Ухвала
від 25.02.2019 по справі 596/2115/18
ГУСЯТИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 596/2115/18

У Х В А Л А

"25" лютого 2019 р. Гусятинський районний суд Тернопільської області

в складі: головуючого судді Цвинтарної Т.М.

при секретарі Рудніцькій О.П.

за участю: позивача ОСОБА_1

представника позивача - адвоката ОСОБА_2

представника відповідача - адвоката ОСОБА_3,

розглянувши у підготовчому засіданні в селищі Гусятин цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Радехівський цукор про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, -

ВСТАНОВИВ:

Ухвалою Гусятинського районного суду Тернопільської області від 03 січня 2019 року прийнято до розгляду позовну заяву ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Радехівський цукор про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу, відкрито провадження у справі №596/2115/18 за вищевказаним позовом та призначено підготовче засідання.

Позивач у підготовчому засіданні позовні вимоги підтримав у повному обсязі. Також, заявив клопотання про витребування у відповідача довідки про його середню заробітну плату за останні два місяці роботи до дати звільнення.

Крім того, просив витребувати у відповідача витяг з рішення профспілки товариства про дачу згоди на звільнення ОСОБА_1.

Представник позивача - адвокат ОСОБА_2 у підготовчому засіданні заявлене позивачем клопотання підтримав.

Представник відповідача - адвокат ОСОБА_3 у підготовчому засіданні не заперечував щодо задоволення клопотання позивача про витребування у відповідача довідки про середню заробітну плату ОСОБА_1 за останні два місяці роботи до дати звільнення останнього. Однак, заперечив з приводу задоволення клопотання позивача про витребування у відповідача витягу з рішення профспілки товариства про дачу згоди на звільнення ОСОБА_1, посилаючись на те, що представник позивача як адвокат мав можливість звернутися до профспілки підприємства, яка є окремою юридичною особою з метою отримання вищевказаної інформації, проте цього не зробив. Крім того, вказав, що профспілка є окремою юридичною особою, куди і слід було звертатися.

Відповідно до ч.1 ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Суд, заслухавши пояснення сторін, розглянувши заявлене позивачем клопотання, вивчивши матеріали справи, вважає, що клопотання підлягає до задоволення.

У справі проведено підготовче засідання за правилами, встановленими ст. ст.197, 198 ЦПК України, в ході якого: з'ясовано питання та здійснено дії, вказані у ч.2 ст. 197 ЦПК України для забезпечення правильного та своєчасного розгляду справи по суті.

Враховуючи вищенаведене, керуючись ст. ст. 84, 197-200, 209, 210 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до товариства з обмеженою відповідальністю Радехівський цукор про поновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу та призначити справу до судового розгляду по суті на 15:00 год. 06.03.2019 р. у відкритому судовому засіданні, у яке викликати учасників справи.

Клопотання позивача задовольнити.

Витребувати у товариства з обмеженою відповідальністю Радехівський цукор (місцезнаходження якого с. Павлів, проспект Юності, 39, Радехівського району Львівської області) довідку про середню заробітну плату ОСОБА_1 за останні два місяці роботи до дати його звільнення з роботи та при наявності, витяг з рішення профспілки товариства про дачу згоди на звільнення ОСОБА_1 з роботи.

Справу розглядати одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-підпис

З оригіналом вірно

Суддя Гусятинського районного суду Т.М. Цвинтарна

Дата ухвалення рішення25.02.2019
Оприлюднено27.02.2019
Номер документу80077378
СудочинствоЦивільне
Сутьпоновлення на роботі і стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу

Судовий реєстр по справі —596/2115/18

Рішення від 10.04.2019

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Рішення від 10.04.2019

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 25.02.2019

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 03.01.2019

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

Ухвала від 11.12.2018

Цивільне

Гусятинський районний суд Тернопільської області

Цвинтарна Т. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні