Ухвала
від 13.02.2019 по справі 160/85/19
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

13 лютого 2019 року Справа № 160/85/19 Дніпропетровський окружний адміністративний суд у складі:

головуючого суддіБондар М. В. при секретарі судового засіданняБурцевій Я.Е. за участі: представника позивача представника відповідача СічкарукаО.О. Савченка Г.О. розглянувши у підготовчому засіданні у місті Дніпрі клопотання представників сторін про зупинення провадження у справі за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради про застосування заходів реагування, -

ВСТАНОВИВ:

03.01.2019 року Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області звернулося до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з позовом до Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради, в якому просить застосувати заходи реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) об'єкта, а саме: будівлі за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам'янське, пр. Аношкіна, 4 Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради до повного усунення порушень.

Ухвалою суду від 15.01.2019 року відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче засідання.

В підготовчому засіданні 13.02.2019 року представник позивача та представника відповідача надали клопотання про зупинення провадження у справі для надання часу для примирення, у зв'язку з необхідністю проведення позапланової перевірки.

Згідно з частинами 1, 2 статті 190 Кодексу адміністративного судочинства України сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. За клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Відповідно до пункту 4 частини 1 статті 236 Кодексу адміністративного судочинства України суд зупиняє провадження у разі звернення обох сторін з клопотання про надання їм часу для примирення до закінчення строку про який сторони заявили в клопотанні.

З метою недопущення порушення строків розгляду адміністративної справи та, з метою надання сторонам часу для примирення, суд приходить висновку про необхідність задоволення клопотання представників сторін про надання часу для примирення та зупинення провадження у справі.

На підставі викладеного, керуючись статтями 236, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представників сторін про зупинення провадження у справі - задовольнити.

Провадження у справі №160/85/19 за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області до Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради про застосування заходів реагування - зупинити до закінчення позапланової перевірки Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради.

Зобов'язати сторін повідомити суд про закінчення позапланової перевірки Комунального закладу "СЕРЕДНЯ ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА №10" Кам'янської міської ради.

Ухвала суду набирає законної сили відповідно до вимог статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України та може бути оскаржена в строки, передбачені статтею 295 Кодексу адміністративного судочинства України.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи ухвала суду оскаржується до Третього апеляційного адміністративного суду через Дніпропетровський окружний адміністративний суд відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 частини 1 Розділу VII "Перехідні положення" Кодексу адміністративного судочинства України.

Ухвала в повному обсязі складена 14 лютого 2019 року.

Суддя М.В. Бондар

СудДніпропетровський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення13.02.2019
Оприлюднено15.02.2019
Номер документу79809753
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —160/85/19

Рішення від 15.07.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Бондар Марина Володимирівна

Ухвала від 14.06.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Бондар Марина Володимирівна

Ухвала від 13.02.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Бондар Марина Володимирівна

Ухвала від 07.02.2019

Кримінальне

Локачинський районний суд Волинської області

Кідиба Т. О.

Ухвала від 15.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Бондар Марина Володимирівна

Ухвала від 08.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Бондар Марина Володимирівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні