Ухвала
від 21.02.2019 по справі 751/1283/19
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/1283/19

Провадження №1-кс/751/674/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

21 лютого 2019 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

з участю секретаря ОСОБА_2 ,

слідчого ОСОБА_3 ,

розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_4 про надання дозволу на проведення обшуку приміщень, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, які належать на праві власності ТОВ «Монофіламент» (код ЄДРПОУ 38137725),

ВСТАНОВИВ:

Слідчий звернувся до суду з даним клопотанням, погодженим прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_5 , вказавши, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №32019270000000005, що кваліфікується за ч. 2 ст. 212 КК України, за фактом ухилення від сплати податків службовими особами ТОВ «Монофіламент» (код ЄДРПОУ 38137725), які в період 2016-2018 років не декларували та не сплачували податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки по об`єкту нерухомості, що знаходиться за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, загальною площею 370 317 кв.м.

У органа досудового розслідування маються достатні підстави вважати, що в приміщеннях, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, знаходяться документи фінансово-господарської діяльності підприємства, а також документи щодо надання приміщень в оренду, чорнові записи, що свідчать про порушення податкового законодавства, які самі по собі та в сукупності з іншими доказами мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, та можуть бути знищені службовими особами підприємства, тому слідчий звертається до суду з даним клопотанням про проведення обшуку.

В судовому засіданні слідчий клопотання підтримав та просив його задовольнити, посилаючись на обставини, викладені у клопотанні.

Вислухавши пояснення слідчого, вивчивши матеріали справи, слідчий суддя приходить до висновку, що у приміщеннях, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, можуть знаходитися знаряддя кримінального правопорушення та речі з ознаками кримінального правопорушення, а тому клопотання слідчого є обґрунтованим та підлягає задоволенню.

Відповідно до інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно будівля, розташована за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, належить на праві власності ТОВ «Монофіламент».

На підставі викладеного та керуючись ст. ст. 233-236 КПК України, слідчий суддя,

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл на проведення обшуку приміщень, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, які належать на праві власності ТОВ «Монофіламент» (код ЄДРПОУ 38137725), з метою відшукання та вилучення документів ТОВ «Монофіламент» за період 2016-2018 років, а саме: документів щодо надання приміщень в оренду, документів фінансово-господарської діяльності підприємства, бухгалтерських документів на придбання, рух, використання та продаж товарно-матеріальних цінностей, товарно-транспортних документів, договорів та додатків до них, платіжних документів, банківських виписок, відомостей про видачу готівки, актів звірок, актів виконаних робіт, актів прийому-передачі, інших актів, довідок про вартість виконаних робіт, специфікацій, підсумкових відомостей ресурсів, накладних, податкових накладних, видаткових накладних, книг реєстрації податкових накладних, реєстрів виданих та отриманих податкових накладних, книг реєстрації довіреностей, журналів-ордерів, оборотно-сальдових відомостей, сертифікатів, якісних посвідчень на товари, звітних документів вказаного підприємства, чорнових записів, інших предметів та документів, що можуть свідчити про протиправну діяльність службових осіб зазначеного підприємства, підроблених документів, речей та предметів, що мають значення для досудового розслідування та можуть бути доказами під час судового розгляду, які самі по собі та в сукупності з іншими доказами мають суттєве значення для встановлення важливих обставин у кримінальному провадженні, слідчому - начальнику СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_6 , слідчому - заступнику начальника СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , слідчому - заступнику начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_7 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_9 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_4 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_10 , слідчому начальнику другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_11 , слідчому заступнику начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_12 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_13 , слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_14 .

Ухвала слідчого судді підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення ухвали.

Обшук проводити у присутності представника власника або іншого володільця.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення21.02.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80004525
СудочинствоКримінальне
Сутьнадання дозволу на проведення обшуку приміщень, розташованих за адресою: м. Чернігів, вул. І. Мазепи, 78, які належать на праві власності ТОВ «Монофіламент» (код ЄДРПОУ 38137725

Судовий реєстр по справі —751/1283/19

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 03.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 12.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 01.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 21.02.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні