Ухвала
від 27.03.2019 по справі 398/336/19
ОЛЕКСАНДРІЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №: 398/336/19

провадження №: 2/398/776/19

УХВАЛА

"27" березня 2019 р. , суддя Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області Ніколаєв М.В., дослідивши матеріали цивільної справи за позовною заявою ОСОБА_1, в інтересах якого діє адвокат ОСОБА_2, до ОСОБА_3, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини, та матеріали зустрічної позовної заяви ОСОБА_3, в інтересах якої діє адвокат ОСОБА_4 до ОСОБА_1, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини,

В С Т А Н О В И В:

У провадженні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1, в інтересах якого діє адвокат ОСОБА_2, до ОСОБА_3, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини - ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1 з батьком ОСОБА_1 за адресою: АДРЕСА_1.

Ухвалою Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області від 28.02.2019 відкрито провадження у справі. Розгляд справи проводиться в порядку загального позовного провадження.

22.03.2019 відповідач ОСОБА_3 подала до суду зустрічну позовну заяву, в якій просить визначити місце проживання дитини ОСОБА_5, ІНФОРМАЦІЯ_1 біля матері ОСОБА_3, ІНФОРМАЦІЯ_2.

Приписами ст. 193 ЦПК України передбачено, що відповідач має право пред'явити зустрічний позов у строк для подання відзиву. Зустрічний позов приймається до спільного розгляду з первісним позовом, якщо обидва позови взаємопов'язані і спільний їх розгляд є доцільним, зокрема, коли вони виникають з одних правовідносин або коли задоволення зустрічного позову може виключити повністю або частково задоволення первісного позову. Вимоги за зустрічним позовом ухвалою суду об'єднуються в одне провадження з первісним позовом.

Дослідивши матеріали зустрічного позову та додані до нього документи, судом було встановлено, що заявлені позовні вимоги за зустрічним позовом виникають з одних правовідносин та, у разі їх задоволення, можуть виключити повністю або часткового задоволення первісного позову, а тому підлягають об'єднанню в одне провадження з первісним позовом.

Керуючись ст. 193 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Прийняти зустрічну позовну заяву ОСОБА_3, в інтересах якої діє адвокат ОСОБА_4 до ОСОБА_1, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини.

Об'єднати в одному провадженні, позовну заяву ОСОБА_1, в інтересах якого діє адвокат ОСОБА_2, до ОСОБА_3, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини (справа № 398/336/19, провадження 2/398/776/19), та матеріали зустрічної позовної заяви ОСОБА_3, в інтересах якої діє адвокат ОСОБА_4 до ОСОБА_1, треті особи: орган опіки та піклування в особі Служби у справах дітей Олександрійської міської ради Кіровоградської області, Новомиколаївська сільська рада Новоукраїнського району Кіровоградської області як орган опіки та піклування, про визначення місця проживання дитини (справа № 398/1051/19, провадження 2/398/1020/19), для їх спільного розгляду та присвоїти спільний номер справа № 398/336/19, провадження 2/398/776/19.

Копію ухвали, копію зустрічної позовної заяви та доданих документів надіслати учасникам справи.

Відповідачу за зустрічним позовом та третім особам визначити п'ятнадцятиденний строк з дня отримання ухвали для надання відзиву на позовну заяву, і всіх доказів, що підтверджують заперечення проти позову.

У разі подання відзиву, відповідач по первісному позову надсилає його копію та копії доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз'яснити відповідачу по зустрічному позову, що у випадку ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин, суд згідно вимог ч.8 ст.178 та ч.2 ст.191ЦПК України розгляне справу за наявними матеріалами.

Повідомити сторони, що наступне судове засідання у підготовчому провадженні відбудеться о 11-00 годині 08 квітня 2019 року в приміщенні Олександрійського міськрайонного суду Кіровоградської області за адресою: м. Олександрія, вул. Першотравнева, 30, зал судових засідань № 6.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та окремому оскарженню не підлягає.

Суддя М.В. Ніколаєв

СудОлександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення27.03.2019
Оприлюднено01.04.2019
Номер документу80809004
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —398/336/19

Ухвала від 14.01.2020

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

Ухвала від 27.03.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

Ухвала від 28.02.2019

Цивільне

Олександрійський міськрайонний суд Кіровоградської області

Ніколаєв М. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні