Ухвала
від 13.02.2019 по справі 175/1584/18
ДНІПРОПЕТРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 175/1584/18

Провадження № 2/175/485/18

У Х В А Л А

про врегулювання спору за участю судді

13 лютого 2019 року Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого судді - Новік Л.М.,

за участю секретаря судового засідання - Сапай О.Г.,

розглянувши у підготовчому засіданні в залі суду у смт. Слобожанське в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Відділу у Дніпропетровському районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про скасування державної реєстрації земельної ділянки, про зобов'язання провести реєстрацію земельної ділянки ,-

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області знаходиться дана цивільна справа.

До початку підготовчого засідання від сторін надійшла спільна заява про врегулювання спору за участю судді.

Відповідно до ст.201 ЦПК України , врегулювання спору за участю судді проводиться за згодою сторін до початку розгляду справи по суті.

У статті 202 ЦПК України встановлено, що про проведення процедури врегулювання спору за участю судді суд постановляє ухвалу, якою одночасно зупиняє провадження у справі. У випадку недосягнення сторонами мирного врегулювання спору за наслідками проведення врегулювання спору повторне проведення врегулювання спору за участю судді не допускається.

Згідно з ч.1 ст.203 ЦПК України , проведення врегулювання спору за участю судді здійснюється у формі спільних та (або) закритих нарад. Спільні наради проводяться за участю всіх сторін, їх представників та судді.

Провадження у справі зупиняється у випадках, встановлених пунктом 5 частини першої статті 251 цього Кодексу - до припинення врегулювання спору за участю судді (п.4 ч.1ст.253 ЦПК України ).

Згідно з ч.ч.1, 2 ст.205 ЦПК України , врегулювання спору за участю судді проводиться протягом розумного строку, але не більше тридцяти днів з дня постановлення ухвали про його проведення. Строк проведення врегулювання спору за участю судді продовженню не підлягає.

На підставі викладеного, враховуючи заяви сторін про врегулювання спору за участю судді, суд вважає за необхідне розпочати процедуру врегулювання спору за участю судді, у зв язку з чим провадження у справі слід зупинити на підставі ч.1 ст. 202 ЦПК України .

На підставі вищевикладеного та керуючись ст.ст. 201-205 , 251 , 253 , 261 ЦПК України , суд,

ПОСТАНОВИВ:

Призначити процедуру врегулювання спору за участі судді Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області Новік Л.М. у цивільній справі № 175/1584/18 за позовом ОСОБА_1 до ОСОБА_2, ОСОБА_3, Відділу у Дніпропетровському районі Головного управління Держгеокадастру у Дніпропетровській області про скасування державної реєстрації земельної ділянки, про зобов'язання провести реєстрацію земельної ділянки .

Призначити проведення спільної наради за участі сторін, їх представників та судді:

20 березня 2019 року о 16 годині 30 хвилин

За необхідності додатково призначити закриті або спільні наради за участю суді.

Наради за участі судді провести в залі судових засідань Дніпропетровського районного суду Дніпропетровської області (Дніпропетровська область, смт. Слобожанське, вул. Теплична, 7).

Роз'яснити учасникам справи, що строк проведення врегулювання спору за участю судді продовженню не підлягає.

Роз'яснити учасникам справи, що під час врегулювання спору за участю судді забороняється використовувати портативні аудіотехнічні пристрої, а також здійснювати фото- і кінозйомку, відео-та звукозапис.

Роз'яснити, що врегулювання спору за участю судді припиняється: 1) у разі подання стороною заяви про припинення врегулювання спору за участю судді; 2) у разі закінчення строку врегулювання спору за участю судді; 3) за ініціативою судді у разі затягування врегулювання спору будь-якою із сторін; 4) у разі укладення сторонами мирової угоди та звернення до суду із заявою про її затвердження або звернення позивача до суду із заявою про залишення позовної заяви без розгляду, або в разі відмови позивача від позову чи визнання позову відповідачем. У разі припинення врегулювання спору за участю судді з підстав, передбачених у вищевказаних пунктах 1-3, справа передається на розгляд іншому судді, визначеному в порядку, встановленому ст. 33 ЦПК України . У випадку недосягнення сторонами мирного врегулювання спору за наслідками проведення врегулювання спору повторне проведення врегулювання спору за участю судді не допускається.

Учасники судового процесу повинні добросовісно виконувати процесуальні обов'язки, що встановлені чинним ЦПК України та/або покладені на них судом, не зловживати правами та запобігати створенню протиправних перешкод у здійсненні судочинства з метою недопущення застосування до них судом заходів процесуального примусу, що визначені в ст.ст. 143-148 ЦПК України .

Провадження у справі до припинення врегулювання спору за участю судді - зупинити.

Ухвала може бути оскаржена лише в частині зупинення провадження у справі. Апеляційна скарга подається до Дніпровського апеляційного суду шляхом подання апеляційної скарги протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення.

Суддя Л.М. Новік

СудДніпропетровський районний суд Дніпропетровської області
Дата ухвалення рішення13.02.2019
Оприлюднено06.03.2019
Номер документу80248654
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —175/1584/18

Рішення від 12.09.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Рішення від 12.09.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 25.06.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 03.04.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Озерянська Ж. М.

Ухвала від 20.03.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 13.02.2019

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

Ухвала від 08.06.2018

Цивільне

Дніпропетровський районний суд Дніпропетровської області

Новік Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні