Ухвала
від 04.02.2019 по справі 2а-4090/08
ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ІВАНО-ФРАНКІВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

"04" лютого 2019 р.                                                            справа № 2а-4090/08

м. Івано-Франківськ

          Івано-Франківський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого - Гундяка В.Д.

розглянувши в приміщенні суду заяву Івано-Франківського обласного центру зайнятості – робочий орган виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом Тисменицького районного центру зайнятості – робочого органу виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України на випадок безробіття до ТзОВ "Прикарпатська криниця" про стягнення заборгованості в сумі 3 479,33 грн., -

В С Т А Н О В И В:

22.01.2019 року Івано-Франківським обласним центром зайнятості – робочий орган виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття подано заяву про заміну сторони виконавчого провадження.

Заява мотивована тим, що відповідно до наказу Державної служби зайнятості (центральний апарат) від 18.10.2016 за № 169 "Про реорганізацію базових центрів зайнятості Івано-Франківської області" Тисменицький районний центр зайнятості реорганізовано шляхом приєднання до Івано-Франківського обласного центру зайнятості, який став його правонаступником.

Заявник в судове засідання не з'явився, просив розгляд справи проводити у порядку письмового провадження.

Боржник та представник Тисменицького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області в судове засідання не з'явилися, хоча були належним чином повідомлені про дату, час і місце судового розгляду. Заяв чи клопотань про відкладення розгляду заяви не подавали, причини неявки суду не повідомили.

Відповідно до ч. 2 ст. 379 КАС України неприбуття у судове засідання осіб, які були належним чином повідомлені про дату, час і місце розгляду справи, не перешкоджає судовому розгляду. Тому згідно положень даної норми суд визнав можливим розглянути заяву за відсутності заявника, боржника та представника Тисменицького районного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Івано-Франківській області.

Судом встановлено, що постановою від 26.12.2018 року державним виконавцем відкрито виконавче провадження №57967176 про примусове виконання виконавчого листа №2-а-4090/08, виданого 19.09.2008 року Івано-Франківським окружним адміністративним судом, про стягнення з ТзОВ "Прикарпатська криниця" на користь Тисменицького районного центру зайнятості боргу в розмірі 3 479,33 грн.

Відповідно до наказу Державної служби зайнятості (Центрального апарату) від 18.10.2016 № 169 “Про реорганізацію базових центрів зайнятості Івано-Франківської області” Івано-Франківський обласний центр зайнятості зобов'язано реорганізувати Тисменицький районний центр зайнятості (код ЄДРПОУ 19390104) шляхом приєднання до Івано-Франківського обласного центру зайнятості (код ЄДРПОУ 03491062) та встановлено, що Івано-Франківський обласний центр зайнятості є правонаступником майна, прав та обов'язків базових центрів зайнятості області.

В передавальному акті від 14.02.2018, затвердженому в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату), зазначено, що майно та зобов'язання передані комісією з припинення Тисменицького районного центру зайнятості Івано-Франківському обласному центру зайнятості, як правонаступнику усіх прав, обов'язків та майна Тисменицького районного центру зайнятості.

Відповідно до статті 379 КАС України, у разі вибуття однієї із сторін виконавчого провадження за поданням державного виконавця або за заявою заінтересованої особи суд, який розглядав справу як суд першої інстанції, замінює сторону виконавчого провадження її правонаступником.

З огляду на вищенаведене, суд дійшов висновку, що заява Івано-Франківського обласного центру зайнятості – робочий орган виконавчої дирекції Фонду загальнообов'язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття про заміну сторони виконавчого провадження підлягає до задоволення.

Керуючись статтями 241, 248, 256, 295, 379 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

У Х В А Л И В:

замінити сторону виконавчого провадження №57967176 - Тисменицький районний центр зайнятості її правонаступником - Івано-Франківським обласним центром зайнятості.

Згідно ст. 256 КАС України ухвала, постановлена судом поза межами судового засідання або в судовому засіданні у разі неявки всіх учасників справи, під час розгляду справи в письмовому провадженні, набирає законної сили з моменту її підписання суддею (суддями).

Ухвала може бути оскаржена до Восьмого апеляційного адміністративного суду через Івано-Франківський окружний адміністративний суд шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з 04.02.2019 року, як дня складення повного судового рішення.

Суддя                                                                                 Гундяк В.Д.

СудІвано-Франківський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення04.02.2019
Оприлюднено06.02.2019
Номер документу79576620
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —2а-4090/08

Ухвала від 04.02.2019

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Гундяк В.Д.

Ухвала від 04.04.2018

Адміністративне

Івано-Франківський окружний адміністративний суд

Кафарський В.В.

Постанова від 18.11.2008

Адміністративне

Львівський окружний адміністративний суд

Тагієва З.М.

Постанова від 14.01.2009

Адміністративне

Гагарінський районний суд міста Севастополя

Бессараб Л.М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні