Ухвала
від 07.03.2019 по справі 154/103/19
ВОЛОДИМИР-ВОЛИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

154/103/19

2/154/187/19

УХВАЛА

про прийняття уточненої позовної заяви та закриття підготовчого провадження по справі

07 березня 2019 року м. Володимир-Волинський

Володимир - Волинський міський суд Волинської області в складі:

головуючого судді Вітера І.Р.,

при секретарі Корніюк Т.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Володимир-Волинський цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання права оренди землі,

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 звернувся до Володимир-Волинського міського суду Волинської області з позовними вимогами до Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання права оренди землі .

Ухвалою Володимир-Волинського міського суду Волинської області суду від 10 січня 2019 року відкрито провадження в даній справі та призначено підготовче засідання в порядку загального позовного провадження.

В підготовче судове засідання від представника позивача ОСОБА_4 надійшла уточнена позовна заява, та заява про проведення підготовчого судового засідання у його відсутність.

В підготовче судове засідання представник відповідача не з'явився, від сільського голови Зимнівської сільської ради, надійшла заява про розгляд справи у відсутність їх представника.

Дослідивши матеріали справи, уточнену позовну заяву, суд вважає за можливе закрити підготовче засідання та прийняти уточнену позовну заяву.

Згідно з п. 2 ч. 2 ст. 49 ЦПК України позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження.

Так, уточнена позовна заява подана до закінчення підготовчого засідання, відповідає вимогам встановленим ст.175 ЦПК України. Пред'явлена первісна та уточнена позовні заяви виникають з одних цивільних правовідносин, отже, суд вважає доцільним прийняти уточнену позовну заяву до розгляду.

Підготовче провадження починається відкриттям провадження у справі і закінчується закриттям підготовчого засідання.

Відповідно до ч.2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно з п. 15 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197,198, 200 ЦПК України, суд, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти уточнену позовну заяву ОСОБА_1 до Зимнівської сільської ради Володимир-Волинського району Волинської області, треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору ОСОБА_2, ОСОБА_3 про визнання права оренди землі .

Закрити підготовче провадження по справі та призначити справу до судового розгляду по суті в приміщенні Володимир-Волинського міського суду Волинської області на 15 березня 2019 року о 09 годині 00 хвилин.

Викликати сторони .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Володимир-Волинського міського суду І.Р.Вітер

СудВолодимир-Волинський міський суд Волинської області
Дата ухвалення рішення07.03.2019
Оприлюднено08.03.2019
Номер документу80309751
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —154/103/19

Рішення від 25.03.2019

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Ухвала від 07.03.2019

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

Ухвала від 10.01.2019

Цивільне

Володимир-Волинський міський суд Волинської області

Вітер І. Р.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні