Ухвала
від 18.02.2019 по справі 138/480/19
МОГИЛІВ-ПОДІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 138/480/19

Провадження №2/138/388/19

УХ В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

18.02.2019 p. м. Могилів-Подільський

Суддя Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області Лисенко Т.Ю., знайомившись із позовною заявою та доданими до неї документами Немійська сільська рада Могилів-Подільського району Вінницької області, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору служба у справах дітей Могилів-Подільської райдержадміністрації, ОСОБА_1 до ОСОБА_2 про позбавлення батьківських прав,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернувся до Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області з вказаним позовом.

Позовна заява подана з додержанням вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України . Справа підсудна Могилів-Подільському міськрайонному суду Вінницької області. Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження відсутні.

Вказана справа не може бути розглянута в порядку спрощеного позовного провадження відповідно до ст. 274 ЦПК України і її розгляд слід здійснювати за правилами загального позовного провадження.

З метою виконання вимог, передбачених ч. 1 ст. 189 ЦПК України, слід розпочати підготовче провадження та призначити підготовче засідання у справі.

На підставі викладеного вище та керуючись ст.ст. 175-178, 187, 189-193, 258, 260, 261, 274 ч. 2, 4 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом Немійська сільська рада Могилів-Подільського району Вінницької області (вул. Юності, 18, с. Немія, Могилів-Подільський район, Вінницька область), третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмета спору служба у справах дітей Могилів-Подільської райдержадміністрації (І пр. Коцюбинського, 19, м. Могилів-Подільський, Вінницька область, 24000), ОСОБА_1 (вул. Виноградна, 5, с. Немія, Могилів-Подільський район, Вінницька область) до ОСОБА_2 (вул. Виноградна, 5, с. Немія, Могилів-Подільський район, Вінницька область) про позбавлення батьківських прав.

Розгляд цивільної справи здійснювати в порядку загального позовного провадження.

Розпочати підготовче провадження у справі.

Призначити підготовче засідання на 21 березня 2019 року о 10 год. 00 хв. в залі судового засідання Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області, за адресою: м. Могилів-Подільський, вул. Сагайдачного,1/30.

Копію ухвали направити учасникам справи.

Направити відповідачу, третім особам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документі.

Визначити відповідачу п'ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для надіслання:

до суду- відзиву на позовну заяву і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду), висновків експертів і заяв свідків, що підтверджують заперечення проти позову;

позивачу, третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

При цьому відповідач, має додати до відзиву документи, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, зокрема позивачу та третім особам.

Роз'яснити відповідачу, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Визначити третім особам пятнадцятиденний строк з дня вручення данної ухвали для надіслання:

до суду- пояснення щодо позову і всіх письмових та електронних доказів (які можливо доставити до суду);

позивачу, відповідачу - копію пояснень щодо позову та доданих до нього документів.

При цьому треті особи, мають додати до пояснення щодо позову документи, що підтверджують надіслання (надання) пояснення і доданих до нього доказів іншим учасникам справи, зокрема позивачу та відповідачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи на офіційному вебпорталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою https://court.gov.ua/sud0215// .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Апеляційна скарга на ухвалу суду в частині недотримання правил підсудності може бути подана до Вінницького апеляційного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення або складення, шляхом подання апеляційної скарги до Могилів-Подільського міськрайонного суду Вінницької області. Учасник справи якому ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: Т.Ю. Лисенко

Дата ухвалення рішення18.02.2019
Оприлюднено19.02.2019
Номер документу79868754
СудочинствоЦивільне
Сутьпозбавлення батьківських прав

Судовий реєстр по справі —138/480/19

Рішення від 23.04.2019

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Лисенко Т. Ю.

Ухвала від 21.03.2019

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Лисенко Т. Ю.

Ухвала від 18.02.2019

Цивільне

Могилів-Подільський міськрайонний суд Вінницької області

Лисенко Т. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні