Ухвала
від 22.01.2019 по справі 415/239/19
ЛИСИЧАНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

у.н. 415/239/19

н.п. 2/415/656/19

У Х В А Л А

22 січня 2019 року

Суддя Лисичанського міського суду Луганської області Фастовець В.М., вивчивши позовну заяву ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління №6 про припинення обтяження (заборони), -

В С Т А Н О В И В:

Позивачі звернулись до суду з позовом до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління №6 про припинення обтяження (заборони).

Як вбачається з позовної заяви, нерухоме майно, припинити обтяження на яке просять позивачі, знаходиться у смт. Борівське м. Сєвєродонецька Луганської обл.

Відповідно до ч.1 ст. 30 ЦПК України , позови що виникають із приводу нерухомого майна, пред'являються за місцезнаходженням майна або основної його частини. Якщо пов'язані між собою позовні вимоги пред'явлені одночасно щодо декількох об'єктів нерухомого майна, спір розглядається за місцезнаходженням об'єкта, вартість якого є найвищою.

Згідно положень п.1 ч.1 ст.31 ЦПК України , суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Тому, відповідно до ст. 31 ЦПК України, позов підлягає передачі на розгляд до Сєвєродонецького міського суду Луганської області .

Відповідно до ч. 1 ст. 32 ЦПК України, спори між судами про підсудність не допускаються.

Керуючись ст. ст. 27, 31, 32 ЦПК України , -

УХВАЛИВ:

Цивільну справу за позовом ОСОБА_1, ОСОБА_2 до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління №6 про припинення обтяження (заборони) - передати за підсудністю на розгляд Сєвєродонецькому міському суду Луганської області.

Роз'яснити учасникам справи, що передача справи, з підстав зазначених вище в ухвалі, здійснюється не пізніше 5-ти днів після закінчення строку на оскарження ухвали суду, а в разі подання скарги - не пізніше 5-ти днів після залишення її без задоволення.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала може бути оскаржена шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Луганського апеляційного суду протягом 15-ти днів з дня її складення.

Ухвала, як така, що постановлена поза межами судового засідання, набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя:

СудЛисичанський міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення22.01.2019
Оприлюднено03.02.2019
Номер документу79560713
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —415/239/19

Рішення від 05.11.2019

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Посохов І. С.

Ухвала від 20.02.2019

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Посохов І. С.

Ухвала від 22.01.2019

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Фастовець В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні