Ухвала
від 01.02.2019 по справі 702/438/18
МОНАСТИРИЩЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 702/438/18

Провадження № 2/702/8/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття провадження у справі

в частині позовних вимог

01 лютого 2019 року м. Монастирище

Монастирищенський районний суд Черкаської області

під головуванням судді: Мазай Н. В.

за участю секретаря судових засідань : ОСОБА_1

прокурора: Семерунь О.І.

представника Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області: ОСОБА_2

представника третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору Аврамівської сільскої ради Монастирищенського району Черкаської області: ОСОБА_3

відповідач ОСОБА_4 представник відповідача: ОСОБА_5: не з явилися

розглянув у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Монастирище в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Уманської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області до ОСОБА_4, третя особа яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Аврамівська сільська рада Монастирищенського району Черкаської області про стягнення заборгованості за договором оренди землі, розірвання договору оренди землі та повернення предмету оренди ,

в с т а н о в и в:

Прокурор звернувся в суд з позовом до відповідача про стягнення заборгованості за договором оренди землі, розірвання договору оренди землі та повернення предмету оренди.

В судовому засіданні прокурор заявив клопотання про закриття провадження у справі в частині позовних вимог про стягнення заборгованості з орендної плати, пені та 3% річних з ОСОБА_4 в зв язку з відмовою від позову в цій частині.

У судовому засіданні представник Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області ОСОБА_2 не заперечує проти клопотання прокурора та повністю його підтримує.

Представники третьої особи яка не заявляє самостійні вимоги щодо предмета спору Аврамівськлої сільскої ради Монастирищенського району Черкаської області ОСОБА_3 в судовому засідання не заперечує проти закриття позовних вимог в частині стягнення з ОСОБА_4 заборгованості по орендній платі.

Відповідач ОСОБА_4, представник відповідача ОСОБА_5 в судове засідання не з явилия. Про дату, час та місце розгляду справи повідомлені у встановленому законом порядку. На адресу суду представник відповідача ОСОБА_5 надав заяву про розгляд справи у їх відсутність.

Заслухавши думку учасників процесу, дослідивши матеріали справи, судом приймається відмова прокурора від позову в частині позовних вимог в зв'язку з тим, що вона не суперечить закону, не порушує права, свободи чи інтереси сторін, інших осіб, а тому на підставі п. 4 ч. 1 ст. 255 ЦПК України справа в частині позовних вимог про стягнення заборгованості по орендній платі, пені та 3% річних з ОСОБА_4 підлягає закриттю провадженням.

Суд, вважає за необхідне роз'яснити позивачу, що у разі закриття провадження у справі повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається ( ч. 1 ст. 256 ЦПК України).

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 223, 247, 255, 256, 258-261, 353 ЦПК України, суд

п о с т а н о в и в :

Прийняти відмову прокурора від позову в частині позовних вимог.

Провадження у справі за позовом Уманської місцевої прокуратури в інтересах держави в особі: Головного управління Держгеокадастру у Черкаській області до ОСОБА_4, третя особа яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору на стороні позивача: Аврамівська сільська рада Монастирищенського району Черкаської області в частині вимог про стягнення заборгованості по орендній платі, пені та 3% річних з ОСОБА_4, закрити.

Роз'яснити позивачу, що повторне звернення до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет і з тих самих підстав не допускається.

Ухвала може бути оскаржена в Апеляційний суд Черкаської області шляхом подачі апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

У разі розгляду справи (вирішення питання) без повідомлення (виклику) учасників справи, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення (з дня вручення копії ухвали).

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано.

Суддя: Н.В. Мазай

СудМонастирищенський районний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення01.02.2019
Оприлюднено03.02.2019
Номер документу79567086
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —702/438/18

Рішення від 01.02.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Рішення від 01.02.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 01.02.2019

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 24.10.2018

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

Ухвала від 25.07.2018

Цивільне

Монастирищенський районний суд Черкаської області

Мазай Н. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні