Ухвала
від 14.03.2019 по справі 552/763/19
КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. ПОЛТАВИ

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД м.ПОЛТАВИ

Справа №552/763/19

Провадження № 1-кс/552/1064/19

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

14.03.2019 року слідчий суддя Київського районного суду м. Полтави ОСОБА_1 при секретарі ОСОБА_2 , розглянув клопотання старшого слідчого з особливо важливих справ третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 про проведення експертизи ,-

В С Т А Н О В И В:

Старший слідчий з особливо важливих справ третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 звернувся до слідчого судді Київського районного суду м. Полтави з клопотанням про проведення експертизи посилаючись на те, що у провадженні слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області проводиться досудове розслідування кримінального провадження №32018170090000008, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань 01.06.2018 року за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.204 КК України. У ході проведення досудового розслідування встановлено, що громадянин ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , будучи раніше засуджений за ст.204 КК України, здійснює незаконне придбання недоброякісної сировини (спирту, ароматизаторів, барвників, ін.) невідомого походження у великих об`ємам, з яких незаконно виготовляє алкогольні напої та в подальшому зберігає з метою збуту, транспортує з метою збуту та збуває мешканцям м. Кременчука та Кременчуцького району.

19.02.2019 року на підставі ухвали Київського районного суду м. Полтави проведено обшук домоволодіння, розташованого в АДРЕСА_1 , в ході якого виявлено та вилучено рідини зі спецефічним запахом спирту прозорого та коричневого кольору в пластикових пляшках, каністрах та бочках різного об`єму в загальній кількості 3685 л., а саме: 11 пластикових пляшок об`ємом 1,00 літр, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 22 пластикових пляшок об`ємом 1,5 літра, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 31 пластикових пляшок об`ємом 2,00 літра, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 32 пластикових пляшок об`ємом 1,5 літра, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 47 пластикових пляшок об`ємом 2,00 літра, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 3 пластикових пляшок об`ємом 1,00 літр, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 14 пластикових пляшок об`ємом 5,00 літрів, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 14 пластикових бочок об`ємом 200 літр, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 14 пластикових каністр об`ємом 20 літр, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 13 пластикових пляшок об`ємом 5,00 літрів, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 9 пластикових пляшок об`ємом 6,00 літрів, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 11 порожніх пластикових бочок об`ємом 200 літр, що при відкриванні мають специфічний запах спирту.

В ході обшуку всього відібрано 20 зразків для проведення експертного дослідження.

19.02.2019 року на підставі ухвали Київського районного суду м. Полтави проведено обшук домоволодіння, розташованого в АДРЕСА_1 , в ході якого виявлено та вилучено рідину зі специфічним запахом спирту прозорого кольору в 10,0 л. пластиковій каністрі загальним обємом 1,5 л.

В ході обшуку всього відібрано 1 зразок для проведення експертного дослідження.

19.02.2019 року на підставі ухвали Київського районного суду м. Полтави проведено обшук квартири АДРЕСА_2 , в ході якого виявлено та вилучено рідини зі спецефічним запахом спирту прозорого та коричневого кольору в пластикових пляшка, різного об`єму в загальній кількості 150 л., а саме: 18 пластикових пляшок об`ємом 1,5 літрів, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 18 пластикові пляшки об`ємом 2,0 літрів, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 11 пластикових пляшок об`ємом 2,0 літра, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 5 пластикових пляшок об`ємом 1,5 літрів, заповнені рідиною прозорого кольору із специфічним запахом спирту; 5 пластикових пляшок об`ємом 5,0 літрів, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 21 пластикова пляшка об`ємом 1,5 літрів, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту; 3 пластикових пляшки об`ємом 1,0 літра, заповнені рідиною темного кольору із специфічним запахом спирту.

19.02.2019 року проведено огляд вилучених пляшок наповненими рідинами із специфічним запахом спирту, які вилучені 19.02.2019 під час обшуку квартири АДРЕСА_2 , в ході якого відібрано сім зразків для проведення експертного дослідження.

В ході огляду всього відібрано 7 зразків для проведення експертного дослідження.

19.02.2019 року на підставі ухвали Київського районного суду м. Полтави проведено обшук гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96, в ході якого було виявлено та вилучено рідини зі специфічним запахом спирту прозорого кольору в 200,0 л. пластикових бочках.

В ході обшуку всього відібрано 23 зразки для проведення експертного дослідження.

З метою підтвердження або спростування інформації про невідповідність вилучених спиртовмісних рідин ДСТУ та необхідним нормативним документам в галузі виробництва та реалізації ЛГВ, виникла необхідність у проведенні криміналістичної експертизи спиртовмісних сумішей, старший слідчий звернувся до слідчого судді з клопотання про проведення експертизи.

В порядку ч. 3 ст. 244 КПК особа, яка подала клопотання, повідомляється про місце та час його розгляду, проте її неприбуття не перешкоджає розгляду клопотання, крім випадків, коли її участь визнана слідчим суддею обов`язкова.

Відповідно доч.1ст.244КПК Україниу разі якщо для з`ясування обставин, що мають значення для кримінального провадження, необхідні спеціальні знання, сторони кримінального провадження мають право звернутися з клопотанням про проведення експертизи до слідчого судді.

Враховуючи, що для з`ясування обставин, що мають значення для кримінального провадження, необхідні спеціальні знання, існує потреба у проведенні експертизи, а тому клопотання слідчого підлягає задоволенню.

Керуючись ст.ст. 242, 243, 244 КПК України, -

У Х В А Л И В :

Клопотання слідчого задовольнити.

Призначити у кримінальному провадженні №32018170090000008 від 01.06.2018 криміналістичну експертизу спиртовмісних сумішей, проведення якої доручити експертам Полтавського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України, (код 25574067), розташованого за адресою: м. Полтава, провулок Рибальський, 8, попередивши їх про кримінальну відповідальність за завідомо неправдивий висновок та відмову від виконання покладених на них обов`язків за статтями 384 і 385 Кримінального кодексу України.

На вирішення експертів поставити наступні питання:

1)Чи є надані на дослідження рідини (зразки № 1-51) спиртовмісними та чи відносяться вони до алкогольних напоїв? Якщо належать, то до якого виду?

2)Чи є надані на дослідження рідини (зразки № 1-51) підакцизною групою товарів?

3)Якщо так, то який вміст етилового спирту та інші фізико-хімічні показники наданих на дослідження рідин (зразки № 1-51)?

4)Чи відповідають надані на дослідження рідини за фізико-хімічними показниками (зразки № 1-51) ДСТУ? Якщо ні, то за якими показниками?

5)Чи схожі надані на дослідження рідини (зразки № 1-51) за фізико-хімічними показниками? Які саме з них між собою схожі? Чи мають дані зразки спиртових рідин спільну родову належність?

6)Яким способом виготовлені спиртові рідини?

7)Чи становлять надані на дослідження рідини (зразки № 1-51) при вживанні загрозу для життя і здоров`я людини, чи може їх вживання призвести до отруєння?

У розпорядження експертам надати наступні матеріали:

Зразок №1 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №1.

Зразок №2 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №2.

Зразок №3 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №3.

Зразок №4 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №4.

Зразок №5 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №5.

Зразок №6 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №6.

Зразок №7 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №7.

Зразок №8 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №8.

Зразок №9 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №9.

Зразок №10 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №10.

Зразок №11 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №11.

Зразок №12 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: Полтавська область, м. Кременчук, пров. Котляревського, 11, з пластикової бочки умовно позначеної №12.

Зразок №13 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , з пластикової бочки умовно позначеної №13.

Зразок №14 - 2 пластикові пляшки об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, поміщені до поліетиленового мішка білого кольору та опечатаний паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 , з пластикової бочки умовно позначеної №14.

Зразок №15 - пластикова пляшка об`ємом 1,0 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №1).

Зразок №16 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №2).

Зразок №17 - пластикова пляшка об`ємом 2,0 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №3).

Зразок №18 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №4).

Зразок №19 - пластикова пляшка об`ємом 2 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №5).

Зразок №20 - пластикова пляшка об`ємом 5,0 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2, порядковий номер зразка умовно позначено №6).

Зразок №21 - пластикова каністра об`ємом 10 л., заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту в кількості 1,5 літра, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку домоволодіння, розташованого за адресою: АДРЕСА_1 .

Зразок №22 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №1).

Зразок №23 - пластикова пляшка об`ємом 2 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №2).

Зразок №24 - пластикова пляшка об`ємом 1 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №3).

Зразок №25 - пластикова пляшка об`ємом 2 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №4).

Зразок №26 - пластикова пляшка об`ємом 5,0 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №5).

Зразок №27 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №6).

Зразок №28 - пластикова пляшка об`ємом 5,0 л., повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку квартири за адресою: АДРЕСА_5 (Згідно протоколу огляду порядковий номер зразка умовно позначено №7).

Зразок №29 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №1).

Зразок №30- пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №2).

Зразок №31 пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №3).

Зразок №32 пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №4).

Зразок №33 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №5).

Зразок №34 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №6).

Зразок №35 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №7).

Зразок №36- пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №8).

Зразок №37 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №9).

Зразок №38 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №10).

Зразок №39 пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №11).

Зразок №40 пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №12).

Зразок №41 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №13).

Зразок №42 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №14).

Зразок №43 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №15).

Зразок №44 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №16).

Зразок №45 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №17).

Зразок №46 - пластикова пляшка об`ємом 1,5 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №18).

Зразок №47 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №19).

Зразок №48 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №20).

Зразок №49 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №21).

Зразок №50 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №22).

Зразок №51 - пластикова пляшка об`ємом 2 л. (Згідно протоколу обшуку порядкові номера вказані на аркуші 2 протоколу), повністю заповнена прозорою рідиною з характерним запахом спирту, горловина пляшки опечатана паперовою стрічкою з відтиском печатки №23 слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області та підписами понятих, слідчого, присутнього при обшуку, що унеможливлює відкриття пляшки без пошкодження паперової стрічки. Вказаний зразок було відібрано в ході проведеного обшуку гаражного приміщення, яке знаходиться в другому гаражному ряді між житловими будинками АДРЕСА_3 та АДРЕСА_4 , а саме четвертого по рахунку гаражного приміщення лівого гаражного ряду в напрямку від житлового будинку №98 до будинку №96 (Згідно протоколу обшуку порядковий номер зразка умовно позначено №23).

У разі необхідності у розпорядження експертам надати матеріали кримінального провадження №32018170090000008 від 01.06.2018, які стосуються обставин вилучення наданих на експертизу зразків

Попередити експертів про кримінальну відповідальність, передбачену ст. 384, 385 КК України. Роз`яснити, що висновок експерта повинен відповідати вимогам ст. 102 КПК України.

Висновок експерта надати старшому слідчому з особливо важливих справ третього відділу розслідування кримінальних проваджень слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Полтавській області підполковник податкової міліції ОСОБА_3 .

Ухвала оскарженню не підлягає.

Слідчий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення14.03.2019
Оприлюднено15.02.2023
Номер документу80444963
СудочинствоКримінальне
Сутьпроведення експертизи

Судовий реєстр по справі —552/763/19

Ухвала від 29.10.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Васильєва Л. М.

Ухвала від 17.04.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Ж. В.

Ухвала від 15.04.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Ж. В.

Ухвала від 14.03.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Ж. В.

Ухвала від 05.03.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Кузіна Ж. В.

Ухвала від 22.02.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Яковенко Н. Л.

Ухвала від 22.02.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Яковенко Н. Л.

Ухвала від 12.02.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Васильєва Л. М.

Ухвала від 12.02.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Васильєва Л. М.

Ухвала від 12.02.2019

Кримінальне

Київський районний суд м. Полтави

Васильєва Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні