Ухвала
від 19.02.2019 по справі 200/1644/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про відкриття провадження в адміністративній справі

19 лютого 2019 р. Справа №200/1644/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Галатіна О.О., ознайомившись з матеріалами позовної заяви Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області (ЄДРПОУ 42171400, 85113, Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Ціолковського, буд. 25) до Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Костянтиівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби (ЄДРПОУ 35035126, 85114, Донецька обл., м. Костянтинівка, вул. Торецька, буд. 285) про скасування постанови про накладення штрафу за невиконання виконавчого документу, суд -

В С Т А Н О В И В:

31 січня 2019 року Костянтинівсько-Дружківське об'єднане управління Пенсійного фонду України Донецької області звернулось до Донецького окружного адміністративного суду з позовною заявою до Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Костянтиівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби про скасування постанови про накладення штрафу за невиконання виконавчого документу.

Позовна заява підсудна Донецькому окружному адміністративному суду, подана особою, яка має адміністративну процесуальну дієздатність.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 160, 161, 172 Кодексу адміністративного судочинства України.

Позовну заяву належить розглядати в порядку адміністративного судочинства.

Підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або відмови у відкритті провадження в адміністративній справі, встановлених цим Кодексом, немає.

Керуючись ст.ст. 171, 173, 179 Кодексу адміністративного судочинства України, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження у справі за позовом Костянтинівсько-Дружківського об'єднаного управління Пенсійного фонду України Донецької області до Головного територіального управління юстиції у Донецькій області Костянтиівського міськрайонного відділу державної виконавчої служби про скасування постанови про накладення штрафу за невиконання виконавчого документу.

Справа № 200/1644/18-а буде розглядатися за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче засідання у справі на 26 лютого 2019 року об 11 год. 00 хв. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, м. Слов'янськ, вул. Добровольського, 1.

Запропонувати відповідачу у п'ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали подати до суду відзиву на позовну заяву з доказами на його підтвердження з одночасним надісланням (наданням) його копії та доданих до нього документів позивачу.

Роз'яснити сторонам, що неподання суб'єктом владних повноважень відзиву на позов без поважних причин може бути кваліфіковано судом як визнання позову. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішить справу за наявними матеріалами.

Запропонувати позивачу у п'ятиденний строк з дня отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив з одночасним направленням його копії відповідачу.

Встановити відповідачу п'ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для можливості подання до суду заперечень, з одночасним направленням його копії позивачу.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua/fair/sud0570.

Повідомити учасників справи про відсутність у суду технічної можливості забезпечення учасникам справи права брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду до затвердження Положення про Єдину судову інформаційно-телекомунікаційну систему та початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи.

Адміністративна справа розглядатиметься Донецьким окружним адміністративним судом у складі судді Галатіної О.О. одноособово.

Явка представників сторін у судове засідання є обов'язковою.

Ухвала набирає законної сили негайно з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає, крім випадку відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності.

Суддя Галатіна О.О.

Дата ухвалення рішення19.02.2019
Оприлюднено21.02.2019
Номер документу79965955
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення штрафу за невиконання виконавчого документу, суд

Судовий реєстр по справі —200/1644/19-а

Ухвала від 06.03.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Галатіна О.О.

Ухвала від 19.02.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Галатіна О.О.

Ухвала від 06.02.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Галатіна О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні