Ухвала
від 12.03.2019 по справі 169/1086/18
ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 169/1086/18

Провадження № 2/169/167/19

Категорія: 46

ТУРІЙСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

про відкладення підготовчого засідання та залучення співвідповідача

12 березня 2019 року смт ОСОБА_1

Турійський районний суд Волинської області в складі:

головуючого судді Хвіц Г.Й.

за участю: секретаря Гаврилюк Н.В.

позивача ОСОБА_2

представника відповідача ОСОБА_3,

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні в залі судового засідання справу за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 районної державної адміністрації Волинської області про визнання недійсним Державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права на земельну частку (пай), -

в с т а н о в и в:

Ухвалою судді від 29 грудня 2018 року провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 районної державної адміністрації Волинської області про визнання недійсним Державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права на земельну частку (пай) відкрито і справа перебуває в стадії підготовчого провадження.

Відповідачем ОСОБА_1 районною державною адміністрацією Волинської області подано відзив на позовну заяву, а позивачем ОСОБА_2В - відповідь на відзив.

У вказаному підготовчому засіданні позивач ОСОБА_2В позов підтримала, а представник відповідача ОСОБА_1 районної державної адміністрації Волинської області ОСОБА_3 його не визнала. Крім того, позивачем ОСОБА_2 подано до суду письмову заяву про залучення до участі у справі співвідповідача - Боблівську сільську раду Турійського району Волинської області, так як земельна частка (пай), на яку позивач просить визнати право, розташована на території вказаної сільської ради.

Представник відповідача ОСОБА_1 районної державної адміністрації Волинської області ОСОБА_3 проти залучення до участі у справі співвідповідача - Боблівської сільської ради Турійського району Волинської області не заперечувала.

Згідно із частиною 1 статті 51 ЦПК України суд першої інстанції має право за клопотанням позивача до закінчення підготовчого провадження залучити до участі у справі співвідповідача.

Згідно з пунктом 2 частини 2 статті 198 ЦПК України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках залучення до участі або вступу у справу третьої особи, заміни неналежного відповідача, залучення співвідповідача.

Пунктом 19 частини 2 статті 197 ЦПК України передбачено, що в підготовчому засіданні суд здійснює дії, необхідні для забезпечення правильного і своєчасного розгляду справи по суті.

Відповідно до зазначених норм процесуального закону та з метою всебічного, повного й об'єктивного з'ясування обставин справи, суд дійшов висновку про наявність підстав для задоволення клопотання позивача та залучення до участі у справі співвідповідача - Боблівську сільську раду Турійського району Волинської області та відкладення підготовчого засідання у справі.

Враховуючи вищезазначене та керуючись статтями 51, 197, 198, 240, 260 ЦПК України, суд,-

п о с т а н о в и в:

Залучити до участі у справі за позовом ОСОБА_2 до ОСОБА_1 районної державної адміністрації Волинської області про визнання недійсним Державного акта на право власності на земельну ділянку та визнання права на земельну частку (пай), як співвідповідача, - Боблівську сільську раду Турійського району Волинської області, що за адресою: вул. Центральна, 58, с.Бобли, Турійський район, Волинська область, код ЄРДПОУ 04332911.

Направити співвідповідачу - Боблівській сільській раді Турійського району Волинської області копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Роз'яснити співвідповідачу право подати відзив на позовну заяву протягом п'ятнадцяти днів із дня вручення копії цієї ухвали.

Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Відкласти підготовче засідання на 11 годину 00 хвилин 02 квітня 2019 року.

Ухвала не підлягає окремому від рішення суду оскарженню.

Головуючий

СудТурійський районний суд Волинської області
Дата ухвалення рішення12.03.2019
Оприлюднено13.03.2019
Номер документу80377902
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —169/1086/18

Рішення від 25.09.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Рішення від 25.09.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Рішення від 25.09.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 02.04.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 12.03.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 21.02.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 24.01.2019

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

Ухвала від 29.12.2018

Цивільне

Турійський районний суд Волинської області

Хвіц Г. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні