Ухвала
від 01.02.2019 по справі 757/47817/18-ц
ПЕЧЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА КИЄВА

печерський районний суд міста києва

Справа № 757/47817/18-ц

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

01 лютого 2019 року Печерський районний суд м. Києва в складі:

головуючого судді Козлова Р.Ю.,

при секретарі судового засідання Іваненку С.С.,

розглянувши в порядку загального позовного провадження в підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом Приватного акціонерного товариства Ліктрави до ОСОБА_1, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, про дострокове часткове припинення дії свідоцтва на знак для товарів і послуг,-

ВСТАНОВИВ:

У вересні 2018 року позивач звернувся до суду з указаним позовом до відповідачів про дострокове часткове припинення дії свідоцтва на знак для товарів і послуг.

Ухвалою судді Печерського районного суду м. Києва від 02 листопада 2018 року дану справу прийнято до свого провадження та призначено підготовче судове засідання.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача підтримав пред'явлені вимоги та просив суд закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті.

Представник відповідача Міністерства економічного розвитку і торгівлі України проти задоволення позову заперечувала, однак не заперечувала проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Відповідачка ОСОБА_3 у підготовче судове засідання не з'явилася, про час та місце проведення підготовчого судового засідання повідомлялася судом належним чином про причини своєї неявки суду не повідомила.

У підготовчому судовому засіданні суд відповідно до ст.189, ч. 2 ст. 197 ЦПК України з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті визначив предмет спору та характер спірних правовідносин; позовні вимоги та склад учасників судового процесу; встановив, що підстави для залишення позову без розгляду та закриття провадження у справі відсутні; з'ясував заперечення проти позовних вимог; визначив обставини справи, які підлягають встановленню на підставі відповідних доказів; визначив порядок розгляду справи, з'ясування обставин справи та дослідження доказів, з'ясував розмір заявлених сторонами судових витрат та думку сторін щодо дати призначення судового засідання для розгляду справи по суті.

Оскільки судом під час проведення підготовчого судового засідання з'ясовано всі питання, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України не встановлено підстав для залишення позову без розгляду та закриття провадження у справі, суд дійшов висновку про закриття підготовчого судового засідання та призначення дати судового засідання для розгляду справи по суті.

На підставі викладеного та керуючись п. 3 ч. 2 ст. 200, ст. 197 ЦПК України, суд,

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Приватного акціонерного товариства Ліктрави до ОСОБА_1, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, про дострокове часткове припинення дії свідоцтва на знак для товарів і послуг та призначити справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні у приміщенні суду на 04 березня 2019 року на 14-00 год.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя

Дата ухвалення рішення01.02.2019
Оприлюднено06.02.2019
Номер документу79626463
СудочинствоЦивільне
Сутьдострокове часткове припинення дії свідоцтва на знак для товарів і послуг

Судовий реєстр по справі —757/47817/18-ц

Рішення від 04.03.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Козлов Р. Ю.

Ухвала від 01.02.2019

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Козлов Р. Ю.

Ухвала від 02.11.2018

Цивільне

Печерський районний суд міста Києва

Козлов Р. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні