ямпіль Вінницької обл.

подання дізнавача СД Ямпільського РВ УМВС України у Вінницькій області капітана міліції ОСОБА_3 про поміщення неповнолітнього ОСОБА_2 до приймальника-розподільника для дітей при УМВС України у Вінницькій області,

В С Т А Н О В И В

Малолітній ОСОБА_2 та неповнолітні ОСОБА_4, ОСОБА_5, маючи умисел на вчинення крадіжки, 06 березня 2011 року вступили у попередній зговір та заздалегідь придбали знаряддя вчинення злочину -металеву трубу. Так, з метою реалізувати свої дії направлені на заволодіння чужим майном, неповнолітні ОСОБА_4, ОСОБА_5 та малолітній ОСОБА_2 07 березня 2011 року біля 02 години 00 хвилин прийшли до приміщення магазину Юлія , який розташований у місті Ямпіль Вінницької області по вулиці Жовтневій,52 та належного на праві власності приватному підприємцю ОСОБА_6, де розподіливши між собою ролі а саме, ОСОБА_4 та ОСОБА_2 стояли на сторожці, а ОСОБА_5 тим часом, за допомогою металевої труби пошкодив навісний замок та відкривши металевий навіс вікна, розбив у послідуючому квартирку вікна, і через яке таємно, з корисливих спонукань, з вітрини викрали 67 пачок сигарет різних марок, 50 пачок жувальних гумок Орбіт , 50 одиниць запальничок Казіно , та 10 карток поповнення рахунку.

Неповнолітні ОСОБА_4, ОСОБА_5 та малолітній ОСОБА_2 з місця скоєння злочину зникли, викрадене привласнили та розпорядились ним на власний розсуд, чим завдали матеріальної шкоди ОСОБА_6 на загальну суму 1115 гривень 19 копійок.

По даному факту СД Ямпільського РВ УМВС України у Вінницькій області 07 березня 2011 року порушено кримінальну справу №11260026 по факту крадіжки майна з приміщення магазину Юлія , розташованого у місті Ямпіль Вінницької області по вулиці Жовтневій,52 та належного приватному підприємцю ОСОБА_6 за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

Малолітній ОСОБА_2, є учнем 8-Б класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 м.Ямпіль, який навчання в школі не відвідує, часто пропускає уроки без поважних причин та те, що він більше часу проводить на вулиці, не ночує вдома, мати -ОСОБА_7, вказує, що син її не слухається, поради у вихованні не може дати і просить застосувати по відношенню сина міри профілактично-виховного характеру та є підстави вважати, що ОСОБА_2 схильний до вчинення подібних вчинків у подальшому, оскільки, вчинив втрете суспільно-небезпечне діяння .

Допитаний у судовому засіданні неповнолітній ОСОБА_2 вину у скоєному визнав, не заперечує щоб його помістили в приймальник-розподільник для неповнолітніх.

Законний представник неповнолітнього ОСОБА_7 не заперечує проти того, щоб її неповнолітнього сина ОСОБА_2 помістили до приймальника розподільника для дітей

Заслухавши пояснення неповнолітнього ОСОБА_2 його законного представника ОСОБА_2 адвоката ОСОБА_1, вивчивши наданні документи, заслухавши заключення прокурора, який вважає необхідним помістити ОСОБА_2 до приймальника-розподільника для дітей при УМВС України у Вінницькій області, суд вважає необхідним подання задоволити і помістити неповнолітнього ОСОБА_2 до приймальника-розподільника для дітей при УМВС України у Вінницькій області.

При винесенні такого рішення, суд враховує особу ОСОБА_2, що він обвинувачується в скоєні тяжкого злочину, перебуваючи на волі може скритись від слідства та суду, а тому його необхідно помістити до приймальника-розподільника для дітей при УМВС України у Вінницькій області.

Керуючись ст.ст.7-3, 9, 447 КПК України, суд

П О С Т А Н О В И В:

ОСОБА_2, ІНФОРМАЦІЯ_1, уродженця ІНФОРМАЦІЯ_2, мешканця ІНФОРМАЦІЯ_3, укpаїнця, учня 8 класу загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 міста Ямпіль Вінницької області -помістити до приймальника-розподільника для дітей при УМВС України у Вінницькій області строком на тридцять днів.

Копію постанови направити у кримінальну міліцію у справах неповнолітніх Ямпільського РВ УМВС України у Вінницькій області - для виконання.

Копію постанови направити прокурору Ямпільського району Вінницької області.

Постанова може бути оскаржена до апеляційного суду Вінницької області на протязі трьох діб з часу її проголошення.

Головуючий М.М.Дзерин

СудЯмпільський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення22.03.2011
Оприлюднено30.01.2019
Номер документу79488432
СудочинствоКримінальне

Судовий реєстр по справі —4-10/11

Постанова від 22.03.2011

Кримінальне

Ямпільський районний суд Вінницької області

Дзерин М. М.

Постанова від 06.06.2011

Кримінальне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Постанова від 10.06.2011

Кримінальне

Підгаєцький районний суд Тернопільської області

Ігнатова Г. В.

Ухвала від 08.02.2011

Кримінальне

Ярмолинецький районний суд Хмельницької області

Місінкевич А. Л.

Постанова від 22.03.2011

Кримінальне

Олександрівський районний суд Донецької області

Куліков В. В.

Постанова від 24.02.2011

Кримінальне

Приморський районний суд м.Одеси

Іванов В. В.

Ухвала від 10.02.2011

Кримінальне

Буринський районний суд Сумської області

Куцан В. М.

Постанова від 01.03.2011

Кримінальне

Миколаївський районний суд Львівської області

Павлів В. Р.

Постанова від 01.04.2011

Кримінальне

Кагарлицький районний суд Київської області

Закаблук О. В.

Постанова від 18.01.2011

Кримінальне

Житомирський районний суд Житомирської області

Баренко С. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні