Ухвала
від 24.06.2019 по справі 751/1283/19
НОВОЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЧЕРНІГОВА

Справа№751/1283/19

Провадження №1-кс/751/1897/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

24 червня 2019 року місто Чернігів

Слідчий суддяНовозаводського районногосуду м.Чернігова ОСОБА_1

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

розглянувши клопотання старшого слідчого з ОВС першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 про тимчасовий доступ до речей та документів, -

Встановив:

Слідчий звернулась до суду з даним клопотанням, погодженим прокурором відділу прокуратури Чернігівської області ОСОБА_4 , вказавши, що слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Чернігівській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні №32019270000000005, що кваліфікується за ч. 2 ст. 212 КК України, за фактом ухилення від сплати податків службовими особами ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (код ЄДРПОУ НОМЕР_1 ), які в період 2016-2018 років не декларували та не сплачували податок на нерухоме майно відмінне від земельної ділянки по об`єкту нерухомості, що знаходиться за адресою: АДРЕСА_1 , загальною площею 370 317 кв.м.

У ході досудового розслідування у слідчого виникла необхідність отримати дозвіл на тимчасовий доступ до документів фінансово-господарської діяльності та можливість вилучення завірених належним чином їх копій (проведення виїмки), які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , АДРЕСА_2 ) та складені за результатом фінансово-господарських взаємовідносин з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) у період 2016-2018 рр., а саме: договори (купівлі-продажу, надання послуг, транспортування продукції), додатків до договорів, специфікацій, податкових накладних, видаткових накладних, актів здачі-прийняття робіт (наданих послуг) з додатками до них, товарно-транспортних накладних, рахунків-фактур, шляхових листів, протоколів погодження договірної ціни, сертифікатів, рахунків на оплату, сертифікатів та інших документів, що свідчать про проведення взаємовідносин з між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 »,, з метою повного, всебічного та неупередженого досудового розслідування кримінального провадження, викриття всієї схеми задіяних осіб, які причетні до протиправної діяльності, а також для проведення криміналістичного дослідження у експертних установах.

Слідчий в судове засідання не з`явилась, надала до суду заяву про розгляд вказаного клопотання без її участі. Додатково зазначила, що клопотання підтримує та просить його задовольнити.

Представник особи, у володінні якої знаходяться документи, згідно ч. 2 ст. 163 КПК України, в судове засідання не викликався, оскільки слідчим доведено наявність достатніх підстав вважати, що існує реальна загроза зміни або знищення документів.

Фіксування судового розгляду клопотання за допомогою технічних засобів, згідно ст. 107 КПК України, не здійснювалось.

Вивчивши матеріали справи, слідчий суддя вважає, що викладені в клопотанні доводи про необхідність тимчасового доступу до речей та документів, які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », є обґрунтованими та підлягають задоволенню, оскільки дані документи можуть містити відомості та дані, що можуть бути використані як докази у кримінальному провадженні.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст.159-164, 166, 309 КПК України, -

УХВАЛИВ:

Клопотання слідчого задовольнити.

Надати дозвіл на тимчасовий доступ до документів фінансово-господарської діяльності та можливість вилучення завірених належним чином їх копій (проведення виїмки), які перебувають у володінні ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_2 , АДРЕСА_2 ) та складені за результатом фінансово-господарських взаємовідносин з ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » (ЄДРПОУ НОМЕР_1 ) у період 2016-2018 рр., а саме: договори (купівлі-продажу, надання послуг, транспортування продукції), додатків до договорів, специфікацій, податкових накладних, видаткових накладних, актів здачі-прийняття робіт (наданих послуг) з додатками до них, товарно-транспортних накладних, рахунків-фактур, шляхових листів, протоколів погодження договірної ціни, сертифікатів, рахунків на оплату, сертифікатів та інших документів, що свідчать про проведення взаємовідносин з між ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 » та ТОВ « ІНФОРМАЦІЯ_1 », старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_3 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_5 , старшому слідчому з ОВС СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_6 , слідчому - заступнику начальника першого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_7 , слідчому начальнику другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_8 , слідчому заступнику начальника другого ВРКП СУ ФР ГУ ДФС у Чернігівській області ОСОБА_9 .

У разі невиконання ухвали про тимчасовий доступ до речей та документів, слідчим суддею може бути постановлено ухвалу про дозвіл на проведення обшуку згідно з положеннями КПК України з метою відшукання та вилучення зазначених речей і документів.

Ухвала підлягає виконанню не пізніше одного місяця з дня постановлення.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий cуддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення24.06.2019
Оприлюднено17.02.2023
Номер документу82598468
СудочинствоКримінальне
Сутьтимчасовий доступ до речей та документів

Судовий реєстр по справі —751/1283/19

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 24.06.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 03.04.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 12.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 01.03.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

Ухвала від 21.02.2019

Кримінальне

Новозаводський районний суд м.Чернігова

Овсієнко Ю. К.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні