Ухвала
від 15.02.2019 по справі 804/5102/17
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

15 лютого 2019 року м. Дніпросправа № 804/5102/17

Суддя Третього апеляційного адміністративного суду Головко О.В.

перевіривши у м. Дніпрі апеляційну скаргу Комунального закладу «Кам'янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Придніпровської селищної ради Нікопольського району

на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21 січня 2019 року (суддя Тулянцева І.В.) в адміністративній справі

за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області

до Придніпровської сільської ради

третя особа Комунальний заклад «Кам'янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Придніпровської селищної ради Нікопольського району

про застосування заходів реагування,-

в с т а н о в и в:

До Третього апеляційного адміністративного суду надійшла апеляційна скарга Комунального закладу «Кам'янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Придніпровської селищної ради Нікопольського району на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21 січня 2019 року в адміністративній справі № 804/5102/17.

При перевірці апеляційної скарги судом встановлено, що скаргу подано з порушенням вимог Кодексу адміністративного судочинства України.

Відповідно до частини 2 статті 296 КАС України в апеляційній скарзі, зокрема, зазначається: повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові) (для фізичних осіб) особи, яка подає апеляційну скаргу, її місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб), поштовий індекс, ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі підприємств і організацій України, реєстраційний номер облікової картки платника податків (для фізичних осіб) за його наявності або номер і серія паспорта для фізичних осіб - громадян України, номери засобів зв'язку та електронної пошти, офіційна електронна адреса, за наявності; повне найменування (для юридичних осіб) або ім'я (прізвище, ім'я та по батькові) (для фізичних осіб) інших учасників справи, їх місцезнаходження (для юридичних осіб) або місце проживання чи перебування (для фізичних осіб).

Частиною 5 статті 296 КАС України встановлено, що до апеляційної скарги додаються копії апеляційної скарги відповідно до кількості учасників справи.

Проте Комунальним закладом «Кам'янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Придніпровської селищної ради Нікопольського району в апеляційній скарзі не зазначено апелянта, при цьому зазначено, що він є позивачем у даній адміністративній справі, Головне управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровській області – відповідачем, що суперечить матеріалам адміністративної справи № 804/5102/17 та унеможливлює вирішення питання про відкриття апеляційного провадження.

Відповідно до ч. 2 ст. 298 КАС України до апеляційної скарги, яка оформлена з порушенням вимог, встановлених статтею 296 цього Кодексу, застосовуються положення статті 169 цього Кодексу.

Статтею 169 КАС України визначено, що суддя, встановивши, що позовну заяву подано без додержання вимог, встановлених статтями 160, 161 цього Кодексу, протягом п'яти днів з дня подання позовної заяви постановляє ухвалу про залишення позовної заяви без руху.

Зазначені обставини вказують на невідповідність апеляційної скарги вимогам процесуального законодавства, а тому вона підлягає залишенню без руху.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 169, 298 Кодексу адміністративного судочинства України суддя, -

у х в а л и в:

Апеляційну скаргу Комунального закладу «Кам'янський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Веселка» Придніпровської селищної ради Нікопольського району на ухвалу Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 21 січня 2019 року в адміністративній справі № 804/5102/17 залишити без руху.

Надати апелянту строк для усунення недоліків апеляційної скарги протягом десяти днів з дня вручення ухвали про залишення апеляційної скарги без руху шляхом надання до суду уточненої апеляційної скарги із зазначенням апелянта та інших учасників справи відповідно до вимог ч. 2 ст. 296 КАС України. Уточнену апеляційну скаргу надати у кількості, достатній для долучення до матеріалів справи та направлення учасникам справи.

Якщо недоліки апеляційної скарги не будуть усунені в зазначений строк, апеляційна скарга буде повернута.

Ухвала суду набирає законної сили з 15 лютого 2019 року та оскарженню не підлягає.

Суддя                                                                       О.В. Головко

СудТретій апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення15.02.2019
Оприлюднено18.02.2019
Номер документу79838952
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/5102/17

Постанова від 21.03.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 27.02.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 15.02.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 21.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 11.01.2019

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Постанова від 04.09.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

Ухвала від 11.08.2017

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Тулянцева Інна Василівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні