Рішення
від 19.02.2019 по справі 527/2021/18
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/2021/18

провадження 2/527/40/19

Р І Ш Е Н Н Я

іменем України

(вступна та резолютивна частини)

19 лютого 2019 року м. Глобине

Глобинський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді - Олефір А.О.,

за участю секретаря

судових засідань - Волик Л.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Глобине цивільну справу за позовом ОСОБА_2, подану представником за довіреністю - ОСОБА_3 до Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області, Відділу освіти, сім'ї та молоді Глобинської районної державної адміністрації, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: директор Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області Власенко Олена Володимирівна про припинення дії, яка порушує право на працю та відновлення становища, яке існувало до порушення шляхом поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу,-

В С Т А Н О В И В:

Зважаючи на складність у викладенні повного рішення суду, пов'язаного з потребою у обґрунтуванні доводів сторін, на що може бути витрачений значний час, суд вважає за необхідне проголосити його вступну та резолютивну частини.

Керуючись ч.6 ст. 259 ЦПК України, суд,-

В И Р І Ш И В :

В задоволенні позову ОСОБА_2, подану представником за довіреністю - ОСОБА_3 до Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області, Відділу освіти, сім'ї та молоді Глобинської районної державної адміністрації, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: директор Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області Власенко Олена Володимирівна про припинення дії, яка порушує право на працю та відновлення становища, яке існувало до порушення шляхом поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу - відмовити.

Апеляційна скарга на рішення суду подається протягом тридцяти днів до Полтавського апеляційного суду. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини судового рішення, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Позивач: ОСОБА_2 (Полтавська обл., Глобинський р-н., с. Гриньки, рнокпп: НОМЕР_1).

Відповідач: Гриньківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області (Полтавська обл., Глобинський р-н., с. Гриньки, вул. Лисенка, буд. 49/Б, код ЄДРПОУ: 21065185).

Відділ освіти, сім'ї та молоді Глобинської районної державної адміністрації (Полтавська обл., м. Глобине, вул. Центральна, буд. 230/2, код ЄДРПОУ: 02145464).

Третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: директор Гриньківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів імені Миколи Віталійовича Лисенка Глобинської районної ради Полтавської області Власенко Олена Володимирівна (Полтавська обл., Глобинський р-н., с. Гриньки, вул. Лисенка, буд. 49/Б).

Суддя А. О. Олефір

Дата ухвалення рішення19.02.2019
Оприлюднено20.02.2019
Номер документу79941069
СудочинствоЦивільне
Сутьприпинення дії, яка порушує право на працю та відновлення становища, яке існувало до порушення шляхом поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —527/2021/18

Постанова від 30.06.2020

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Яремко Василь Васильович

Ухвала від 04.07.2019

Цивільне

Касаційний цивільний суд Верховного Суду

Яремко Василь Васильович

Постанова від 29.05.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 28.05.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 13.05.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 18.04.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Полтавський апеляційний суд

Кузнєцова О. Ю.

Рішення від 19.02.2019

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Рішення від 19.02.2019

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні