Ухвала
від 08.02.2019 по справі 804/4564/18
ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ТРЕТІЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

08 лютого 2019 року м. Дніпросправа № 804/4564/18

Третій апеляційний адміністративний суд

у складі колегії суддів: головуючого - судді Прокопчук Т.С. (доповідач),

суддів: Шлай А.В., Кругового О.О.,

перевіривши на відповідність нормам Кодексу адміністративного судочинства України матеріали апеляційної скарги Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області

на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 грудня 2018 року

по адміністративній справі за адміністративним позовом Приватного підприємства ЛАНИ ДНІПРА до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпра Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, Державної фіскальної служби України, Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області

про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії, -

ВСТАНОВИВ:

19 червня 2018 року позивач Приватне підприємство ЛАНИ ДНІПРА (далі по тексту - ПП ЛАНИ ДНІПРА ) звернулося до Дніпропетровського окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до відповідачів Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпра Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області (далі по тексту - Лівобережна ОДПІ м. Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області), Державної фіскальної служби України (далі по тексту - ДФС України), Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області (далі по тексту - ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області) про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії.

Рішенням Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 грудня 2018 року адміністративний позов ПП ЛАНИ ДНІПРА до Лівобережної ОДПІ м. Дніпра ГУ ДФС у Дніпропетровській області, ДФС України, ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії задоволений частково.

Не погодившись з рішенням суду першої інстанції, 29 січня 2019 року (відповідно до поштового штемпеля на конверті та відомостей інтернет-порталу Укрпошти, який забезпечує відстеження поштових відправлень за штрихкодовими ідентифікаторами /відправлення № 0411626715982/, апеляційна скарга ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області відправлена 23 січня 2019 року) від імені ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області подана апеляційна скарга, яка підписана ОСОБА_3

Відповідно до пункту 1 частини 4 статті 298 Кодексу адміністративного судочинства України, апеляційна скарга не приймається до розгляду і повертається судом апеляційної інстанції, якщо апеляційна скарга подана особою, яка не має адміністративної процесуальної дієздатності, не підписана, або підписана особою, яка не має права її підписувати, або особою, посадове становище якої не зазначено.

Відповідно до матеріалів адміністративної справи, в апеляційній скарзі посадове становище ОСОБА_3 не зазначено.

За таких обставин апеляційна скарга ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 грудня 2018 року у даній адміністративній справі підлягає поверненню скаржнику ДПІ у Дарницькому районі ГУ ДФС у Дніпропетровській області.

Керуючись частиною 6 статті 298 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Апеляційну скаргу Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області на рішення Дніпропетровського окружного адміністративного суду від 06 грудня 2018 року по адміністративній справі за адміністративним позовом Приватного підприємства ЛАНИ ДНІПРА до Лівобережної об'єднаної державної податкової інспекції м. Дніпра Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області, Державної фіскальної служби України, Державної податкової інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області про визнання протиправним та скасування рішення, зобов'язання вчинити певні дії - повернути Державній податковій інспекції у Дарницькому районі Головного управління Державної фіскальної служби у Дніпропетровській області.

Роз'яснити скаржнику, що відповідно до частини 8 статті 169 Кодексу адміністративного судочинства України, повернення позовної заяви не позбавляє права повторного звернення до адміністративного суду в порядку, встановленому законом.

Ухвала суду набирає законної сили з моменту її підписання та може бути оскаржена у касаційному порядку протягом тридцяти днів шляхом подачі касаційної скарги безпосередньо до Верховного Суду.

Головуючий - суддя Т.С. Прокопчук

суддя А.В. Шлай

суддя О.О. Круговий

СудТретій апеляційний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення08.02.2019
Оприлюднено19.03.2019
Номер документу80507031
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —804/4564/18

Ухвала від 26.11.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Білоус О.В.

Ухвала від 25.10.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Ханова Р.Ф.

Ухвала від 24.09.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гончарова І.А.

Ухвала від 29.08.2019

Адміністративне

Касаційний адміністративний суд Верховного Суду

Гончарова І.А.

Ухвала від 05.08.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Ухвала від 08.07.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Чумак С.Ю.

Ухвала від 17.05.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 23.04.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Головко О.В.

Ухвала від 08.02.2019

Адміністративне

Третій апеляційний адміністративний суд

Прокопчук Т.С.

Рішення від 06.12.2018

Адміністративне

Дніпропетровський окружний адміністративний суд

Кальник Віталій Валерійович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні