Ухвала
від 08.02.2019 по справі 461/910/19
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/910/19

Провадження № 1-кс/461/1196/19

УХВАЛА

08.02.2019 року слідчий суддя Галицького районного суду м. Львова ОСОБА_1 , за участі секретаря судового засідання ОСОБА_2 , розглянувши у судовому засіданні клопотання слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні №42018140400000147 відомості про яке 16 липня 2018 року внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч.2 ст.364 КК України, -

ВСТАНОВИВ:

До суду надійшло відповідне клопотання слідчого, яке вмотивоване тим, що службові особи Старицького військового лісгоспу, Академії сухопутних військ України імені Петра Сагайдачного, військової частини НОМЕР_1 ( НОМЕР_2 НЦ НАСВ), Корпорації будівельних підприємств «Карпатбуд», ТзОВ «Вестбетонбуд» та ФОП ОСОБА_4 , зловживаючи своїм службовим становищем, тобто умисно з метою одержання будь-якої неправомірної вигоди для себе та іншої фізичної особи, використанні службового становища всупереч інтересам служби, завдали тяжких наслідків державним інтересам. 06 лютого 2019 року проведено обшук в Корпорації будівельних підприємств «Карпатбуд», що за адресою: АДРЕСА_1 під час якого виявлено та вилучено речі та документи.

Слідчий зазначає,що наданий часвиникла необхідністьу застосуваннізаходу забезпеченнякримінального провадження накладенняарешту навилучене майно, з метою забезпечення збереження речових доказів, запобігання можливих наявних ризиків щодо його приховування, пошкодження, псування, відчуження, перетворення, втрати, знищення.

Слідчий у письмовому клопотанні просив розгляд справи здійснювати без його участі та без повідомлення власника майна.

Згідно з нормою ч. 1 ст. 107 КПК України фіксація під час розгляду клопотання слідчим суддею за допомогою технічних засобів не здійснювалась у зв`язку з відсутністю відповідних клопотань сторін провадження.

Дослідивши матеріали клопотання, слідчий суддя приходить до наступного висновку.

Слідчим суддею встановлено, що до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №42018140400000147 16 липня 2018 року внесено відомості про вчинення кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч.2 ст.364 КК України.

06лютого 2019року проведенообшук вКорпорації будівельнихпідприємств «Карпатбуд»,що заадресою:Львівська область,м.Львів,вул.Княгині Ольги,5«В» під час якого виявлено та вилучено речі та документи, що підтверджується протоколом обшуку від 06 лютого 2019 року.

Відповідно до ч. 1 ст. 131 КПК України заходи забезпечення кримінального провадження застосовуються з метою досягнення дієвості цього провадження.

Частиною 2ст. 170 КПК Українипередбачено, що арешт майна допускається з метою забезпечення: 1) збереження речових доказів; 2) спеціальної конфіскації; 3) конфіскації майна як виду покарання або заходу кримінально-правового характеру щодо юридичної особи; 4) відшкодування шкоди, завданої внаслідок кримінального правопорушення (цивільний позов), чи стягнення з юридичної особи отриманої неправомірної вигоди.

Згідно з ч.3ст.170 КПК Україниу випадку, передбаченому пунктом 1 частини другої цієї статті, арешт накладається на майно будь-якої фізичної або юридичної особи за наявності достатніх підстав вважати, що воно відповідає критеріям, зазначеним устатті 98 цього Кодексу.

Відповідно дост. 98 КПК Україниречовими доказами є матеріальні об`єкти, які були знаряддями вчинення кримінального правопорушення, зберегли на собі його сліди або містять відомості, які можуть бути використані як доказ факту чи обставин, що встановлюється під час кримінального провадження.

Судом встановлено,що напідставі постановислідчого СУГУНП уЛьвівській області ОСОБА_3 від 06 лютого 2019 року вилучені під час обшуку в Корпорації будівельних підприємств «Карпатбуд», що за адресою: Львівська область, м. Львів, вул. Княгині Ольги, 5 «В», речі та документи визнано речовими доказами у кримінальному провадженні №42018140400000147.

Слідчий довів, що існує обґрунтована підозра щодо вчинення кримінального правопорушення такого ступеня тяжкості, що може бути підставою для застосування заходів забезпечення кримінального провадження

Потреби досудового розслідування виправдовують такий ступінь втручання у права і свободи особи, про який ідеться в клопотанні слідчого. Завданням арешту майна є запобігання можливості його приховування, пошкодження, псування, знищення, перетворення, відчуження. Метою накладення арешту на вилучені речі та документи є збереження речових доказів.

Оцінюючи надані стороною обвинувачення докази слідчий суддя вважає їх належними та допустимими, їх сукупність та взаємозв`язок між ними достатній для прийняття процесуального рішення про арешт майна. Незастосування арешту майна може привести до настання наслідків, що перешкоджатимуть збереженню речових доказів.

Враховуючи вищевикладене, а також правову підставу для арешту майна, наслідки арешту майна, розумність та співрозмірність обмеження права власності завданням кримінального провадження, наявність об`єктивної необхідності та виправданість такого втручання у права і свободи особи, беручи до уваги, що є достатні підстави вважати, що збереження речових доказів необхідне для здійснення належного досудового розслідування кримінального провадження, слідчий суддя приходить до висновку про задоволення клопотання слідчого.

Керуючись ст.ст. 170-173 КПК України, слідчий суддя

ПОСТАНОВИВ:

Клопотання слідчогоСУ ГУНПу Львівськійобласті ОСОБА_3 про арешт майна у кримінальному провадженні за №42018140400000147 від 16 липня 2018 року за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 366, ч.2 ст.364 КК України задовольнити.

Накласти арешт на вилучені 06 лютого 2019 року, під час проведено обшуку в Корпорації Будівельних підприємств «Карпатбуд», що за адресою Львівська область, м. Львів, вул. Княгині Ольги, 5 «В», речі та документи:

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за липень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за липень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 35 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за серпень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за серпень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 67 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за вересень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 і підрядник «Т.Е.С. Груп» в особі ОСОБА_8 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова», ТзОВ «Т.Е.С. Груп» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 185 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за жовтень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 349 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 339 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 40 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

- зшиті оригінали документів (накази про призначення осіб, протоколи загальних зборів ТзОВ «Львівська будова»., договори поставки товару, договори оренди ТзОВ «Львівська будова», договірні ціни, кошториси на будівельні роботи, акти приймання здачі робіт ТзОВ «Львівська будова») на 172 арк. на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки «Львівська будова» (ЄДРПОУ 41520373) та підписом бухгалтера «Львівська будова» ОСОБА_7 .

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за січень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за лютий 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за березень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за квітень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за травень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за червень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за липень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за серпень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за вересень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за жовтень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за листопад 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за грудень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за червень, липень, серпень, вересень, грудень 2018 року.

Картонна папка із написом «Папка для паперів» в якій містяться первинні бухгалтерські документи ТзОВ «Львівська будова», щодо взаєморозрахунків з контрагентами за жовтень-листопад 2018 року.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за вересень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 173 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №1.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за вересень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 190 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №1.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за жовтень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 153 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №1.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд» в особі ОСОБА_5 та підрядник «Львівська будова» ОСОБА_6 в яких також містяться відтиски мастичних печаток КБП «Карпатбуд», ТзОВ «Львівська будова» та підписи. Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 110 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №1.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 207 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №2.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 283 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №2.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 263 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №2.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 198 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №3.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за жовтень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 241 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №3.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за вересень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за вересень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 240 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №3.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за жовтень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 215 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №4.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 229 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №4.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 236 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №4.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за листопад 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за листопад 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 195 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №5.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 74 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №5.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за жовтень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за жовтень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 185 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №6.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 169 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №6.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 192 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №7.

- довідки про вартість виконаних будівельних робіт та витрати (примірник форми КБ-3) за грудень 2018 року, акти приймання виконаних будівельних робіт за грудень 2018 року на яких відображено відомості про те, що Генпідрядником являється КБП «Карпатбуд». Зазначені документи прошиті ниткою чорного кольору та містять 211 арк., на останній сторінці наклеєна паперова бірка із відтиском мастичної печатки КБП «Карпатбуд» (ЄДРПОУ 30477237) та підписом головного бухгалтера КБП «Карпатбуд» - казарма №8.

Акти обстеження на роботи, які підлягають корегування на 38 арк.

Оборотно-сальдові відомості по рахунку 6811 КБП «Карпатбуд» за червень-грудень 2018 на 110 арк.

Оборотно-сальдові відомості по рахунку 631 з ТзОВ «Вестбетонбуд», ТзОВ «Довіра Гарант», «Львівська будова» на 31 арк.

Журнали основних засобів КБП «Карпатбуд» на 5 арк.

Договори підряду КБП «Карпатбуд» №59/18-т від 11.05.2018 року на 44 арк.; №58/18-т від 11.05.2018 на 44 арк.; №Д-СП 01-18-2 від 1.06.2018 на 16 арк.;№ 51/18т від 02.05.2018 року на 40 арк.; №121/18т від 27.06.2018 на 54 арк.; №60/18т від 11.05.2018 на 36 арк.; №Д-СП 02/18-4 від 01.06.2018 на 15 арк.; №120/18-т від 27.06.2018 на 54 арк.; №Д-СП 10/18-6 від 12.09.2018 на 16 арк.; №119/18-т від 27.06.2018 на 54 арк.; №118/18-т від 27.06.2018 на 54 арк.

Додаткові угоди КБП «Карпатбуд» №3 від 25.01.2019 на 31 арк.; №1 від 14.08.2018 на 30 арк.; №1 від 14.08.2018 на 29 арк.; №1 від 10.07.2018 на 34 арк.

Договір оренди №18/ОТ від 01.12.2017 з додатками на 17 арк.

Договір на виконання робіт КБП Карпатбуд» № 15 від 04.07.2018; №08/05 від 11.05.2018; №24/10 від 24.10.2018; №12 від 02.07.2018; №06/05 від 20.05.2018; № 14 від 04.07.2018.

Рахунки на оплату за послуги генпідряду «Вестбетонбуд», ТзОВ «Довіра Гарант», «Львівська будова» на 58 арк.

Рахунки на оплату за послуги генпідряду «Вестбетонбуд», ТзОВ «Довіра Гарант», «Львівська будова» на 56 арк.

Документи по ТзОВ «Вестбетонбуд»

1.Чорновий запис на 1 арк.

2.Відомість нарахування зарплати на 1 арк.

3.Довідка про податки та внески за червень 2018 року на 1 арк.

4.Чорнові записи на 6 арк.

5.Копії документів з надписом «ТЕНДЕР КАЗАРМА 3» на 90 арк.

6.Товаро-транспортні накладні за липень 2018 року на 39 арк.

7.Видаткова накладна №165 від 10.05.2018 року на 1 арк.

8.Товаро-транспортні накладні за травень 2018 року на 6 арк.

9.Видаткова накладна №219 від 31.05.2018 року з додатками (товаро-транспортні накладні за травень 2018 року) на 5 арк.

10.Видаткова накладна №353 від 31.08.2018 року з додатками (товаро-транспортні накладні за серпень 2018 року) на 28 арк.

11.Видаткова накладна №249 від 27.06.2018 року з додатками (товаро-транспортні накладні за червень 2018 року) на 29 арк.

12.Видаткова накладна №434 від 30.10.2018 року з додатками (товаро-транспортні накладні за жовтня 2018 року) на 23 арк.

13.Договір №09/05 від 11.05.2018 року на 1 арк.

14.Договір №08/05 від 11.05.2018 року на 1 арк.

15.Договір №07/05 від 11.05.2018 року на 1 арк.

16.Договір №06/05 від 02.05.2018 року на 1 арк.

17.Договір №30/10 від 30.10.2018 року на 1 арк.

18.Договір №24/10 від 24.10.2018 року на 1 арк.

19.Договір №23/10 від 23.10.2018 року на 1 арк.

20.Договір поставки №08 від 02.01.2018 року на 1 арк.

21.Договір поставки №06/03 від 28.02.2017 року на 2 арк.

22.Договір поставки №22-18 від 21.09.2018 року на 4 арк.

23.Договір поставки №30/01 від 30.01.2018 року на 2 арк.

24.Договірна ціна (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 28 арк.

25.Договір № ВДК-011118/07/02 від 01.11.2018 року на 2 арк.

26.Договір № ВДК-011118/07/02 від 01.11.2018 року на 2 арк.

27.Договірна ціна (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

28.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за листопад 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 13 арк.

29.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за вересень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 6 арк.

30.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за серпень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 7 арк.

31.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за серпень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 6 арк.

32.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за серпень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

33.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за серпень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 4 арк.

34.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за липень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 9 арк.

35.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за липень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 14 арк.

36.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за червень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 6 арк.

37.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за червень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 7 арк.

38.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за червень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 7 арк.

39.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за листопад 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 5 арк.

40.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 3 арк.

41.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №8 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 6 арк.

42.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за листопад 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 2 арк.

43.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за листопад 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 5 арк.

44.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

45.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 11 арк.

46.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 4 арк.

47.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 3 арк.

48.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 17 арк.

49.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 3 арк.

50.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 4 арк.

51.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

52.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

53.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за жовтень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 4 арк.

54.Чорновий запис на 1 арк.

55.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за вересень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 4 арк.

56.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за вересень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

57.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за вересень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 5 арк.

58.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №8 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

59.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за грудень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 6 арк.

60.Звіт про витрати основних матеріалів у будівництві в співвставлені з виробничими нормами за червень 2018 року (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч 184 НЦ НАСВ» з додатками на 16 арк.

61.Цивільно-правові договора від 01.09.2018 року з додатками на 28 арк.

62.Цивільно-правові договора від 01.08.2018 року з додатками на 36 арк.

63.Цивільно-правові договора від 01.10.2018 року з додатками на 6 арк.

64.Видаткова накладна №293 від 14.12.2018 року на 1 арк.

65.Видаткова накладна №292 від 14.12.2018 року з додатками на 1 арк.

66.Видаткова накладна №259 від 14.11.2018 року з додатками на 7 арк.

67.Видаткова накладна №275 від 27.11.2018 року з додатками на 14 арк.

68.Видаткова накладна №228 від 11.10.2018 року з додатками на 11 арк.

69.Видаткова накладна №235 від 22.10.2018 року з додатками на 10 арк.

70.Видаткова накладна №186 від 05.09.2018 року з додатками на 1 арк.

71.Видаткова накладна №203 від 25.09.2018 року з додатками на 4 арк.

72.Видаткова накладна №204 від 26.09.2018 року з додатками на 7 арк.

73.Видаткова накладна №207 від 27.09.2018 року з додатками на 4 арк.

74.Видаткова накладна №156 від 03.08.2018 року з додатками на 2 арк.

75.Видаткова накладна №137 від 18.07.2018 року з додатками на 4 арк.

76.Видаткова накладна №140 від 19.07.2018 року з додатками на 6 арк.

77.Видаткова накладна №149 від 30.07.2018 року з додатками на 7 арк.

78.Видаткова накладна №110 від 22.06.2018 року з додатками на 3 арк.

79.Видаткова накладна №109 від 21.06.2018 року з додатками на 4 арк.

80.Видаткова накладна №105 від 19.06.2018 року з додатками на 5 арк.

81.Видаткова накладна №106 від 20.06.2018 року з додатками на 3 арк.

82.Видаткова накладна №101 від 12.06.2018 року з додатками на 5 арк.

83.Видаткова накладна №104 від 18.06.2018 року з додатками на 7 арк.

84.Видаткова накладна №97 від 07.06.2018 року з додатками на 3 арк.

85.Видаткова накладна №85 від 29.05.2018 року з додатками на 10 арк.

86.Видаткова накладна №83 від 25.05.2018 року з додатками на 11 арк.

87.Видаткова накладна №76 від 17.05.2018 року з додатками на 13 арк.

88.Видаткова накладна №74 від 16.05.2018 року з додатками на 14 арк.

89.Перелік вимог до оздоблювальних робіт казарми поліпшеного планування на 15 арк.

90.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

91.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 15 арк.

92.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

93.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

94.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 18 арк.

95.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

96.Поетапний календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

97.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 15 арк.

98.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

99.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

100.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 15 арк.

101.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

102.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

103.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 18 арк.

104.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

105.Поетапний календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

106.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 15 арк.

107.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

108.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

109.Деталізований календарний графік виконання будівельних робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 15 арк.

110.Графік фінансування виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

111.Календарний графік виконання робіт (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч 184 НЦ НАСВ» на 1 арк.

112.Розрахункова відомість за травень 2018 року з додатками на 8 арк.

113.Розрахункова відомість за грудень 2018 року з додатками на 13 арк.

114.Розрахункова відомість за листопад 2018 року з додатками на 8 арк.

115.Розрахункова відомість за жовтень 2018 року з додатками на 7 арк.

116.Розрахункова відомість за вересень 2018 року з додатками на 8 арк.

117.Розрахункова відомість за серпень 2018 року з додатками на 5 арк.

118.Розрахункова відомість за липень 2018 року з додатками на 15 арк.

119.Податкова декларація з ПДВ за грудень 2018 року з додатками на 3 арк.

120.Податкова декларація з ПДВ за листопад 2018 року з додатками на 3 арк.

121.Податкова декларація з ПДВ за жовтень 2018 року з додатками на 5 арк.

122.Чорнові записи з контрагентами за жовтень 2018 року на 3 арк.

123.Податкова декларація з ПДВ за вересень 2018 року з додатками на 4 арк.

124.Розрахунок коригування до податкової накладної від 30.08.2018 на 1 арк.

125.Розрахунок коригування до податкової накладної від 01.08.2018 на 1 арк.

126.Чорнові записи з контрагентами за вересень 2018 року на 3 арк.

127.Податкова декларація з ПДВ за серпень 2018 року з додатками на 5 арк.

128.Чорнові записи з контрагентами за серпень 2018 року на 3 арк.

129.Розрахунок коригування до податкової накладної від 01.08.2018 на 3 арк.

130.Податкова декларація з ПДВ за липень 2018 року з додатками на 5 арк.

131.Чорнові записи з контрагентами за липень 2018 року на 3 арк.

132.Податкова декларація з ПДВ за червень 2018 року з додатками на 4 арк.

133.Чорнові записи з контрагентами за червень 2018 року на 4 арк.

134.Податкова декларація з ПДВ за травень 2018 року з додатками на 3 арк.

135.Чорнові записи з контрагентами за травень 2018 року на 3 арк.

136.Акти з надання послуг за травень 2018 року на 4 арк.

137.Акти з надання послуг за червень 2018 року на 4 арк.

138.Акти з надання послуг за липень 2018 року на 4 арк.

139.Акти з надання послуг за серпень 2018 року з додатками на 7 арк.

140.Акти з надання послуг за вересень 2018 року з додатками на 16 арк.

141.Акти з надання послуг за жовтень 2018 року з додатками на 17 арк.

142.Акти з надання послуг за листопад 2018 року з додатками на 12 арк.

143.Акти з надання послуг за грудень 2018 року з додатками на 1 арк.

144.Копія договору купівлі-продажу частки у статутному капіталі 16.01.2019 року на 1 арк.

145.Копія акту-приймання при передачі частки у статутному капіталі ТОВ «ВЕСТБЕТОНБУД» від 16.01.2019 року на 1 арк.

146.Копія акту приймання передачі документів та печатки ТОВ «ВЕСТБЕТОНБУД» від 17.01.2019 року на 1арк.

147.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 9 арк.

148.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 9 арк.

149.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 19 арк.

150.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за вересень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 19 арк.

151.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за вересень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 11 арк.

152.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за вересень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

153.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат-4п за вересень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

154.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за вересень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 10 арк.

155.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 13 арк.

156.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 13 арк.

157.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за червень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 13 арк.

158.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за липень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 16 арк.

159.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за липень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

160.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за серпень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 10 арк.

161.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за серпень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

162.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за серпень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 15 арк.

163.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за серпень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

164.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 9 арк.

165.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

166.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

167.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за листопад 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 11 арк.

168.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за листопад 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 9 арк.

169.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

170.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 15 арк.

171.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за жовтень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 14 арк.

172.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за листопад 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 21 арк.

173.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за листопад 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 12 арк.

174.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №3 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 8 арк.

175.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат №2 за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 7 арк.

176.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 26 арк.

177.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №8 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 20 арк.

178.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 16 арк.

179.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №7 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 18 арк.

180.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №5 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 21 арк.

181.Довідка про вартість виконаних будівельних робіт та витрат за грудень 2018 року(будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №8 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» з додатками на 15 арк.

182.Робочий проект ТОМ №1 (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» - Пояснювальна записка з додатками на 33 арк.

183.Робочий проект ТОМ №12 (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №2 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» - Проект організації будівництва з додатками на 21 арк.

184.Робочий проект ТОМ №10 (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у АДРЕСА_2 ) «В/ч 184 НЦ НАСВ» - Блискавкозахист з додатками на 14 арк.

185.Робочий проект ТОМ №5 (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» - Опалення та вентиляція з додатками 14 арк.

186.Робочий проект ТОМ №6 (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування №1 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч НОМЕР_2 НЦ НАСВ» - Водопровід та каналізація з додатками на 14 арк.

187.Зведений кошторисний розрахунок вартості будівництва (будівництво будівлі казарми поліпшеного планування № НОМЕР_4 у військовому містечку № НОМЕР_3 , що у с. Старичі Яворівського району Львівської області) «В/ч 184 НЦ НАСВ» - Коригування пояснювальна записка з додатками на 184 арк.

188.Флеш-носій чорного кольору об`ємом «4 GB» марки НІ-RALI» на якій присутні папка «ТТН СТАРИЧІ» із цифровими документами.

Контроль за виконанням ухвали покласти на слідчого СУ ГУНП у Львівській області ОСОБА_3 .

Ухвала може бути оскаржена безпосередньо до Львівського апеляційного суду протягом п`яти днів з дня її оголошення.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення08.02.2019
Оприлюднено14.02.2023

Судовий реєстр по справі —461/910/19

Ухвала від 16.02.2024

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Мироненко Л. Д.

Ухвала від 15.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 11.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

Ухвала від 08.02.2019

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Фролова Л. Д.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмТелеграмВайберВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні