Ухвала
від 13.03.2019 по справі 209/3697/18
ДНІПРОВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ДНІПРОДЗЕРЖИНСЬКА

Справа № 209/3697/18

Провадження № 2/209/83/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про залишення позовної заяви без розгляду

13 березня 2019 року м. Кам'янське

Дніпровський районний суд міста Дніпродзержинська Дніпропетровської області у складі:

головуючого судді Ковальової А.Б.,

при секретарі Полухіній Г.О.,

розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства "Теплотехнік" Комунального підприємства Кам'янської міської ради "Тепломережі" про визнання неправомірною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Дніпровського районного суду м. Дніпродзержинська Дніпропетровської області знаходиться цивільна справа за позовом ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства "Теплотехнік" Комунального підприємства Кам'янської міської ради "Тепломережі" про визнання неправомірною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії .

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом, в якому просив визнати неправомірною бездіяльність відповідача щодо ненадання відповіді та нескладання акту про відключення вд централізованого теплопостачання квартири АДРЕСА_1 та зобов'язати відповідача скласти акт про відключення від централізованого теплопостачання .

Через канцелярію суду позивач ОСОБА_1 07 грудня 2018 року надав заяву про залишення позовної заяви до Дочірнього підприємства "Теплотехнік" Комунального підприємства Кам'янської міської ради "Тепломережі" про визнання неправомірною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії - без розгляду.

Таким чином, зважаючи на те, що надана заява свідчить про втрату у позивача зацікавленості у розгляді вказаної цивільної справи, суд вважає можливим залишити заяву без розгляду.

Згідно п.5 ч.1 ст.257 ЦПК України, суд постановляє ухвалу про залишення позовних вимог без розгляду, якщо позивач надав заяву про залишення позову без розгляду.

Наслідки залишення заяви без розгляду, а саме те, що особа, позов якої залишено без розгляду, після усунення умов, що були підставою для залишення заяви без розгляду, має право звернутися до суду повторно, позивачу роз'яснені.

Враховуючи вищевикладене, суд вважає, що заява позивача про залишення позовної заяви без розгляду підлягає задоволенню, оскільки не суперечить закону та відповідає інтересам сторін. Наслідки залишення заяви без розгляду роз'яснені та зрозумілі.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 257 , 260, 353 ЦПК України, суд,-

П О С Т А Н О В И В :

Позовну заяву ОСОБА_1 до Дочірнього підприємства "Теплотехнік" Комунального підприємства Кам'янської міської ради "Тепломережі" про визнання неправомірною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії - залишити без розгляду .

Ухвала суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги, ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови суду апеляційної інстанції за наслідками апеляційного розгляду.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Дніпровського апеляційного суду протягом п'ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п'ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

(Позивач : ОСОБА_1, РНОКПП НОМЕР_1, зареєстрований: 51910, АДРЕСА_2. Відповідач : Дочірнє підприємство "Теплотехнік" Комунального підприємства Кам'янської міської ради "Тепломережі", код ЄДРПОУ 41665070, місцезнаходження: 51934, Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул.Медична, буд. 26).

Суддя А.Б. Ковальова

Дата ухвалення рішення13.03.2019
Оприлюднено15.03.2019
Номер документу80437042
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання неправомірною бездіяльність та зобов'язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —209/3697/18

Ухвала від 13.03.2019

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

Ухвала від 27.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

Ухвала від 20.11.2018

Цивільне

Дніпровський районний суд м.Дніпродзержинська

Ковальова А. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні