Ухвала
від 29.03.2019 по справі 200/4518/19-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про виправлення описки

29 березня 2019 р. Справа №200/4518/19-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов'янськ, вул. Добровольського, 1

Суддя Донецького окружного адміністративного суду Кошкош О.О., розглянувши в порядку письмового провадження питання про виправлення описки в ухвалі Донецького окружного адміністративного суду від 28 березня 2019 року у справі за позовом Громадської організації "Команда ЗЕ" до Окружної виборчої комісії з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року Територіального виборчого округу №60 про визнання дій протиправними щодо відмови прийняти подання про реєстрацію офіційних спостерігачів, зобов'язання прийняти подання про реєстрацію офіційних спостерігачів,

В С Т А Н О В И В:

28 березня 2019 року Громадська організація "Команда ЗЕ" звернулась до Донецького окружного адміністративного суду з адміністративним позовом до Окружної виборчої комісії з виборів Президента України на чергових виборах Президента України 31 березня 2019 року Територіального виборчого округу №60 про визнання дій протиправними щодо відмови прийняти подання про реєстрацію офіційних спостерігачів, зобов'язання прийняти подання про реєстрацію офіційних спостерігачів.

28 березня 2019 року ухвалою суду повернуто позовну заяву Громадської організації "Команда ЗЕ".

Проте, в резолютивній частині ухвали невірно вказано найменування суду через який подається апеляційна скарга, а саме замість через Донецький окружний адміністративний суд вказано через Шостий апеляційний адміністративний суд .

Відповідно до ст.253 Кодексу адміністративного судочинства України суд, який постановив судове рішення, може з власної ініціативи або за заявою учасника справи чи іншої заінтересованої особи виправити допущені в судовому рішенні цього суду описки, очевидні арифметичні помилки незалежно від того, набрало судове рішення законної сили чи ні.

Питання про внесення виправлень суд може вирішити в порядку письмового провадження.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 253 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

П О С Т А Н О В И В:

Виправити описку допущену в абзаці п'ятому резолютивної частини ухвали Донецького окружного адміністративного суду від 28 березня 2019 року, а саме замість через Шостий апеляційний адміністративний суд вважати вірним через Донецький окружний адміністративний суд .

Ухвала суду відповідно до частини 1 статті 272 Кодексу адміністративного судочинства України набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження, а у разі їх апеляційного оскарження - з моменту проголошення судового рішення суду апеляційної інстанції.

Ухвалу суду може бути оскаржено в апеляційному порядку за правилами, встановленими частиною 2 статті 278 Кодексу адміністративного судочинства України до Першого апеляційного адміністративного суду у дводенний строк з дня її проголошення, а на судові рішення, ухвалені до дня голосування, - не пізніш як за чотири години до початку голосування.

Відповідно до підпункту 15.5 пункту 15 Перехідних положень Кодексу адміністративного судочинства України до дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні та касаційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу - тобто через Донецький окружний адміністративний суд.

Текст ухвали розміщений в Єдиному державному реєстрі судових рішень (веб-адреса сторінки: http://www.reyestr.court.gov.ua/).

Суддя Кошкош О.О.

Дата ухвалення рішення29.03.2019
Оприлюднено01.04.2019
Номер документу80791732
СудочинствоАдміністративне
Сутьреєстрацію офіційних спостерігачів

Судовий реєстр по справі —200/4518/19-а

Ухвала від 29.03.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кошкош О.О.

Ухвала від 28.03.2019

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Кошкош О.О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні