Ухвала
від 25.01.2019 по справі 659/1230/18
НИЖНЬОСІРОГОЗЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 659/1230/18

У Х В А Л А

підготовчого судового засідання

"25" січня 2019 р. Нижньосірогозький районний суд Херсонської області у складі головуючого - судді В.М.Панкєєв, при секретарі Черняковій Н.С., розглянувши в смт Нижні Сірогози Херсонської області у відкритому підготовчому судовому засіданні судову справу № 659/1230/18 за позовом Акціонерного товариства "Херсонобленерго" в особі Іванівського РЕЗ і ЕМ, місцезнаходження якого: вул. Українська, 4 смт. Іванівка Херсонської області до ОСОБА_1, який зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 про стягнення завданих збитків у сумі 23991,01 грн. ,

В С Т А Н О В И В :

Представник позивач звернувся до Нижньосірогозького районного суду Херсонської області з позовною заявою до ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2 про стягнення завданих збитків у сумі 23991,01 грн., мотивуючи свої вимоги тим, що під час проведення рейду представниками енергопостачальника за місцем мешкання ОСОБА_1, було виявлено самовільне підключення та встановлено факт розкрадання електричної енергії, і як результат складено акт у присутності порушника, особи яка споживала електричну енергію. На підставі вивчених документів було складено протокол, відповідачу було надано виписку з протоколу, розрахунок, рахунок до сплати завданих збитків у сумі 23991,01 грн.. Відповідач в добровільному порядку збитки, завдані енергопостачальнику порушенням не відшкодува, в зв'язку з чим позивач просить суд стягнути з відповідача завдані збитки.

09 січня 2019 року провадження у справі відкрито, підготовче судове засідання призначено на 25 січня 2019 року. Сторони по справі в підготовче судове засідання не з"явилися, про причини своєї неявки не повідомили, хоча були належним чином повідомлені про час та місце розгляду справи, представників не направили, відповідач відзив на позов до суду не надав, своєї позиції щодо заявленого позову не виказав, позивачу відповідних документів не вручив.

За таких обставин зв'язку з неявкою у судове засідання всіх учасників справи у відповідності до ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального засобу не здійснювалося.

Відповідно до ст. 189 ЦПК України у судовій справі проведено наступні підготовчі дії:

- сторонам направлено копію ухвали про відкриття провадження у справі, копію заяви та копії доданих до неї документів відповідачу,

- визначено характер спірних правовідносин, вимог позивача та склад учасників судового процесу.

- з'ясовано розмір заявлених судових витрат.

- встановлено порядок з'ясування обставин, на які посилається представник позивача, як на підстави заявлених вимог, порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються.

Вчинено інші дії необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

З урахуванням вказаного, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. ст. 189, 196-198 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В :

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом Акціонерного товариства "Херсонобленерго" в особі Іванівського РЕЗ і ЕМ, місцезнаходження якого: вул. Українська, 4 смт. Іванівка Херсонської області до ОСОБА_1, який зареєстрований за адресою: ІНФОРМАЦІЯ_1 про стягнення завданих збитків у сумі 23991,01 грн.

Призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні, яке відбудеться 14 лютого 2019 року о 08.30 год. в залі судових засідань № 1 Нижньосірогозького районного суду Херсонської області.

Інформація щодо розгляду справи може бути отримана учасниками судового процесу на офіційному веб-порталі http://ns.hs.court.gov.ua/sud2115/.

Заяви по суті справи можуть бути подані як в паперовому виді безпосередньо до суду так і на електронну адресу суду за адресою: inbox@ns.ks.court.gov.ua з наступним наданням оригіналу відповідної заяви.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя: Панкєєв В. М.

СудНижньосірогозький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення25.01.2019
Оприлюднено05.02.2019
Номер документу79589695
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —659/1230/18

Рішення від 14.02.2019

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Панкєєв В. М.

Ухвала від 25.01.2019

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Панкєєв В. М.

Ухвала від 09.01.2019

Цивільне

Нижньосірогозький районний суд Херсонської області

Панкєєв В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні