Ухвала
від 14.02.2019 по справі 552/614/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

Київський районний суд м. Полтави

Справа № 552/614/19

У Х В А Л А

14 лютого 2019 року суддя Київського районного суду м. Полтави Самсонова О.А., розглянувши матеріали позовної заяви

Комунального підприємства Полтаваелектроавтотранс Полтавської міської ради, місцезнаходження: м. Полтава, вул. Ст.Халтуріна, 10,

до ОСОБА_1 , проживаючого: АДРЕСА_1,

про відшкодування матеріальних збитків, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до суду з позовом до відповідача про відшкодування матеріальних збитків.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175-177 ЦПК України. Підстави, визначені статтями 185-186 ЦПК України, для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Даний позов подано позивачем в суд з додержанням правил підсудності.

Перешкод для відкриття провадження по даній справі немає.

Тому її слід прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Заяви та клопотання від позивача разом з позовною заявою не надходили.

Справа підлягає розгляду за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Оскільки суду не надані всі дані, необхідні для розгляду справи по суті, зокрема, чи перебував відповідач в трудових відносинах з ТОВ СУСТР-19 та чи виконував трудові обов'язки станом на дату ДТП, у третьої особи необхідно витребувати докази.

Керуючись ст.ст. 187, 277 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження у справі за позовом Комунального підприємства Полтаваелектроавтотранс Полтавської міської ради до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальних збитків.

Справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін.

Відповідач має право протягом п'яти днів з дня вручення зазначеної ухвали подати заперечення щодо розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження.

Направити відповідачу копію ухвали про відкриття провадження в справі, копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз'яснити, що відповідач може подати відзив на позов, оформлений з додержанням вимог ст.178 ЦПК України, у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі.

До відзиву додаються докази, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі не додані позивачем, а також документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказу іншим учасникам справи.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин, суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Відповідач має право пред'явити зустрічний позов, а також клопотання про розгляд справи у судовому засіданні з повідомленням сторін у строк для подання відзиву.

Відповідь на відзив та заперечення позивачем можуть бути подані в строк до 6 березня 2019 року з дотриманням вимог, передбачених ст. 178 ЦПК України.

Третя особа може надати пояснення щодо позову або відзиву у п'ятнадцятиденний строк з дня їх отримання.

Витребувати у Товариства з обмеженою відповідальністю СУСТР-19 докази, а саме інформацію, чи перебував ОСОБА_1, ІНФОРМАЦІЯ_2 у трудових відносинах з ТОВ СУСТР-19 , та чи виконував трудові обов'язки станом на дату ДТП - 22 серпня 2017 року, надати копії підтверджуючих документів.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud1609.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Ухвала може бути оскаржена лише щодо недотримання правил підсудності у встановлений законом строк і порядок, в іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.А.Самсонова

14.02.2019

Дата ухвалення рішення14.02.2019
Оприлюднено19.02.2019
Номер документу79853937
СудочинствоЦивільне
Сутьвідшкодування матеріальних збитків

Судовий реєстр по справі —552/614/19

Рішення від 08.04.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Ухвала від 04.03.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

Ухвала від 14.02.2019

Цивільне

Київський районний суд м. Полтави

Самсонова О. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні