Ухвала
від 20.02.2019 по справі 415/239/19
СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 415/239/19

Провадження № 2/428/1248/2019

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

20 лютого 2019 року м. Сєвєродонецьк

Суддя Сєвєродонецького міського суду Луганської області Посохов І.С., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління № 6 про припинення обтяження (заборони), -

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 (місце проживання: АДРЕСА_1 ), ОСОБА_2 (місце проживання: АДРЕСА_2 ) звернулися до Лисичанського міського суду Луганської області із позовною заявою до Лисичанської державної нотаріальної контори (місцезнаходження: Луганська область, м. Лисичанськ, вул. ім. Д.І. Менделєєва, буд. 49), Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори (місцезнаходження: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, проспект Центральний, буд. 54-а), ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління № 6 (місцезнаходження: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, вул. Сметаніна, буд. 5-а) про припинення обтяження (заборони).

Ухвалою Лисичанського міського суду Луганської області від 22.01.2019 року цивільну справу № 415/239/19 за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління № 6 про припинення обтяження (заборони) передано за підсудністю на розгляд Сєвєродонецькому міському суду Луганської області.

15 лютого 2019 року дана справа надійшла до Сєвєродонецького міського суду Луганської області.

15 лютого 2019 року, відповідно до автоматизованої системи документообігу, цивільну справу було розподілено та передано судді Посохову І.С.

Відповідно до ч. 1 ст. 31 ЦПК України суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Відповідно до ч.ч. 1, 2 ст. 32 ЦПК України спори між судами про підсудність не допускаються. Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

Таким чином, вказана справа має бути прийнята судом до свого провадження та призначена до розгляду у судовому засіданні, оскільки, з урахуванням вимог ч.ч. 4, 6 ст . 19, ч. 1-4 ст. 274 ЦПК України, зазначена справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 19, 31, 32, 187, 258-260, 274 ЦПК України, суд -

УХВАЛИВ:

Прийняти до свого провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 до Лисичанської державної нотаріальної контори, Першої Сєвєродонецької державної нотаріальної контори, ПАТ Промхіммонтаж правонаступника треста Промхіммонтаж Сєвєродонецького спеціалізованого управління № 6 про припинення обтяження (заборони) та відкрити провадження у справі.

Розгляд справи здійснювати за правилами спрощеного позовного провадження.

Призначити зазначену цивільну справу до розгляду у відкритому судовому засіданні на 15.04.2019 року о 09 годині 00 хвилин у приміщенні Сєвєродонецького міського суду Луганської області, розташованого за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 19 .

У судове засідання викликати осіб, які беруть участь у справі.

Роз`яснити відповідачам, що вони мають право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали подати до Сєвєродонецького міського суду Луганської області заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження з наведенням обґрунтування своїх заперечень.

Встановити відповідачам строк у п`ятнадцять днів з дня вручення їм копії цієї ухвали, протягом якого вони мають право подати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду відповідачі зобов`язані надіслати (вручити) іншим учасникам справи копію відзиву та доданих до нього документів. Роз`яснити відповідачам, що у разі ненадання ними відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Встановити позивачам строк у три дні з дня отримання копії відзиву, протягом якого вони мають право подати суду відповідь на відзив, передбачену ст. 179 ЦПК України, до якої застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п`ятою ст. 178 ЦПК України. Одночасно з поданням суду відповіді на відзив позивачі зобов`язані надіслати (вручити) її копію та копії доданих до неї документів іншим учасникам справи.

Встановити відповідачам строк у три дні з дня отримання відповіді на відзив, протягом якого вони мають право подати суду заперечення, передбачене статтею 180 ЦПК України, до якого застосовуються правила, встановлені частинами третьою-п`ятою ст. 178 ЦПК України. Одночасно з надісланням (наданням) заперечень до суду відповідачі зобов`язані надіслати (вручити) іншим учасникам справи копію заперечень та доданих до нього документів.

Роз`яснити учасникам справи про наявність у них прав та обов`язків, визначених статтями 43, 44, 49 ЦПК України.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі надіслати позивачам та представникам позивачів.

Копію ухвали про відкриття провадження у справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати відповідачам.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - http://court.gov.ua.fair/.

Ухвала може бути оскаржена лише з підстав порушення правил підсудності до Луганського апеляційного суду через Сєвєродонецький міський суд шляхом подання апеляційної скарги на ухвалу суду протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Учасник справи, якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя І. С. Посохов

СудСєвєродонецький міський суд Луганської області
Дата ухвалення рішення20.02.2019
Оприлюднено12.06.2019
Номер документу82322787
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —415/239/19

Рішення від 05.11.2019

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Посохов І. С.

Ухвала від 20.02.2019

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Посохов І. С.

Ухвала від 22.01.2019

Цивільне

Лисичанський міський суд Луганської області

Фастовець В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні