Ухвала
від 12.02.2019 по справі 397/1511/18
ОЛЕКСАНДРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Копія

Справа № 397/1511/18

н/п : 2/397/16/19

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12.02.2019 року. Олександрівський районний суд Кіровоградської області у складі:

головуючого судді - Мирошниченка Д.В.,

за участю: секретаря судового засідання - Рум'янцевої О.І.,

позивача - ОСОБА_1,

представника відповідача -ОСОБА_2,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, третя особа: Красносілківська сільська рада Олександрівського району Кіровоградської області про виселення з будинку без надання житлового приміщення , -

В С Т А Н О В И В:

Позивач звернувся до суду з позовом, в якому просить виселити відповідача з належного йому будинку, який належить йому на праві приватної власності та розташований за адресою: Кіровоградська область, Олександрівський район, с. Красносілка, вул. Синьогубівська, 19, без надання іншого жилого приміщення та зняття з реєстрації у вказаному будинку.

Позивач у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги підтримав, не заперечував проти закриття підготовчого судового засідання та призначення справи до судового розгляду. Будь яких клопотань не надав.

Представник відповідача у підготовчому судовому засіданні позовні вимоги не визнала, заявила клопотання про витребування довідок з Красносілківської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області, будь яких інших клопотань не надала, не заперечила проти закриття підготовчого провадження та призначення справи до відкритого судового розгляду.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Тому, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника відповідача та витребувати з Красносілківської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області, належно завірені довідки відносно заявленого клопотання.

Отже, у підготовчому судовому засіданні з'ясовано, що позивач від позову не відмовився, відповідач позов не визнала, будь-яких клопотань сторони до суду не надали, а тому дану справу можливо призначити до судового розгляду у відкритому судовому засіданні.

Керуючись ст.ст. 197-200, 260 ЦПК України, суд,

П О С Т А Н О В И В:

Закрити підготовче провадження та призначити цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_3, третя особа: Красносілківська сільська рада Олександрівського району Кіровоградської області про виселення з будинку без надання житлового приміщення до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні в приміщенні Олександрівського районного суду Кіровоградської області на 20 березня 2019 року о 09 год. 00 хв.

Витребувати з Красносілківської сільської ради Олександрівського району Кіровоградської області належно завірені довідки з інформацією:

-З якого часу зареєстрована ОСОБА_3 ІНФОРМАЦІЯ_1 і чи на даний час вона там зареєстрована та чи фактично проживає у вказаному будинку?

-Які ще особи зареєстровані та проживають у вищевказаному будинку разом з ОСОБА_3?

-Чи фактично проживає у вищевказаному будинку з ОСОБА_3 її неповнолітній син ОСОБА_4?

-Чи знятий з реєстрації неповнолітній син ОСОБА_3 у вказаному будинку, якщо так, то з яких причин і дата зняття з реєстрації?

У судове засідання викликати сторони.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: /підпис/

Копія вірна:

Суддя Олександрівського районного суду

Кіровоградської області ОСОБА_5

СудОлександрівський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення12.02.2019
Оприлюднено13.02.2019
Номер документу79761669
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —397/1511/18

Рішення від 20.03.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Рішення від 20.03.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 12.02.2019

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

Ухвала від 03.12.2018

Цивільне

Олександрівський районний суд Кіровоградської області

Мирошниченко Д. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні