Ухвала
від 03.04.2019 по справі 2-н-388/11
ІЗМАЇЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 2-н-388/11

Провадження № 6/500/170/19

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

03 квітня 2019 року Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області в складі:

головуючий - суддя Швець В.М.,

при секретарі Кузьменко О.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Ізмаїлі подання державного виконавця Ізмаїльського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області про тимчасове обмеження боржника у праві виїзду за межі України, -

В С Т А Н О В И В:

На примусовому виконанні Ізмаїльського міськрайонного відділу державної виконавчої служби Головного територіального управління юстиції в Одеській області знаходиться виконавче провадження № 58232557 з виконання судового наказу Ізмаїльського міськрайсуду № 2-н-388/11від 06.05.2011 року про стягнення боргу у сумі 1405,31 грн. з ОСОБА_1 на користь Комунального підприємства Теплові мережі Ізмаїлтеплокомуненерго .

За вказаним виконавчим документом боржником є - ОСОБА_1, дата народження ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 .

Рішення на сьогоднішній день боржником не виконано, декларацію не надано, будь яких дій спрямованих на його виконання не здійснено, що суперечить вимогам частини п`ятої статті 19 Закону України "Про виконавче провадження".

Під час виконання рішення суду виконавцем встановлено, що згідно акту державного виконавця за адресою, вказаною у виконавчому документі, встановлено, що грошові кошти для сплати боргу в повному обсязі відсутні, майно, яке належить боржнику, підлягає опису й арешту відсутнє,

Згідно відомостей Державної фіскальної служби України на запит про номери рахунків, відкритих у банках та інших фінансових установах боржниками - юридичними або фізичними особами - підприємцями у боржника - платника податків з таким податковим номером рахунки відсутні, інформація Державної податкової служби про джерела отримання доходів боржників - фізичних осіб відсутня. Згідно відомостей Пенсійного фонду України інформації про отримання пенсії та про останнє місце роботи не знайдено. Згідно витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб підприємців боржник не зареєстрований як підприємець. Згідно витягу з Єдиного державного реєстру МВС України транспорт за боржником не зареєстровано.

Згідно інформаційної довідки з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно нерухомість, у тому числі земельні ділянки, за боржником не значаться.

Арешт нерухомого майна боржника внесено до Державного реєстру речових прав на нерухоме майно. Арешт рухомого майна внесено до Державного реєстру обтяжень рухомого майна.

Боржник законні вимоги державного виконавця не виконав, борг не сплачено. Представник ДВС просить тимчасово обмежити боржника у праві виїзду за межі України.

Відповідно до вимог п.2 ч.1 ст.6 Закону України Про порядок виїзду з України і в`їзду в Україну громадян України , підставами для тимчасових обмежень у праві виїзду громадян за кордон є невиконані зобов`язання.

Відповідно до ст.441 ЦПК України - тимчасове обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України може бути застосоване судом як захід забезпечення виконання судового рішення. Тимчасове обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України застосовується в порядку, визначеному цим Кодексом для забезпечення позову, із особливостями, визначеними цією статтею. Суд може постановити ухвалу про тимчасове обмеження у праві виїзду за межі України фізичної особи, яка є боржником за невиконаним нею судовим рішенням, на строк до повного виконання такого судового рішення. Ухвала про тимчасове обмеження фізичної особи у праві виїзду за межі України може бути постановлена за поданням державного або приватного виконавця, яким відкрито відповідне виконавче провадження. Суд негайно розглядає таке подання без повідомлення сторін та інших заінтересованих осіб за участю державного (приватного) виконавця.

Вивчивши матеріали справи, суд доходить висновку про наявність всіх встановлених Законом підстав для обмеження ОСОБА_1 у праві виїзду за межі України.

Враховуючи викладене, керуючись ст. 6 Закону України Про порядок виїзду з України і в`їзду в Україну громадян України , п.2 Указу Президента України Про додаткові заходи щодо підвищення ефективності виконання рішень судів та спільним Наказом МЮУ та адміністрації ДПСУ від 27.05.2008р., ст.ст.259-261,441 ЦПК України, суд -

У Х В А Л И В:

Тимчасово обмежити боржника ОСОБА_1 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , РНОКПП НОМЕР_1 , АДРЕСА_1 , у праві виїзду за межі України до повного погашення боргового зобов`язання.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Учасник справи, якому повна ухвала суду не була вручена у день її проголошення або складення, має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду - якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення йому відповідної ухвали суду.

Суддя: В.М.Швець

СудІзмаїльський міськрайонний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення03.04.2019
Оприлюднено05.04.2019
Номер документу80948616
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-н-388/11

Ухвала від 05.05.2011

Цивільне

Тячівський районний суд Закарпатської області

Мельник В. І.

Ухвала від 03.04.2019

Цивільне

Ізмаїльський міськрайонний суд Одеської області

Швець В. М.

Судовий наказ від 15.04.2011

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Бутенко С. Б.

Ухвала від 15.04.2011

Цивільне

Комсомольський міський суд Полтавської області

Бутенко С. Б.

Ухвала від 05.04.2011

Цивільне

Приморський районний суд м.Маріуполя

Пантелєєв Д. Г.

Ухвала від 30.06.2011

Цивільне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Судовий наказ від 11.08.2011

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Павлів В. Р.

Ухвала від 10.05.2011

Цивільне

Краснолиманський міський суд Донецької області

Мороз Л. І.

Ухвала від 09.08.2011

Цивільне

Миколаївський районний суд Львівської області

Павлів В. Р.

Ухвала від 14.04.2011

Цивільне

Мар`їнський районний суд Донецької області

Приходько В. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні